Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sembia.eu - Moderatorzy, Mentorzy, Youtuberzy - POSZUKUJEMY!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopie Piotrek potrafi 200x więcej od Ciebie od jakiegoś roku. Jesteś spierdolonym zerem, nie potrafisz nic, bardzo mi przykro. Dodaj więcej gówna z mpc, twoje serwery będą stał dłużej :)

@topic

Polecam Piotrka, dobry kontakt.

Dobra trzym tam papę że tobie Shagguś Teodor wszystko i inni robią.

Dajesz im w łapę aby ci dodawali rzeczy, myślisz że nie wiem? Wszyscy tobie pomagają dodają zrobiłeś jedne pliki myślisz że jesteś pro elo?

Ja się uczę nie uważam się za kogoś zajebistego więc trzym mordeczkę.  ^_^

Edit: Które to twoje konto już? 15? Sporo ci tego banują słabiutko. :/

Opublikowano

.harnaś napisz do mnie na gg to może jakoś się dogadamy w tej sprawie z moderatorem, jeżeli potrzebujecie.

Wszystko jest na forum opisane co do moderatora.

Opublikowano

Dajesz im w łapę aby ci dodawali rzeczy, myślisz że nie wiem? Wszyscy tobie pomagają dodają zrobiłeś jedne pliki myślisz że jesteś pro elo?

Szkoda tylok że piszesz do Luzera bo masz problem z wierzchowcami i to tobie każdy pomaga :)

Jak harnaś przestał szczekać to polecam :D

Może coś z tego będzie ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

103481420492419770658.jpeg

Witam! I tak, wiem! Logo podpierdzielone od MPCforum, nie mamy własnego pomysłu i jesteśmy zerami! Tak, wiem! Ale możecie to sobie darować, chcielismy być jak większość grafików z tego forum, chociaż nie ma żadnego u nas w teamie. (Pozdrawiamy<3 )

I nie, smoki u nas nie tylko w logach jak u Was, hejtery ^_^ Dobra, do rzeczy.

Sembia.eu jest kolejnym serwerem Metin2, ile razy ja to już pisałem...

Typ serwera - Medium, z lekkim naciskiem na Easy, w sumie.. to ma własny typ, taki unikat, a co!

Jest on cały czas tworzony, jeżeli miałbym określić w procentach przebieg pracy to myślę, ze ok. 69%.

Dobra, to ten, no...

274281420492419770658.jpeg

Potrzebujemy jednego moderatora forum. Rekrutacja będzie otwarta, dopóki nie znajdziemy odpowiedniej osoby.

Wymagania nie są skompliowane, w sumie to standard, trzeba się udzielać na forum, być dojrzałym emocjonalnie i co najważniejsze, mieć doświadczenie. Również by dostać się do Naszego Teamu potrzeba mieć ukończone 16 lat, jest to minimum na tą range. Wszystkie aplikacje możecie składać na naszym forum - forum.sembia.eu

657961420492419770658.jpeg

Jest to pewnie rzadko spotykana przez Was ranga. Mentor ma za zadanie pomagać Naszym graczom w grze i na forum. Przewiduję również otworzenia wiki serwera, którą również by miał za zadanie prowadzić użytkownik z ową rangą.

Wymagamy oczywiście znajomości serwera, dobrego kontaktu z teamem i nienagannego zachowania na forum oraz serwerze.

120861420492419770658.jpeg

Czemu itp? Potrzebujemy każdej formy reklamy, nie koniecznie na youtube. Więc jeżeli masz swój fanpage, strone, radio czy jakieś inne miejsce w sieci, dzięki któremu możesz nam pomóc - my to bierzemy.

Dla każdego bez względu na to, jaka to będzie reklama - przewiduje nagrodę.(Więcej info na forum)

Pomóc nam również można poprzez noszenie naszej sygnatury na MPCforum i innych forach.

Znajduje się ona w spoilerze.

986571420492419770658.jpeg

889871420492419770658.jpeg

Skontaktować można się z nami poprzez PW na MPCforum

Forum serwera: forum.sembia.eu

sss

Pozdrawiamy!! :)

Spodziewałbym się po dosłownie WSZYSTKICH z tego forum że coś ze mnie zerżną, ale nie po Tobie.

Porażka panie kolego.

Tak jak normalnie bym polecił, to teraz nie polecam.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Spodziewałbym się po dosłownie WSZYSTKICH z tego forum że coś ze mnie zerżną, ale nie po Tobie.

Porażka panie kolego.

Tak jak normalnie bym polecił, to teraz nie polecam.

Ale o co Ci chodzi, o napisy, które mam z twojego PSD które dostałem?

Opublikowano

Weź ku&&& wyjdź z tego forum p&&& parodio człowieka.. Miałeś 234723847 serwerów a na koniec i tak "Pożyczyłeś" Pliki harnasia a do innych ku... się przypie&&& gunwie bo inaczej cię nie nazwę...

@topic

Nie polecam harnasia bo razem z dojczem hakieruja serwery #project #asfen #completed

JOKE.. Harnaś mordko na propsie ruszaj z ta sembia i wielki murzynski chooy w dupe hejterom

Opublikowano

Nie polecam współpracy z Piotrkiem, miałam okazję poznać go z dobrej i złej strony. 

Uważam, że powinieneś dać sobie spokój z tworzeniem serwerów metina. 

c8f7.png

Opublikowano

Nie polecam współpracy z Piotrkiem, miałam okazję poznać go z dobrej i złej strony. 

Uważam, że powinieneś dać sobie spokój z tworzeniem serwerów metina. 

A ty z lizaniem dupy gdzie popadnie (czasem i dosłownie) za głupią range, księżniczko. :-)

Opublikowano

Zaden jego serwer nie odniosl sukcesu i tutaj bedzie tak samo. Widac, ze mu nie wychodzi, a robi kolejne zeby na sile zarobic

Niech próbuje do skutku. Jego czas i jego wybory, więc skoro uważa, że warto na coś takiego tracić swój cenny czas, to dlaczego miałby tego nie robić?

Ogółem życzę powodzenia z serwerem. Polecam znaleźć ogarniętą ekipę. Nie szukaj ludzi w ten sposób, lepiej samemu dostrzec godną osobę i ją zwerbować. :)

Opublikowano

Niech próbuje do skutku. Jego czas i jego wybory, więc skoro uważa, że warto na coś takiego tracić swój cenny czas, to dlaczego miałby tego nie robić?

Ogółem życzę powodzenia z serwerem. Polecam znaleźć ogarniętą ekipę. Nie szukaj ludzi w ten sposób, lepiej samemu dostrzec godną osobę i ją zwerbować. :)

Stały team serwera tak czy siak jest, z graczy bardzo malo osób znam, a jak znam to lenie... a potrzebuje osób które chętnie będą brały udział w życiu serwera i forum.

Opublikowano

Stały team serwera tak czy siak jest, z graczy bardzo malo osób znam, a jak znam to lenie... a potrzebuje osób które chętnie będą brały udział w życiu serwera i forum.

W takim razie nadal nie polecam Ci szukanie nawet tego moderatora forum w ten sposób, że wystawiasz ogłoszenie. Może i więcej osób się zgłosi, lecz pomyśl, czy nie lepiej samemu wyszukać na forum taką osobę, sprawdzić zawartość jej wypowiedzi i samemu ustalić, czy się nadaję. Potem tylko kwestia tego, czy będzie chciała współpracować. Ja osobiście wybrałbym ten sposób, bez zbędnego zamieszania. Nie chcę Ci nic narzucać, niech wszystko będzie po Twojej myśli. :)

Opublikowano

­

Aha, jasne. 50h na becie to leń :C Jak closed beta wystartuje tak jak miała to ja Ci nabiję ze 120h online c:

Weź Muerte na moda i tyle, będzie git :D

Dla każdego bez względu na to, jaka to będzie reklama - przewiduje nagrodę.(Więcej info na forum)

Na forum nie ma info :v

tenor.gif

Opublikowano

Wielce się harnaś wyśmiewał z Montery, a sam ma 20 graczy na tym swoim serwerze i jeszcze jest arogancki w stosunku do mnie. 

Zluzujcie z tym ,,chińskim stylem", bo już się po woli na to nie da patrzeć.

Nawet logotypu nie potrafisz zrobić, tylko zarąbałeś od Atreyi praktycznie całość :) 

Radzę przemyśleć sobie kogo wyśmiewasz, bo jak na razie nie wiem kto jest na straconej pozycji... 

Nie polecam z całego serca! 

Opublikowano

Wielce się harnaś wyśmiewał z Montery, a sam ma 20 graczy na tym swoim serwerze i jeszcze jest arogancki w stosunku do mnie. 

Zluzujcie z tym ,,chińskim stylem", bo już się po woli na to nie da patrzeć.

Nawet logotypu nie potrafisz zrobić, tylko zarąbałeś od Atreyi praktycznie całość :)

Radzę przemyśleć sobie kogo wyśmiewasz, bo jak na razie nie wiem kto jest na straconej pozycji... 

Nie polecam z całego serca! 

Tak jak naturalnie uważam Twoje słowa za bzdury, to teraz dobrze gadasz.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jakim trzeba być dnem, żeby kogoś wyśmiewać nie mając nawet 100 ludzi online na własnym serwerze? ;) 

sz.

Co teraz harnaś zemścisz się i włączysz te swoje śmieszne botnety? ;) I zaczniesz się śmiać ze mnie choć jako grafik nikogo nie skopiowałem nigdy? 

Teraz ja się śmieję, bo pomimo tego że nie zajmuję się na co dzień RPG mogę śmiało cię wyśmiać, bo grafik który kopiuje czyjeś prace jest TOTALNYM DNEM ;) 

I choć nie wiem jaka byłaby praca brzydka, ale wykonana samodzielnie jest lepsza od bezczelnego plagiatowania cudzych prac. 

Opublikowano

Jakim trzeba być dnem, żeby kogoś wyśmiewać nie mając nawet 100 ludzi online na własnym serwerze? ;)

sz.

Co teraz harnaś zemścisz się i włączysz te swoje śmieszne botnety? ;) I zaczniesz się śmiać ze mnie choć jako grafik nikogo nie skopiowałem nigdy? 

Teraz ja się śmieję, bo pomimo tego że nie zajmuję się na co dzień RPG mogę śmiało cię wyśmiać, bo grafik który kopiuje czyjeś prace jest TOTALNYM DNEM ;)

I choć nie wiem jaka byłaby praca brzydka, ale wykonana samodzielnie jest lepsza od bezczelnego plagiatowania cudzych prac. 

Liczba online wyznacznikiem jakości, żesz w c**j.

Nie mam żadnego botneta, bootera czy co innego wymyślicie ze swoim śmiesznym teamem, do Ciebie nic nie miałem szczerze mówiąc i do twojego teamu dopóki nie zaczeliście cwaniakować i uważać się za bóg wie kogo, a następnie grozić mi jakimś haxiorem, prosze Cie...

Poza tym po twojej grafice dla Montery nie nazwałbym Cie grafikiem. I spoko, moge zmienić logo... mi to problemu nie robi, a PSD napisów dostałem razem z prezentacją, której użyje prawdopodobnie w oficjalnym temacie, więc  jak chcesz mi dalej mówić o plagiatowaniu to przypierdol pierw barana w sciane.

Opublikowano

Liczba online wyznacznikiem jakości, żesz w c**j.

Nie mam żadnego botneta, bootera czy co innego wymyślicie ze swoim śmiesznym teamem, do Ciebie nic nie miałem szczerze mówiąc i do twojego teamu dopóki nie zaczeliście cwaniakować i uważać się za bóg wie kogo, a następnie grozić mi jakimś haxiorem, prosze Cie...

Poza tym po twojej grafice dla Montery nie nazwałbym Cie grafikiem. I spoko, moge zmienić logo... mi to problemu nie robi, a PSD napisów dostałem razem z prezentacją, której użyje prawdopodobnie w oficjalnym temacie, więc  jak chcesz mi dalej mówić o plagiatowaniu to przypierdol pierw barana w sciane.

Ja ci nie groziłem jakimś haxiorem ;) Nie wiem dlaczego miałeś i masz taki stosunek do mnie skoro ja nic nie Ci nie zrobiłem i nawet nie prowadziłem z tobą żadnych interesów. Ilość online jest wyznacznikiem jakości ponieważ pokazuje to jakie dałeś zaangażowanie w serwer i jak cię obchodził. 

Opublikowano

Ja ci nie groziłem jakimś haxiorem ;) Nie wiem dlaczego miałeś i masz taki stosunek do mnie skoro ja nic nie Ci nie zrobiłem i nawet nie prowadziłem z tobą żadnych interesów. Ilość online jest wyznacznikiem jakości ponieważ pokazuje to jakie dałeś zaangażowanie w serwer i jak cię obchodził. 

Ty nawet na Shayenie nie grasz, nie znasz opini graczy i nie wiesz co sie działo, dzieje i dziać będzię, więc oceniać mnie po ilości online jest co najmniej smieszne, rozumiem jakby serwer padł, był ekwipunek na lewo - okej, no ale prosze Cię, litości...

Z reszta dalej chcesz dyskutować - PW, 35 punktów nie widzi mi się więcej. A co do haxiora, zapytaj swoich kumpli z teamu.

Opublikowano

978081420648861496994.jpeg

Skończył się. :C

A tak na poważnie.. Współpracowałam z harnasiem na Shayenie, byłam tak administratorką, ale wygryzła mnie dwulicowa osoba, nicku nie podam, bo będzie afera. 

Szczerze to nie wiem. Harnaś zachowuje się w rozmowach np. na tsie nie poważnie i czasem bez sensu. Na GG jest poważny i stonowany. Dziwne zjawisko ale tak ma.

Czytam te komentarze o góry, to po prosty ręce mi opadają. To jest jego pierwszy serwer, więc miał prawo popełnić kilka błędów, które popełnił i na ich podstawie zdobył pewne, kolejne doświadczenie związane z ludźmi i serwerami. 

Widać, że się stara i mu zależy, choć czasem jest czymś zaślepiony i nie zauważa priorytetów, ignoruje jakiś problem, dopóki się on nie nawarstwi. Nie zmienia to faktu, iż miał do tego prawo. Startuje z drugim projektem, bo jest świadomy, że Shayena nie uratuje (nie, nie oszukujmy się, Shayen stoi bo nie chcesz popsuć humoru swoim graczom, to chyba nawet dobrze, bo nie jeden materialista już bo go zamknął). Trzymam za niego kciuki, mimo iż to czasem mentalny gówniarz xD Ma zdolności i niech je w końcu wykorzysta na maksa. Dziwie się, że szuka Team'u, skoro miał idealny. Ciekawi mnie tylko, po co mu mentorzy  o.O

Tak czy siak, reasumując, nie skreślajcie go, nie atakował nikogo (wiedziałabym o tym) ani czyjegoś serwera, zasługuje na drugą szanse i POLECAM.

PS Możecie dalej się cisnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...