Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verturi2.eu [Dedyk] [Easy]

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodali patcha spoko im nawet wyszedł ale po tym co zobaczyłem na forum serwera to nie wiem czy jest sens grać na tym serwie ... 

23974855220946400281.png

69336305552006652637.png

01293173847178226291.png

Po tym co widać na waszym forum banujecie za obrazę, więc dlaczego ten człowiek nie został zbanowany 

http://forum.verturi2.eu/index.php?/topic/769-zgłoszenie-roys/

chociaż jak widać na ss obraził gracza ... 

Albo banujecie wszystki albo tylko jak obrażają wasze koleżanki z gry ... 

Na ts powiadają że gracz Madzia to Agres więc :

Opis sytuacjiUraziło mnie to co On napisał i chciałabym aby ten gracz dostał taką karę na jaką sobie zasłużył za dyskryminacje kobiet

podaje sie za kobiete ??? 

Jak chce grac nikt mu nie broni ale zeby sie tak chować ?? ..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dać ci coś a ty od razu wierzysz. Bany wszyscy dostają za wyzywanie na różne odstępy czasu

Za pajaca nikt bana nie dostaje

• Obrazy
  • Kara: 1 dzień (pierwszy ban), 3 dni (drugi ban), 7 dni (trzeci ban), 14 dni (czwarty ban), 30 dni (piąty ban), stała blokada konta (szósty ban)

UWAGA! Jeżeli obrazy są przesadne, Administrator może ukarać Cię większą karą niż te, które są zawarte w Tabeli kar (przykładowo - zamiast jednego dnia (1 ban), konto może być zablokowane na czas 7 dni).

Obraził = ban ... Lecz jak widać znajomi mają większe możliwości niż zwykły gracz ;s

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Można SS z ch1 m1 Jinno oczywiście w godzinach szczytu ; ) .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

• Obrazy
  • Kara: 1 dzień (pierwszy ban), 3 dni (drugi ban), 7 dni (trzeci ban), 14 dni (czwarty ban), 30 dni (piąty ban), stała blokada konta (szósty ban)

UWAGA! Jeżeli obrazy są przesadne, Administrator może ukarać Cię większą karą niż te, które są zawarte w Tabeli kar (przykładowo - zamiast jednego dnia (1 ban), konto może być zablokowane na czas 7 dni).

Obraził = ban ... Lecz jak widać znajomi mają większe możliwości niż zwykły gracz ;s</p>

Ale powiedz mi za jakie słowo ma być ban? jak by były osoby banowane za pajaca glupka itp to by parę osób z Zostało a ty poważnie przeklnoles to bana masz i nie zglaszaj wymuszonych wyzwisk zeby każdy bana mial

Opublikowano

Ale powiedz mi za jakie słowo ma być ban? jak by były osoby banowane za pajaca glupka itp to by parę osób z Zostało a ty poważnie przeklnoles to bana masz i nie zglaszaj wymuszonych wyzwisk zeby każdy bana mial

Ale weź pod uwagę drugą opcję, że mogli obrażać wiele gorzej, a za wulgarny język powinny być chociażby upomnienia. Nawet to podejście GM jest odrażające, miałem zawitać, ale po screenach odpuszczam.

Opublikowano

Na serwerze nikt nie jest faworyzowany żadne koleżanki czy też koledzy, o powyższej sytuacji nie wiem nic nie jestem w temacie oczywiście dopytam się co i jak i jeżeli ktoś będzie przez kogoś faworyzowany to oczywiście wydalimy taką osobę z Teamu. Ponieważ każdy powinien być rozpatrywany  tak samo nie ważne czy znajomy czy nie!

Zapraszamy!

Opublikowano

Ale weź pod uwagę drugą opcję, że mogli obrażać wiele gorzej, a za wulgarny język powinny być chociażby upomnienia. Nawet to podejście GM jest odrażające, miałem zawitać, ale po screenach odpuszczam.

GM dobry porządek trzyma, wbijac na serwer ;d

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Wgl, ta Bella jest  niedorobiona jakaś :) Mnie na spocie kiedyś wyzwała, odpisałem jej a ona " MAM SS MASZ BANA POŻEGNAJ SIĘ Z KONTEM, GM MÓJ KOLEGA JUŻ MU NA GG WYSŁAŁAM" do dziś tego bana nie widziałem :DDDD 

Beka z niektórych osób w teamie tego serwera 

Opublikowano

Wgl, ta Bella jest  niedorobiona jakaś :) Mnie na spocie kiedyś wyzwała, odpisałem jej a ona " MAM SS MASZ BANA POŻEGNAJ SIĘ Z KONTEM, GM MÓJ KOLEGA JUŻ MU NA GG WYSŁAŁAM" do dziś tego bana nie widziałem :DDDD 

Beka z niektórych osób w teamie tego serwera 

Nic mi o tym nie wiadomo.

Serwer jest Online?

Serwer ma problem z maszyną na której stoi dlatego jest off nie jest to wina nasza, lecz wina serwerowni :(.

Opublikowano

W chwili aktualnej serwer już działa, awaria która powoduje problemy z dostępnością do serwera także została zgłoszona do odpowiednich działów, miejmy nadzieję że wszelkie problemy już nas nie dotkną!

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Ale to nie ja wyzywałem ... Po prostu gracz zgłosił to na forum bo może go to obraziło ;s 

Na przykład ja to nawet nie przejmuje się jak jakaś młoda cebula zacznie się do mnie spinać bo to tylko gra ale nie każdy takie coś odpuści.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ale to nie ja wyzywałem ... Po prostu gracz zgłosił to na forum bo może go to obraziło ;s 

Na przykład ja to nawet nie przejmuje się jak jakaś młoda cebula zacznie się do mnie spinać bo to tylko gra ale nie każdy takie coś odpuści.

Trochę be przesady pajac czy aż tak bardzo kogoś urazi? W przeciwieństwie to przekleństw czy jakiś innych wulgarnych obraz?

KOLEJNY ODCINEK OD MASTERPIRO

https://www.youtube.com/watch?v=z9xobZQ7RmI

Opublikowano

Czy na serwerze są punkty osiągnięć ?

Tam są, dostajemy je za wykonane misje, za wbicie danego itd :). Możemy za nie kupować w sklepie :)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...