Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Loader

dominikczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na iMetin nie dziala prodamage i waithack. ghost dziala na jakies 10sec i potem wstaje samemu :)

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

tutaj filmik z potwierdzeniem aktywności cheat'a i mały poradnik jak poprawnie odpalić. 

Jeżeli się przyda to spoko, jeżeli nie to może mod usunąc poradnik :) pozdrawiam. 

Balmora S2 smiga wszystko panowie :) 

;]

Opublikowano

Siemka.Używałem tego czita na Argentusie i byłem naprawdę pozytywnie zaskoczony.Lecz wyskoczyła mi jakaś aktualizacja w tym hacku i gdy daje load hacks to Argentus sie wyłącza.Jakieś pomysły? :)

Opublikowano

Jak dla mnie spoko cheat bo działa wallhack i ghost mode a tego mi brakowalo na privki. Reszta opcji mi nie dziala wiec cieniutko

Opublikowano

Wie ktoś może o co chodzi? Przed aktualizacją Hack Loadera, działa idealnie na Invorii s2. Ale już po update hacka wywala clienta. Jest jakiś sposób żeby to znowu działało na tym serwerze ? :D

Opublikowano

­Czy ktoś może dać reupload? :-)

Linki wygasły i nie ma gdzie pobrać.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...