Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Loader

dominikczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie zawirusowane, sory :)

U mnie to samo, nie polecam 

Wirus: win32 i trojan (:

Pomyślcie przez chwile jakby te wirusy były szkodliwe dla systemu to autor tematu dostał by bana a temat został by skasowany

Każdy lepszy hack musi mieć wirusy w kamer modzie też macie trojany i inne nieszkodliwe wirusy i jakoś nikt nie płacze z tego powodu ...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomyślcie przez chwile jakby te wirusy były szkodliwe dla systemu to autor tematu dostał by bana a temat został by skasowany

Każdy lepszy hack musi mieć wirusy w kamer modzie też macie trojany i inne nieszkodliwe wirusy i jakoś nikt nie płacze z tego powodu ...

To wytłumacz działanie pliku, który tworzy się w folderze temp. Jest to plik monitorujący? Takie sprawia wrażenie ;)

76561198093573641.png

Opublikowano

To wytłumacz działanie pliku, który tworzy się w folderze temp. Jest to plik monitorujący? Takie sprawia wrażenie ;)

To wytłumacz jak zablokujesz ten plik to nie działa żadna z opcji tego hacka lub działanie jest utrudnione

UP

Chyba nie wiesz jak działa VirusTotal -.-

A tak na marginesie ja korzystam i jakoś nie okradli mnie ani nie świruje mi komputer ...

Więc po co płakać jak jest parę zagrożeń.

Wydaje mi się że VirusTotal tyle pokazuje dlatego że program zawiera auto aktualizacje i to jest spowodowane jego wykrywalnością jakby kamermod miał aktualizacje automatyczne to też by pokazywało więcej zagrożeń

Poza tym na e*pvp autor tematu też nie ma bana więc hack nie jest szkodliwy ...

A wgl ciekawostka czy wiecie że plik który trzeba odpalić by przetestować m2boba (5h free) ma większą wykrywalność na VirusTotal od tego (lub taką samą).

Zapewne gracie na serwie Dreikon jego patcher też czysty nie jest ;)

https://www.virustotal.com/pl/file/7550753aeca7f97ff79bbb01db8dca676bc2f20710ed9dd8e8636c277a3441c3/analysis/

Z tego co słyszałem ikona startowa PompaMT2 też zawiera trojana

I jakoś nikt nie płacze :]

Podsumujmy

Nie chcesz nie pobieraj proste ;]

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

Virus- malware

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

@AbysaL jak chciałeś tylko nabić posta to ci się udało. Wirusy pokazuje bo cheat ma autoupdate i dlatego wykrywa wirusy. Jak by były szkodliwe to bym tego nie wstawiał ani nie używał.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

@AbysaL jak chciałeś tylko nabić posta to ci się udało. Wirusy pokazuje bo cheat ma autoupdate i dlatego wykrywa wirusy. Jak by były szkodliwe to bym tego nie wstawiał ani nie używał.

Jak możesz używać coś, co nie działa? Właśnie ściągnąłem i sprawdziłem na Invorii. W takim razie też tylko nabijasz posty.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Jak możesz używać coś, co nie działa? Właśnie ściągnąłem i sprawdziłem na Invorii. W takim razie też tylko nabijasz posty.

To działa bo sam testowałem na początkach Invoriii S2... Dobrze czegoś nie sprawdzisz, a wprowadzasz ludzi w błąd...

kozakreggae.jpg

Opublikowano

Mi sie jednak zdaje ze to wina aktualizacji ponieważ grałem na wersji 1.0.2 na crados i działało, a po aktualizacji loadera niestety przestało.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

na xenoxie wall hack śmiga aż miło

tak samo warrior hack i white hack

tam wszystko działa nie ma żadnych zabezpieczeń xD

Opublikowano

W tym hacku jest wirus. Wykrada passy do kont. ;)

Na jakiej podstawie to stwierdzasz jakoś na Balmorce używam przez 4 mies i jakoś dalej eq mam ...

poza tym jakby naprawdę wykradał passy to by tego tu nie było

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...