Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sembia.eu - Moderatorzy, Mentorzy, Youtuberzy - POSZUKUJEMY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1841160.jpeg

Sembia.eu jest kolejnym serwerem Metin2, ile razy ja to już pisałem...

Typ serwera - Medium, z lekkim naciskiem na Easy, w sumie.. to ma własny typ, taki unikat, a co!

Jest on cały czas tworzony, jeżeli miałbym określić w procentach przebieg pracy to myślę, ze ok. 69%.

Dobra, to ten, no...

274281420492419770658.jpeg

Potrzebujemy jednego moderatora forum. Rekrutacja będzie otwarta, dopóki nie znajdziemy odpowiedniej osoby.

Wymagania nie są skompliowane, w sumie to standard, trzeba się udzielać na forum, być dojrzałym emocjonalnie i co najważniejsze, mieć doświadczenie. Również by dostać się do Naszego Teamu potrzeba mieć ukończone 16 lat, jest to minimum na tą range. Wszystkie aplikacje możecie składać na naszym forum - forum.sembia.eu

657961420492419770658.jpeg

Jest to pewnie rzadko spotykana przez Was ranga. Mentor ma za zadanie pomagać Naszym graczom w grze i na forum. Przewiduję również otworzenia wiki serwera, którą również by miał za zadanie prowadzić użytkownik z ową rangą.

Wymagamy oczywiście znajomości serwera, dobrego kontaktu z teamem i nienagannego zachowania na forum oraz serwerze.

120861420492419770658.jpeg

Czemu itp? Potrzebujemy każdej formy reklamy, nie koniecznie na youtube. Więc jeżeli masz swój fanpage, strone, radio czy jakieś inne miejsce w sieci, dzięki któremu możesz nam pomóc - my to bierzemy.

Dla każdego bez względu na to, jaka to będzie reklama - przewiduje nagrodę.(Więcej info na forum)

Pomóc nam również można poprzez noszenie naszej sygnatury na MPCforum i innych forach.

Znajduje się ona w spoilerze.

986571420492419770658.jpeg

889871420492419770658.jpeg

Skontaktować można się z nami poprzez PW na MPCforum

Forum serwera: forum.sembia.eu

sss

Pozdrawiamy!! :)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1373230489-U611928.pngMizune wam robił grafike ? :D Jak by nie patrzeć to jest tu ta sama czcionka,styl napisów co zazwyczaj on używa nie wiem jak jest :D

Ale ogólnie przechodząc do tematu dobrze rozpisane,estetycznie zaprezentowane życzyć tylko powodzenia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

A ja Ciebie kojaże, gdyby nie to że zaatakowałeś pewnien serwer to bym pomógł. Ale dla mnie jesteś śmieciem, Ty i Twój serwer.

Ja nic nie zrobiłem, lol.

@1373230489-U611928.pngMizune wam robił grafike ? :D Jak by nie patrzeć to jest tu ta sama czcionka,styl napisów co zazwyczaj on używa nie wiem jak jest :D

Ale ogólnie przechodząc do tematu dobrze rozpisane,estetycznie zaprezentowane życzyć tylko powodzenia.

Mam to z pewnego PSD które dostałem, a czcionka to IMPACT.

Opublikowano

Hmmmm polecam bo Piotrek co raz więcej ogarnia i potrafi szacunek że jeszcze Shayen stoi pomimo tych 30/40 graczy.

Może wpadnę na start powodzenia. :)

Opublikowano

Polecam. Nie przewraca już mu się w głowie.

Hmmmm polecam bo Piotrek co raz więcej ogarnia i potrafi szacunek że jeszcze Shayen stoi pomimo tych 30/40 graczy.

Ale ty spier*aj

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Hahahaha X)

Mistrz techników MPC wrócił do życia!

Asfeniku, bo ja dalej nie wiem ... czy bugi na serwerze to wina questów ?

Co do harnasia, to wiadomo lamus :) 

Tak to żarcik

Ale powodzenia w szukaniu ^u^

D2Pq2tR.png

Opublikowano

JEBAC ASFENA KURWE KTÓRA ZAPOMINA INNE OSOBY CWEL J****Y C**J MU W RYJ J****Y PRZEKRĘT

Hahahaha X)

Mistrz techników MPC wrócił do życia!

Asfeniku, bo ja dalej nie wiem ... czy bugi na serwerze to wina questów ?

Co do harnasia, to wiadomo lamus :) 

Tak to żarcik

Ale powodzenia w szukaniu ^u^

Dobra dobra, panowie. Rozumiem mozecie mieć żal do niego, jakieś problemy czy antypatie, ale to nie jest temat do tego, także nie psujcie wizerunku tematu, dzięki :-)

Opublikowano

Kolejny serwer z serii przeżyje nawet z 50 graczami? Dlatego nie polecam.

...................\/...................

Opublikowano

Kolejny serwer z serii przeżyje nawet z 50 graczami? Nie polecam.

To się okaże, ale kase na reklame mam odłożoną, sponsor również mi pomoże z reklamą, dodatkowo będzie to stało na kompletnie innych, nowych plikach, więc jeżeli nic mi startu nie spierdoli a nie powinno, to pięknie polecimy do przodu.

Poza tym masz w sygnaturze Montere, także ja bym uważał z takimi słowami :-)

Opublikowano

To się okaże, ale kase na reklame mam odłożoną, sponsor również mi pomoże z reklamą, dodatkowo będzie to stało na kompletnie innych, nowych plikach, więc jeżeli nic mi startu nie spierdoli a nie powinno, to pięknie polecimy do przodu.

Poza tym masz w sygnaturze Montere, także ja bym uważał z takimi słowami :-)

Nie chodzi o to, że mam coś do Ciebie czy serwera ( Montery nie mieszaj tutaj).

Poprostu nie tylko Shayen się za Tobą tak "ciągnie".

Opublikowano

HeheheheheheasheuioheodpahfioajfasklfjAOPjkwlga][pgoakgo[sghki[apgkla]pgk[sfgh,sfdkopf[pasklsdlgksdgpsdg,sdgkosd[

Polecam xD wszystko estetycznie napisane mam nadzieje że uda ci się w końcu wyjść z 200+ osb na start czekam na prezke  

Nie chodzi o to, że mam coś do Ciebie czy serwera ( Montery nie mieszaj tutaj).
Poprostu nie tylko Shayen się za Tobą tak "ciągnie".

Wyjdź 

Opublikowano

Sorry harnaś, ale jak już widzę następny serwer w Twoim wydaniu to mi się rzygać chce. ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Sorry harnaś, ale jak już widzę następny serwer w Twoim wydaniu to mi się rzygać chce. ;)

Skoro mam czas to w czym problem, by postawić drugi serwer?

Opublikowano

Polecam współpracę z harnasiem.(obiecał mi załatwić pliki invorii s2 hakier  <3  ) - hakieruje tak te serwery to invo koledze pewnie da  ^_^

Nothing.

Opublikowano

Skoro mam czas to w czym problem, by postawić drugi serwer?

Przez ten cały czas siedzenia w metinie sam sobie wyryłeś w mojej psychice takie zdanie na Twój temat, po prostu.

Jesteś dobrym technikiem, ale nie nadajesz się na głowę serwera. Pomyśl nad takim czymś co robi Sensual, robisz pliki na zlecenie bez żadnej ingerencji w grze.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Przez ten cały czas siedzenia w metinie sam sobie wyryłeś w mojej psychice takie zdanie na Twój temat, po prostu.

Jesteś dobrym technikiem, ale nie nadajesz się na głowę serwera. Pomyśl nad takim czymś co robi Sensual, robisz pliki na zlecenie bez żadnej ingerencji w grze.

Ja się technikiem raczej nie nazwe, bo profesjonalistą nie jestem. Nie wiem jak działa Sensual ale na zlecenie robienie plików mnie nie rajcuje a miałem taka propozycje.

Zaden jego serwer nie odniosl sukcesu i tutaj bedzie tak samo. Widac, ze mu nie wychodzi, a robi kolejne zeby na sile zarobic

Miałem 1 serwer, a gdyby o kase chodziło to shayen już byłby dawno off.

Opublikowano

­

Zaden jego serwer nie odniosl sukcesu i tutaj bedzie tak samo. Widac, ze mu nie wychodzi, a robi kolejne zeby na sile zarobic

Haha. Hahaha. Hahahahahahahaha. Wyjdź.

Polecam harnasia, widać, że ogarnia wszystko, jego pierwszy serwer był (i jest) moim ulubionym, a grałem na dziesiątkach, jak nie setkach serwerów.

Kiedy +/- start? Jeszcze w styczniu czy odleglejsze plany?

Mentor też od 16 lat? Pomaganie powinno być nieograniczone :c

tenor.gif

Opublikowano

Wiadomo, że polecam. Jakże by inaczej.
Czekam na betę, jeśli takowa będzie, a podobno ma być oraz na start serwera.

Z kolei wszyscy, którzy nie zawitają, mogą tylko żałować.
Serwer pod hajs? Zależy jak na to patrzeć. IS pewnie będzie, ale przedmioty w nim tak samo jak na poprzednim zapewne również będą do zdobycia w grze.
Nie wspomnę, że serwer, jeśli będzie podobnie jak na poprzednim, będzie stabilny. Pamiętam o czasie, który poświęcono na padające channele oraz poprawę innych błędów.
Sporo do życzenia może zostawiać tylko nadmierne lenistwo harnasia. :D
Jednak to chyba nie miejsce na rozmowy na ten temat.

Liczę, że będę mógł jakoś pomóc, także do zobaczenia na forum.
Pozdrawiam

1z739yo.png

Opublikowano

­

Haha. Hahaha. Hahahahahahahaha. Wyjdź.

Polecam harnasia, widać, że ogarnia wszystko, jego pierwszy serwer był (i jest) moim ulubionym, a grałem na dziesiątkach, jak nie setkach serwerów.

Kiedy +/- start? Jeszcze w styczniu czy odleglejsze plany?

Mentor też od 16 lat? Pomaganie powinno być nieograniczone :c

Start planuje na koniec stycznia, tak jak mi się ferie zaczynają, ale zobaczymy jak wyrobie się z serwerem bo jeszcze zostało mi sporo do roboty.

Wiadomo, że polecam. Jakże by inaczej.

Czekam na betę, jeśli takowa będzie, a podobno ma być oraz na start serwera.

Z kolei wszyscy, którzy nie zawitają, mogą tylko żałować.

Serwer pod hajs? Zależy jak na to patrzeć. IS pewnie będzie, ale przedmioty w nim tak samo jak na poprzednim zapewne również będą do zdobycia w grze.

Nie wspomnę, że serwer, jeśli będzie podobnie jak na poprzednim, będzie stabilny. Pamiętam o czasie, który poświęcono na padające channele oraz poprawę innych błędów.

Sporo do życzenia może zostawiać tylko nadmierne lenistwo harnasia. :D

Jednak to chyba nie miejsce na rozmowy na ten temat.

Liczę, że będę mógł jakoś pomóc, także do zobaczenia na forum.

Pozdrawiam

Beta będzie, ale zamknięta dla wybranych osób z fanpage( /sembiamt2)  oraz z forum.

Opublikowano

Chłopie Piotrek potrafi 200x więcej od Ciebie od jakiegoś roku. Jesteś spierdolonym zerem, nie potrafisz nic, bardzo mi przykro. Dodaj więcej gówna z mpc, twoje serwery będą stał dłużej :)

@topic

Polecam Piotrka, dobry kontakt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...