Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verturi2.eu [Dedyk] [Easy]

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do 200 max. 

Raczej bym rzekł do 400 max, 250 na serwie jest praktycznie non stop oprócz nocy.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Zapraszamy na serwer już niedługo aktualizacja z nowymi dungeonami i wiele innych nowych rzeczy wejdzie w świat gry! ZAPRASZAMY !!

Opublikowano

Zapraszamy na serwer już niedługo aktualizacja z nowymi dungeonami i wiele innych nowych rzeczy wejdzie w świat gry! ZAPRASZAMY !!

Kiedy poprawicie dmg milionowy mentala ?? Wp'ka którym nikt prawie nie gra same bmy ...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Kiedy poprawicie dmg milionowy mentala ?? Wp'ka którym nikt prawie nie gra same bmy ...

Pracujemy nad dmg, testujemy na testowym serwerze gdy ustalimy wszystko wprowadzimy na serwer.

Opublikowano

Gra się przyjemnie wiec zapraszam

Będzie niedługo aktualizacja?

Tak na weekend planujemy aktualizacje z dungeonami zwiększony poziom lvl itd :)! ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Polecam serwer, ogarnięta administracja, serwer też w porządku, stabilny i postoi na pewno jeszcze długo :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

bardzo fajny serwer wystarczy duża reklama i będzie to jeden z lepszym moim zdaniem serwerów metin2 ;)

Zapraszam wszystkich na serwer oraz oczywiście polecam :D

Opublikowano

Tylko mi nie działa ? Pobrałem zaktualizowałem klienta i gdy mam juz "logowanie..." wywala mi klienta, sysser czyściutki ;)

😅

Opublikowano

Tylko mi nie działa ? Pobrałem zaktualizowałem klienta i gdy mam juz "logowanie..." wywala mi klienta, sysser czyściutki ;)

Odpal teraz patchera i sprawdź :).

Zapraszamy na serwer!!

Opublikowano

Ile online w godzinach szczytu? W ile wbije taki 100lvl? Daggerem dam rade z bossami, metkami itd.? Klasy zbalansowane?

Online w godzinach szczytu? W samym m1 ch1 jinno jest około 100-150 osób, ok. 20 shopów.

Ogólnie będzie z 300-400 .

Ja 100 wbiłem w dzień (cały).

Daggerem? Jasne. Są Dungeony.

Klasy zbalansowane? Owszem.

Opublikowano

Ile online w godzinach szczytu? W ile wbije taki 100lvl? Daggerem dam rade z bossami, metkami itd.? Klasy zbalansowane?

W godzinach szczyty po 350-400 na poprzednich stronach są ss m1 itd :). Myślę, że każdą klasą postacią dasz rade :). ZAPRASZAMY JUŻ NIEDŁUGO UPDATE!!

Opublikowano

Aktualizacja odbędzie się dziś wieczorem 19/20. Wczoraj z powodów osobistych nie mogłem jej przeprowadzić za co bardzo przepraszamy :). Pozdrawiamy Team Verturi2.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...