Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Loader

dominikczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa :O Jakas aktualizacja która zniszczyła to. ehh... co za gówno -.-

964c9741dc5e504agen.jpg

By Niko

" Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich ''

Jeżeli pomogłem kliknij 'Lubię to' :) 

Opublikowano

Popsuło się, jakiś update się zrobił i już się nie da odpalić. A to było najlepsze co mnie w życiu spotkało. :c

Coś da się z tym zrobić? 

229401491222156497913.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wcześniej działał wall hack, teraz przez tą na siłę narzuconą aktualizację nic nie działa. Albo autor zrobił błąd albo zrobił to naumyślnie :(

Opublikowano

Jaki serwer?

Shivamt2 ,, ale mam tą paczke wypakuje w zwyklym folderze pojawi sie jakis plik loader i za 2 sekundy znika 

Venum

Opublikowano

Shivamt2 ,, ale mam tą paczke wypakuje w zwyklym folderze pojawi sie jakis plik loader i za 2 sekundy znika 

for Data in injectionprotection:
if Data.find('.mix') != -1 or Data.find('.m3d') != -1 or Data.find('m2PythonLoader.dll') != -1 or Data.find('.py') != -1 or Data.find('.pyc') != -1 or Data.find('.flt') != -1: 
os.remove(Data)

prototype.py

pozdro

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

skoro wypakowujesz i ci znika w zwykłym folderze to albo ci usuwa antyvirus bo niestety większość rozpoznaje to jako wirus, lub jeśli wypakowujesz do metina to może on być chroniony i sam usuwa, spotkałem się już z czymś takim.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

na al.tros się ładuje, ale 0 reakcji po kliknięciu cheatów

uzyj strzykawki od padmaka na pythona 2.7 i odrazu wpisz dmg27.pyc mozesz tez dowolne

py wstrzyknac ja tam wstrzyklem 3 rodzaje multihackow w py jesli multihack jest w pyc pyo to sie go

zdekompiluj do py np programem easy python dekompiler multihacki w py wstrzykuj w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...