Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verturi2.eu [Dedyk] [Easy]

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posmiewisko to ty z siebie robisz. Serwer ruszyl dawno a nie na dniach a oo drugie nie wiesz kogo to serwer wiec nie pisz który raz rusza. I co pisali to ani 6 ani 7

Człowieku wiesz ile serwerów rusza na tych samych plikach każdy padał po 2 miesiącach. Grałeś na ich serwerach? Wątpię więc nie mów jak nie wiesz. Ludzie grają potem z nudy przestają, rodzą się bugi i tak dalej. Grałam na 4 serwer-ach na tych plikach wiem wszystko co gdzie i jak każdy bug pamiętam do dziś :) Nie mówię że oni mają bugi może i nie mają ale na tych plikach serwer-y nie mają szans na dłuższe przetrwanie. Ale życzę im powodzenia :)

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko, ile graczy jest w tej chwili i średnio online?

350+ w godzinach szczytu

Marnota administracja jakieś dzieci 14 letnie [ bez obrazy ]

Rozmawiałeś z nami kiedyś że tak mówisz nie znasz nas więc nie osądzaj!

Jedyne co trzeba poprawić to dmg mentala i chumrke u ninji a także bron na 170 u sury na +6 ma wiecej ataku niż na+9 xD

Broń została już poprawione ma wyższy dmg niż broń +6 lecz widzisz mniejsze bo nie dałem łatki do patchera z takiego powodu iż całymi dniami jestem praktycznie w szpitalu ci co czytają forum pewnie wiedzą co i jak :(. A DMG zostanie poprawiony przy aktualizacji która będzie.

Nie wytrzymam, znów ten sam serwer na tych samych plikach? Ludzie czy Wam się to nie znudzi? Będzie 500 osób  na początku potem do 20 dojedzie i znów otworzycie nowy? Pośmiewisko ino z siebie robicie ;) Który to juz Wasz serwer 6/7?

Nawet o nową stronę postarać się nie umiecie.

Chyba nas pomyliłeś sponsorem jest kret zaproponował taką stroną więc dlaczego nie? Nic do niej nie mam, a to że inni jej używali to nas nie interesuje.

ZAPRASZAMY PRAWDOPODOBNIE JUŻ W WEEKEND AKTUALIZACJA !

Opublikowano

Myślałem że to jakiś fajny serwer ale widać administracja to dzieciaki :) Nie polecam.

ps. Ile graczy online ?

Dzieciaki? Znasz nas? Rozmawiałeś z nami? Jeżeli nie to po czym tak sądzisz?

300/350+

Opublikowano

Myślałem że to jakiś fajny serwer ale widać administracja to dzieciaki :) Nie polecam.

ps. Ile graczy online ?

350 +

Opublikowano

Tak w ogóle to event był żałosny. Bossy i metiny na jednej mapie, podczas bicia metina atakowało mnie 3 Azraeli i ***** mogłem zrobić. Nie wspominając, że w połowe II tury zabrano wszystkie metiny i bossy...

Opublikowano

Tak w ogóle to event był żałosny. Bossy i metiny na jednej mapie, podczas bicia metina atakowało mnie 3 Azraeli i ***** mogłem zrobić. Nie wspominając, że w połowe II tury zabrano wszystkie metiny i bossy...

Widzę już nie macie do czego się przyczepić nie zrobimy żadnego eventu to problem że 0 eventów wylane .. Zrobimy ZUO problem że boss kogoś zabije i nie może nic zrobić ...

Opublikowano

To słaby jesteś ;)

ps. Ile graczy online ?

350 a co.do Administracji założę się ze młodszy jesteś wiec mów o sobie dziecko

Opublikowano

Zróbcie reklame bo nie ma z kim grać ;<

Jak nie ma z kim grac to chyba grasz na innym serwie ;s 

Ulepszanie broni 195 jest przesrane 35% 2 respy bossa co 1h i bije go 30 ludzi ... Spaliło już mi 6x -.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

strona i serv niedziala wiadomo kiedy wlacza?

Działa strona.

no już któryś raz z rzędu, wydaje mi się, że to ataki są...

tak jeżeli pada strona to tylko i wyłącznie jakiś atak lub problem z hostingiem itd. U nas wszystko stoi stabilnie

Opublikowano

no już któryś raz z rzędu, wydaje mi się, że to ataki są...

strona i serv niedziala wiadomo kiedy wlacza?

Działa już normalnie :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

a może zrobicie na str głównej by pokazywało liczbę ludzi online?? bo już chciałem zmieniać server przez te offki.. No ale jak wszystko działa to raczej będę dalej tu gościć

@edit: a druga sprawa gdzie dropi krew rozbójnika do biologa, nikt nic nie pisze o tym

hnfsi.jpg
Opublikowano

a może zrobicie na str głównej by pokazywało liczbę ludzi online?? bo już chciałem zmieniać server przez te offki.. No ale jak wszystko działa to raczej będę dalej tu gościć

@edit: a druga sprawa gdzie dropi krew rozbójnika do biologa, nikt nic nie pisze o tym

Moby z mapy 110:

Łucznik Czerw. Ostrzy

Zabójca Czerw. Ostrzy

Mag Czerw. Ostrzy

Kat Czerw. Ostrzy

Czarny generał

Brut. Czerw. Łucznik

Brut. Czerw. Zabójca

Brut. Mag Czerw. Ostrzy

Brut. Kat Czerw. Ostrzy

Szogun

z tym mobów dropi krew do biologa. :)

Opublikowano

ODBYŁA SIĘ AKTUALIZACJA DODONO 210LVL NOWE SETY EQ KILKA NOWYCH MISJI BIOLOGA NOWE WIERZCHOWCE ITD. ZAPRASZAM DO GRY!! JUŻ NIEDŁUGO NOWE DUNGI RAJDY ITD! ZAPRASZAMY !!!

Opublikowano

Dzięki wielki za gre ale mam dosyć poświęcania całego dnia aby przerobić 1 item albo to nawet nie wyjdzie na "easy"   ...

Co jak co serwer polecam jak macie dużo czasu aby czekać na bossy ;s

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Dzięki wielki za gre ale mam dosyć poświęcania całego dnia aby przerobić 1 item albo to nawet nie wyjdzie na "easy"   ...

Co jak co serwer polecam jak macie dużo czasu aby czekać na bossy ;s

Dodano przy aktualizacji resp bossów na mapę jest ich około 6 z każdego lecą ulepki więc nie wiem czy potrzeba na to dużo czas chyba że czekać na boss'a teraz dodano mapę na 195lvl tam też respi się bosss z którego lecą te same ulepki co z bossa na 180 + nowe na nowe sety eq.

Opublikowano

Naprawdę warto wejść zagrać i zostać z nami :), wkładamy w ten serwer dużo pracy i serca ;). Aby było Wam jak najlepiej i serwer stał jak najdłużej. Więc warto dać nam szansę a nie zawiedziecie się na nas!

Pozdrawiamy Verturi2.eu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...