Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsola vs PC?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Piszę tutaj ponieważ w najbliższym czasie będę kupował nowy komputer.

Obecnie mam konsole ps3 + stary komputer, na którym gram w wowa i lola. Nie potrafię igrać na padzie w fpsy (slabo steruje galkami, a tak to jest super).

Dziś pomyślałem, że mogę również kupić konsolę xbox one lub ps4, słyszałem, że ps4 ma bardziej dokładniejsze gałki względem starej generacji kontrolerów i lepiej się gra (czy to prawda i czy xbox one też takie ma?).

Na konsoli chciałbym grać w takie gry w jakie grałbym na komputerze, czyli np.bf4 itp.

Za konsolą przemawia to, że jak ją kupię to będę ją miał baaardzo długo, a komputer za jakieś 2/3 lata będzie pewnie trzeba ulepszać itp.

Więc co mi polecacie? Kupić komputer czy lepiej konsolę nowej generacji?

Z góry dziękuję i czekam na odpowiedzi.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Witam!

Piszę tutaj ponieważ w najbliższym czasie będę kupował nowy komputer.

Obecnie mam konsole ps3 + stary komputer, na którym gram w wowa i lola. Nie potrafię igrać na padzie w fpsy (slabo steruje galkami, a tak to jest super).

Dziś pomyślałem, że mogę również kupić konsolę xbox one lub ps4, słyszałem, że ps4 ma bardziej dokładniejsze gałki względem starej generacji kontrolerów i lepiej się gra (czy to prawda i czy xbox one też takie ma?).

Na konsoli chciałbym grać w takie gry w jakie grałbym na komputerze, czyli np.bf4 itp.

Za konsolą przemawia to, że jak ją kupię to będę ją miał baaardzo długo, a komputer za jakieś 2/3 lata będzie pewnie trzeba ulepszać itp.

Więc co mi polecacie? Kupić komputer czy lepiej konsolę nowej generacji?

Z góry dziękuję i czekam na odpowiedzi.

Co do pada nie zauważyłem zbytniej różnicy w gałka pomiędzy starą generacją a nową. Tak naprawdę to od zawsze łatwiej było grać w gps na PC. Jak nie potrafiłeś grać w FPS na padzie, uwierz mi, że nadal nie będziesz potrafił.

Pytanie jak długo. Sam na PS3 gram dobre 6.5 lat. I powiem Ci, że muszę teraz kupić albo PS4 albo PC. Po prostu na PS3 nie będą już raczej wychodziły gry. Na PC mam zamiar wydać około 1000 złotych. I co? Albo wydam te 1000 złotych na PC albo te 1500 złotych na PS4. Teoretycznie lepiej wydać te 1500 złotych na PS4 i grać przez kolejne 6 lat na jednym sprzęcie. Ale:

-czeka mnie gorsza grafika

-gry dwukrotnie droższe

Także wole juz wydać te 1000 złotych na PC i ulepszać go co 3 o te części za np. 500 złotych. Wyjdzie taniej, oraz nie będę skazany na jedną grafikę. Poza tym gry tańsze. Czyli podsumowując PC wychodzi taniej i lepiej.

Co kupić hmmm... Ja mam ten problem, że zarówno komputer, jak i konsola jest do "wymiany". Ty nie masz tego problemu, gdyż komputer masz jeszcze niezły, skoro możesz grać np. W LOL, także w twojej sytuacji brał bym PS4.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Co do pada nie zauważyłem zbytniej różnicy w gałka pomiędzy starą generacją a nową. Tak naprawdę to od zawsze łatwiej było grać w gps na PC. Jak nie potrafiłeś grać w FPS na padzie, uwierz mi, że nadal nie będziesz potrafił.

Pytanie jak długo. Sam na PS3 gram dobre 6.5 lat. I powiem Ci, że muszę teraz kupić albo PS4 albo PC. Po prostu na PS3 nie będą już raczej wychodziły gry. Na PC mam zamiar wydać około 1000 złotych. I co? Albo wydam te 1000 złotych na PC albo te 1500 złotych na PS4. Teoretycznie lepiej wydać te 1500 złotych na PS4 i grać przez kolejne 6 lat na jednym sprzęcie. Ale:

-czeka mnie gorsza grafika

-gry dwukrotnie droższe

Także wole juz wydać te 1000 złotych na PC i ulepszać go co 3 o te części za np. 500 złotych. Wyjdzie taniej, oraz nie będę skazany na jedną grafikę. Poza tym gry tańsze. Czyli podsumowując PC wychodzi taniej i lepiej.

Co kupić hmmm... Ja mam ten problem, że zarówno komputer, jak i konsola jest do "wymiany". Ty nie masz tego problemu, gdyż komputer masz jeszcze niezły, skoro możesz grać np. W LOL, także w twojej sytuacji brał bym PS4.

No mój komputer daje sobie jeszcze radę z takimi grami jak lol, bf3 multi na srednich no i wow (ale tutaj potrzebuję lepszego procesora, żeby osiągnąć lepszą ilość fps'ów, ale równie dobrze mogę kupić taki pod LGA775 za 200zł i też będzie dobry, bo do tej gry lepszego nie trzeba). Za konsolą przemawia również abonament, nie z tego względu, że on jest bo to minus, ale będę dostawał fajne gry (chyba co miesiąc?). Przy konsolach dręczy mnie tylko ta grafika :( Ale tak jak gdzieś czytałem na moim komputerze, którego chcę  kupić osiągnę podobną grafikę do xone i ps4, no i to niestety chyba jest prawdą. 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

No mój komputer daje sobie jeszcze radę z takimi grami jak lol, bf3 multi na srednich no i wow (ale tutaj potrzebuję lepszego procesora, żeby osiągnąć lepszą ilość fps'ów, ale równie dobrze mogę kupić taki pod LGA775 za 200zł i też będzie dobry, bo do tej gry lepszego nie trzeba). Za konsolą przemawia również abonament, nie z tego względu, że on jest bo to minus, ale będę dostawał fajne gry (chyba co miesiąc?). Przy konsolach dręczy mnie tylko ta grafika :( Ale tak jak gdzieś czytałem na moim komputerze, którego chcę  kupić osiągnę podobną grafikę do xone i ps4, no i to niestety chyba jest prawdą.

Ja bym w twojej sytuacji brał konsolę. Komputer ci się jeszcze nie sypie, więc...

Co do abonamentu to kosztuje to około 150 złotych za 1 rok. I to prawda, dostajesz co miesiąc dokładnie 2 gry. Tylko, że ten abonament nie jest potrzebny, by grać na konsoli, ale służy on do tego moc grać online.

Co do grafiki to ci już nie powiem, bo nie widziałem twojej grafiki na PC.

Moje Konsole:

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

No to skoro mówisz, że konsola lepsza. Tylko która? Xbox one czy ps4? Nie wiem czemu, ale coś nakłania mnie do xboxa, mimo, że wiem, że sony robi lepsze konsole :> 

Opublikowano

No to skoro mówisz, że konsola lepsza. Tylko która? Xbox one czy ps4? Nie wiem czemu, ale coś nakłania mnie do xboxa, mimo, że wiem, że sony robi lepsze konsole :> 

W twoim przypadku moim zdaniem konsola lepsza.

Pomiędzy X1 a PS4 nie ma zbytniej różnicy. Obie oferują podobne funkcje, usługi i.t.p. Wszystko zależy od tego, jakie exclusive'y ci się bardziej podobają. Ja pod względem exclusive'ów brał bym X1, ale na PS3 tyle mam przegrane, i dużo rzeczy mam na swoim koncie PSN, także ja bym dla siebie brał PS4. Ale tak jak mówię. Wszystko zależy od exclusive'ów.

Moje Konsole:

XBOX ONE S

Mój komputer:

Opublikowano

W twoim przypadku moim zdaniem konsola lepsza.

Pomiędzy X1 a PS4 nie ma zbytniej różnicy. Obie oferują podobne funkcje, usługi i.t.p. Wszystko zależy od tego, jakie exclusive'y ci się bardziej podobają. Ja pod względem exclusive'ów brał bym X1, ale na PS3 tyle mam przegrane, i dużo rzeczy mam na swoim koncie PSN, także ja bym dla siebie brał PS4. Ale tak jak mówię. Wszystko zależy od exclusive'ów.

Pod względem exclusivow to xbox ma obecnie 1 grę dla której mógłbym kupić tą konsolę,a ps4 ma ich wiele. Mimo wszystko jestem bardziej za grami typu bf4, dragon age itp.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze exclusive'y:

X1 - Forza Horizon 2

PS4 - infamous: Second Son

Moje Konsole:

XBOX ONE S

Mój komputer:

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze exclusive'y:

X1 - Forza Horizon 2

PS4 - infamous: Second Son

Na chwile obecną ps4 niszczy xboxa pod względem ex'ów, ale ja będę dużo grał w gry multiplatformowe, ogólnie to nie wiem czy znów mam się sugerować (jak przy kupnie ps3) mocą obliczeniową obu konsol, bo ms zrobil bardzo duża konsole, slabsza i nawet zasilacza nie zmiescili do srodka, a sony ma mniejsza, szybsza konsole z wbudowanym zasilaczem. 

Jednak zdałem sobie sprawę z tego, że bebechy konsol nie maja tu nic do gadania bo i tak grafika jest bardzo podobna jak i ilosc fps'ow.

To czym się jeszcze sugerować?

Opublikowano

Na chwile obecną ps4 niszczy xboxa pod względem ex'ów, ale ja będę dużo grał w gry multiplatformowe, ogólnie to nie wiem czy znów mam się sugerować (jak przy kupnie ps3) mocą obliczeniową obu konsol, bo ms zrobil bardzo duża konsole, slabsza i nawet zasilacza nie zmiescili do srodka, a sony ma mniejsza, szybsza konsole z wbudowanym zasilaczem. 

Jednak zdałem sobie sprawę z tego, że bebechy konsol nie maja tu nic do gadania bo i tak grafika jest bardzo podobna jak i ilosc fps'ow.

To czym się jeszcze sugerować?

Tak jak już pisałem. Głównie exclusive'y, oraz to jaką konsolę bardziej preferujesz.

Moje Konsole:

XBOX ONE S

Mój komputer:

Opublikowano

Tak jak już pisałem. Głównie exclusive'y, oraz to jaką konsolę bardziej preferujesz.

No to możesz napisać coś o obu konsolach? Bo trudno zdecydować bez jakichś solidnych argumentów (oprócz exclusivow).

Opublikowano

No to możesz napisać coś o obu konsolach? Bo trudno zdecydować bez jakichś solidnych argumentów (oprócz exclusivow).

PS4:

- mała konsola

- wbudowany zasilacz

- mocniejsze podzespoły

X1:

- większy od PS4

146751420470075897656.jpeg

- zasilacz w kablu (poza obudową)

- troszeczkę słabsze podzespoły

- możliwość podłączenia dekodera do konsoli, co daje możliwość oglądania np. seriali podczas grania

Nic więcej mi do głowy nie przyszło.

Moje Konsole:

XBOX ONE S

Mój komputer:

Opublikowano

ps4 niszczy pod względem exclusivów? hehehe

Jak dla mnie ps4 posiada lepsze exclusivy i jest to tylko moja prywatna opinia :)

PS4:

- mała konsola

- wbudowany zasilacz

- mocniejsze podzespoły

X1:

- większy od PS4

146751420470075897656.jpeg

- zasilacz w kablu (poza obudową)

- troszeczkę słabsze podzespoły

- możliwość podłączenia dekodera do konsoli, co daje możliwość oglądania np. seriali podczas grania

Nic więcej mi do głowy nie przyszło.

No tak, tylko, że wcale rozmiar, ani ten zasilacz mi nie przeszkadza bo mam duuużo miesca :) 

Obecnie wszystkie argumenty przemawiają za ps4, więc może znajdziemy jakieś argumenty za xboxem?

Może poruszmy temat padów i tych gałek. Kiedyś słyszałem, że w tych nowych kontrolerach nie potrzeba już wspomagania celowania bo mają bardzo dokładne analogi (chyba tak to się nazywa).

Opublikowano

PS4:

- Bardzo awaryjne playstation network

- PS+ ok. 6 gier na miesiąc

- PS Camera

- SharePlay

- Trofea

- Słabe menu

- Więcej Polaków

XO: 

- Solidny Xbox Live

- Games with Gold

- Kinect

- EA Access

- Aplikacje np: Skype , Internet Explorer , Onedrive , Twitch , UploadStudio , Youtube

- Achivementy

- Rozbudowane menu

Opublikowano

PS4:

- Bardzo awaryjne playstation network

- PS+ ok. 6 gier na miesiąc

- PS Camera

- SharePlay

- Trofea

- Słabe menu

- Więcej Polaków

XO: 

- Solidny Xbox Live

- Games with Gold

- Kinect

- EA Access

- Aplikacje np: Skype , Internet Explorer , Onedrive , Twitch , UploadStudio , Youtube

- Achivementy

- Rozbudowane menu

Fanboy xklocka? 

Powiedzcie jeszcze cos na temat padow.

Opublikowano

Fanboy? Co to za bzdury dokładniejsze gałki hah Kupuj ps4  :) Może już naprawili problem analogów , ale napewno nie poziomu serwisu  B) Xbox zawsze miał najlepsze pady  B)

Opublikowano

Fanboy xklocka? 

Powiedzcie jeszcze cos na temat padow.

To zależy. W PS4 pady zmieniły się pady na + . W tym od PS3 bolały mnie ręce. Co do pada od X1 to nie wiem, gdyż nie miałem go w rękach. Na początku, w padzie od PS4 rozwalały się te "gumki" od analogów. Zostało to natomiast poprawione, i już się tak nie dzieje. 

Fanboy? Co to za bzdury dokładniejsze gałki hah Kupuj ps4  :) Może już naprawili problem analogów , ale napewno nie poziomu serwisu  B) Xbox zawsze miał najlepsze pady  B)

Na to wygląda.

Mówisz, że PSN jest słabszy, ale jakoś ostatnio XBOX Live też upadł, kiedy były ataki DDos. 

Słabsze menu. To już zależy od gustu. Mi osobiście bardziej się podoba menu w PS4, gdyż w Xbox moim zdaniem jest on ciężki do ogarnięcia. Ale to jest moje zdanie.

Nie wiem, czy wiesz, ale PS4 też posiada YT, IPla'e, oraz jeszcze więcej.

Moje Konsole:

XBOX ONE S

Mój komputer:

Opublikowano

Widocznie jestes wielkim fanboyem, a takich nie slucham. Pograj sobie na magnetowidzie lepiej.

To zależy. W PS4 pady zmieniły się pady na + . W tym od PS3 bolały mnie ręce. Co do pada od X1 to nie wiem, gdyż nie miałem go w rękach. Na początku, w padzie od PS4 rozwalały się te "gumki" od analogów. Zostało to natomiast poprawione, i już się tak nie dzieje. 

Na to wygląda.

Mówisz, że PSN jest słabszy, ale jakoś ostatnio XBOX Live też upadł, kiedy były ataki DDos. 

Słabsze menu. To już zależy od gustu. Mi osobiście bardziej się podoba menu w PS4, gdyż w Xbox moim zdaniem jest on ciężki do ogarnięcia. Ale to jest moje zdanie.

Nie wiem, czy wiesz, ale PS4 też posiada YT, IPla'e, oraz jeszcze więcej.

No a jak wygląda sprawa z tymi dziwnymi rozdzielczosciami w xklocku? Bo słyszałem, że zamiast 1080p miał np. 900, czy cos takiego i rozdzielczosc zmieniala sie w trakcie gry.

Ile gier na miesiąc dostaje xbox? No i ile kosztuje ten abonament na rok u xboxa?

Opublikowano

Człowieku tyle tematów jest tyle for gdzie ludzie mają konsole tutaj raczej bym sie nie spodziewał konkretnych odpowiedzi. Widać jesteś nastawiony na ps4 to kupuj. Jakieś świąteczne ddosy  dzieciaczków? XBL był naprawiony szybko z tego co wiem z psn jak zwykle to sie dłużyło bo skośnookie mają taką usługe za którą płaci się 200zł a nie umią jej zrobić  :rolleyes: Rozdzielczość zmieniała się w trakcie gry :huh: XBL 128 pln. Nie wiem co ma tam ps4 już dawno to wywaliłem życze suszarki i bawienia się w serwis  ^_^

Opublikowano

Człowieku tyle tematów jest tyle for gdzie ludzie mają konsole tutaj raczej bym sie nie spodziewał konkretnych odpowiedzi. Widać jesteś nastawiony na ps4 to kupuj. Jakieś świąteczne ddosy  dzieciaczków? XBL był naprawiony szybko z tego co wiem z psn jak zwykle to sie dłużyło bo skośnookie mają taką usługe za którą płaci się 200zł a nie umią jej zrobić  :rolleyes: Rozdzielczość zmieniała się w trakcie gry :huh: XBL 128 pln. Nie wiem co ma tam ps4 już dawno to wywaliłem życze suszarki i bawienia się w serwis  ^_^

Oj czlowieku... nie jestem nastawiony na ps4, bo wtedy nie pytałbym o xboxa... 

Skoro jestes takim milosnikiem xkocka to Ci cos powiem....

MS umie tak konsole robic, ze ich xbox jest 2xwiekszy od ps, jest slabszy i nawet w obudowie zasilacza nie zmiescili.... wiec widac kto tu potrafi konsole robic.

Co do rozdzielczosci zmieniajacej sie w trakcie gry np. gdy było dużo akcji to jest to akurat najprawdziwsza prawda.

Nie wypowiadaj się więcej w moim temacie bo nic nie wnosisz tylko udowadniasz, ze jestes wielkim fanboyem microsoftu.... wiec idz i ciesz się kupionym za 2000zl magnetowidem na kasety.

Żeby nie było... nie mam nic do xboxa bo uważam, że to jest fajna konsola, ale skoro Ty wypowiadasz się na temat sony i ps, to ja wypowiedzialem sie na temat ms i xboxa.

Opublikowano

Dzieciaku bo inaczej po tych postach nie można cie nazwać. Pewnie kasy i tak na zakup konsoli nie masz albo rodzice dali bo co ten no-life ma robić w życiu? MS specjalnie zrobił większą konsole zasilacz wyrzucił na zewnątrz a ty ich krytykujesz? 0 umysłu fanboy ps. Rozdzielczość kompletna bzdura. Idź ciesz się ps4 z jakże potężnymi poprawkami stabilności dzięki którym konsola dalej się giba <3  

Opublikowano

Oj czlowieku... nie jestem nastawiony na ps4, bo wtedy nie pytałbym o xboxa... 

Skoro jestes takim milosnikiem xkocka to Ci cos powiem....

MS umie tak konsole robic, ze ich xbox jest 2xwiekszy od ps, jest slabszy i nawet w obudowie zasilacza nie zmiescili.... wiec widac kto tu potrafi konsole robic.

Co do rozdzielczosci zmieniajacej sie w trakcie gry np. gdy było dużo akcji to jest to akurat najprawdziwsza prawda.

Nie wypowiadaj się więcej w moim temacie bo nic nie wnosisz tylko udowadniasz, ze jestes wielkim fanboyem microsoftu.... wiec idz i ciesz się kupionym za 2000zl magnetowidem na kasety.

Żeby nie było... nie mam nic do xboxa bo uważam, że to jest fajna konsola, ale skoro Ty wypowiadasz się na temat sony i ps, to ja wypowiedzialem sie na temat ms i xboxa.

Co do rozdzielczości, to rzeczywiście, też słyszałem, że X1 ma jakąś dziwną rozdzielczość. Ale tego nie mogę potwierdzić, gdyż są to stare dane. Co do kosztu abonamentu to tak samo jak PS +, koszt to około 150 złotych.

Moje Konsole:

XBOX ONE S

Mój komputer:

Opublikowano

Dzieciaku bo inaczej po tych postach nie można cie nazwać. Pewnie kasy i tak na zakup konsoli nie masz albo rodzice dali bo co ten no-life ma robić w życiu? MS specjalnie zrobił większą konsole zasilacz wyrzucił na zewnątrz a ty ich krytykujesz? 0 umysłu fanboy ps. Rozdzielczość kompletna bzdura. Idź ciesz się ps4 z jakże potężnymi poprawkami stabilności dzięki którym konsola dalej się giba <3  

Skoro mają większą konsolę i zasilacz na zewnątrz to powiedz chociażby dlaczego xbox nie jest mocniejszy od ps4, bo przecież więcej miejsca w obudowie i lepsze chłodzenie na to pozwolą? Zresztą takie rozmiary jak ma xbox to już jest przesada, niedługo będą robić konsole wielkości komputerów stacjonarnych. 

Skąd wiesz czy nie mam pieniędzy na zakup konsoli? Zdradzę Ci jedno, jakbym nie chciał kupić konsoli i nie miał na to kompletnie pieniędzy to powiedz mi proszę po co piszę i dopytuję się tutaj, która konsola jest lepsza?

Następny fanboy xboxa... czego jeszcze. Jak macie pisać takie głupoty to lepiej nic nie pisać.

Obrażasz mnie od nolifow i dzieciakow, a nie potrafisz nawet dobrze czytać.... napisałem, że nie mam nic do xboxa i że jest to fajna konsola tylko mi nie odpowiada jej rozmiar... Nie rozumiem na jakiej podstawie stwierdzasz, że jestem fanboyem i jeszcze mnie bezczelnie obrażasz, dość już mam takich ludzi jak Ty...

Powiem Wam jeszcze coś, gdybym był fanboyem ps4 to po co chcę, żebyście mi pomogli wybrać konsolę? Wtedy kupiłbym ps4 i byłbym szczęśliwy...

Co do rozdzielczości, to rzeczywiście, też słyszałem, że X1 ma jakąś dziwną rozdzielczość. Ale tego nie mogę potwierdzić, gdyż są to stare dane. Co do kosztu abonamentu to tak samo jak PS +, koszt to około 150 złotych.

No i właśnie ta rozdzielczość mnie dręczy, bo chciałbym grać w pełnym 1080p.

Opublikowano

Nie chcesz mieć magnetowidu z kasetami to wybór jasny poco drążyć temat. Widziałeś w ogóle na własne oczy te dwie konsole? Idź do jakiegoś sklepu zobacz jakież to wielkie różnice. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...