Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sembia.eu - Moderatorzy, Mentorzy, Youtuberzy - POSZUKUJEMY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

978081420648861496994.jpeg

Skończył się. :C

A tak na poważnie.. Współpracowałam z harnasiem na Shayenie, byłam tak administratorką, ale wygryzła mnie dwulicowa osoba, nicku nie podam, bo będzie afera. 

Szczerze to nie wiem. Harnaś zachowuje się w rozmowach np. na tsie nie poważnie i czasem bez sensu. Na GG jest poważny i stonowany. Dziwne zjawisko ale tak ma.

Czytam te komentarze o góry, to po prosty ręce mi opadają. To jest jego pierwszy serwer, więc miał prawo popełnić kilka błędów, które popełnił i na ich podstawie zdobył pewne, kolejne doświadczenie związane z ludźmi i serwerami. 

Widać, że się stara i mu zależy, choć czasem jest czymś zaślepiony i nie zauważa priorytetów, ignoruje jakiś problem, dopóki się on nie nawarstwi. Nie zmienia to faktu, iż miał do tego prawo. Startuje z drugim projektem, bo jest świadomy, że Shayena nie uratuje (nie, nie oszukujmy się, Shayen stoi bo nie chcesz popsuć humoru swoim graczom, to chyba nawet dobrze, bo nie jeden materialista już bo go zamknął). Trzymam za niego kciuki, mimo iż to czasem mentalny gówniarz xD Ma zdolności i niech je w końcu wykorzysta na maksa. Dziwie się, że szuka Team'u, skoro miał idealny. Ciekawi mnie tylko, po co mu mentorzy  o.O

Tak czy siak, reasumując, nie skreślajcie go, nie atakował nikogo (wiedziałabym o tym) ani czyjegoś serwera, zasługuje na drugą szanse i POLECAM.

PS Możecie dalej się cisnąć.

Już Ci coś pisałem na temat tego, czemu straciłaś range, nikt Cie nie wygryzł, nevermind, chcesz dalej się o to kłócić to na gg.

Ciekawi mnie tylko, po co mu mentorzy

Jest to coś na zasadzie jak na invori ''TuTor'', ma on za zadanie pomoc w grze (Specjalna ranga, [M]) oraz pomoc na forum, pisanie poradników w forumowym Wiki i tak dalej... :-) 

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty nawet na Shayenie nie grasz, nie znasz opini graczy i nie wiesz co sie działo, dzieje i dziać będzię, więc oceniać mnie po ilości online jest co najmniej smieszne, rozumiem jakby serwer padł, był ekwipunek na lewo - okej, no ale prosze Cię, litości...

Z reszta dalej chcesz dyskutować - PW, 35 punktów nie widzi mi się więcej. A co do haxiora, zapytaj swoich kumpli z teamu.

Nie jestem w teamie Montery i nie powinieneś mnie oceniać z tej kategorii. Nie mam nic wspólnego z haxiorami ponieważ nawet o tym nie wiedziałem. 

Tą grafikę robię tylko i wyłącznie, aby mieć fundusze na reklamę mojego serwisu i na porządne serwery dedykowane. 

Przykro mi, że mnie oczerniasz i wyśmiewasz choć nic Ci nie zrobiłem... 

Opublikowano

Nie jesteś w teamie Montery i nie powinieneś mnie oceniać z tej kategorii. Nie mam nic wspólnego z haxiorami ponieważ nawet o tym nie wiedziałem. 

Tą grafikę robię tylko i wyłącznie, aby mieć fundusze na reklamę mojego serwisu i na porządne serwery dedykowane. 

Przykro mi, że mnie oczerniasz i wyśmiewasz choć nic Ci nie zrobiłem... 

Nie nic nie zrobiłeś, tylko napisałeś mu prawdę że jest dnem bo kopiuje grafikę i całość zerżnął od Nas.

Dla niektórych prawda jest gorsza niż kosa pod żebra więc już wiesz czemu Cię oczernia i wyśmiewa.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie nic nie zrobiłeś, tylko napisałeś mu prawdę że jest dnem bo kopiuje grafikę i całość zerżnął od Nas.

Dla niektórych prawda jest gorsza niż kosa pod żebra więc już wiesz czemu Cię oczernia i wyśmiewa.

Ja mam swoje powody, grafike kopiuje? Napisałem Ci na pw skąd mam Twoją grafike, dostałem ją od osoby która ją od Was kupiła. Nie jest zerżnięte, jest po prostu od Was. Próbujesz na siłe mnie oczernić, ale nie tędy droga, kolego.

Opublikowano

Za to nie wiem dlaczego ty to robisz ;) Ciekawe jaki ty masz ukryty sens tych działań... :D Zależy mi na tym, aby sprostować co po niektóre sprawy bo nie lubię jak ktoś mnie oczernia bezpodstawnie... 

Opublikowano

Próbowałem do Cb. Harnaś pisać na pw. ale niestety jakieś błędy mi wychodzą i lipa (jakbyś mógł gg8677754) albo w jakiś inny sposób się skontaktować. Jestem zainteresowany pomocą

Opublikowano

Próbowałem do Cb. Harnaś pisać na pw. ale niestety jakieś błędy mi wychodzą i lipa (jakbyś mógł gg8677754) albo w jakiś inny sposób się skontaktować. Jestem zainteresowany pomocą

Proponuję odwiedzić forum. Widzę, że jest dostępny aktualnie. 

­

Opublikowano

Ostatnio coś się PW na forum psuje(mpc), dlatego lepiej napisać do mnie na PW na forum.sembia.eu lub na fanpejdzu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...