Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsola vs PC?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcesz mieć magnetowidu z kasetami to wybór jasny poco drążyć temat. Widziałeś w ogóle na własne oczy te dwie konsole? Idź do jakiegoś sklepu zobacz jakież to wielkie różnice. 

Nadal stary nic nie rozumiesz.... zrozum wreszcie, że nie mam nic do Waszego xboxa... piszę tylko, że jest on delikatnie duży względem konkurencji i już 2 raz piszę, że NIE JESTEM FANBOYEM PS...

Może ja jednak chciałbym posiadać taki magnetowid? Skąd możesz to wiedzieć?

Tak widziałem obie konsole... zresztą po wyglądzie mam konsolę kupować czy jak?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Serio jesteś taki głupi? ZAGRAJ NA NIEJ 

Bez komentarza............. gdzie moderator?

Tak btw. to powiedz na jakie super warianty zwrócić uwagę podczas gry na konsoli w sklepie bo niczego poza innymi padami raczej nie zauważę, bo grafika będzie identyczna itp itd...

Pokazales swój poziom  :rolleyes: Nie chciałem Cię obrażać, ale zapytam, czy masz gimbo obie konsole, że bronisz tak xboxa i uważasz, że jest lepszy?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

No i właśnie ta rozdzielczość mnie dręczy, bo chciałbym grać w pełnym 1080p.

a teraz piszesz ze nie odczujesz różnicy haha prosze cie zamknij temat :( Gimbo mam obie.

Opublikowano

No i właśnie ta rozdzielczość mnie dręczy, bo chciałbym grać w pełnym 1080p.

a teraz piszesz ze nie odczujesz różnicy haha prosze cie zamknij temat :( Gimbo mam obie.

Eh... rozdzielczość podobno zmieniała się w niektórych grach kiedy np.dużo się działo, ale teraz jest to prawdopodobnie już naprawione i jest cały czas 1080p, więc różnicy nie zauważę :) 

Widzisz... na niczym mnie nie zagniesz.

Jak posiadasz obie konsole to zrób coś użytecznego i wypisz wszystkie plusy i minusy obu konsol (bez fanboyostwa xboxa ani ps4....).

Opublikowano

PS4 jest super niezawodne pady rozdzielczość 1080p czasem 30 fps czasem 60fps ale 1080p to ważne. Masa exclusivów bije na głowe pc nintendo pegasus. Usługa ps+ najlepsiejsza na świecie 6 gier za darmo co miesiąc ! AAA możesz nawet połączyć się z routerem przez wifi  :unsure: Serwis made by france poezja paryska Magnifique niezawodni. Zasilacz wewnątrz konsoli chińska jakość czego chcieć więcej?  B)

Opublikowano

PS4 jest super niezawodne pady rozdzielczość 1080p czasem 30 fps czasem 60fps ale 1080p to ważne. Masa exclusivów bije na głowe pc nintendo pegasus. Usługa ps+ najlepsiejsza na świecie 6 gier za darmo co miesiąc ! AAA możesz nawet połączyć się z routerem przez wifi  :unsure: Serwis made by france poezja paryska Magnifique niezawodni. Zasilacz wewnątrz konsoli chińska jakość czego chcieć więcej?  B)

Pokazales swoj poziom po raz 2, do widzenia....

Pewnie na Twoim biurku stoi jakiś przycisk do papieru typu ps1, a ps4 i xone widziales u kuzyna kuzynki Twojego brata wójka ze strony matki....

Takimi bzdurami nic mi tutaj nie udowodnisz, tylko pokazujesz jakim "czlowiekiem" jesstes...

NIE WYPOWIADAJ SIE WIECEJ W MOIM TEMACIE PROSZE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...