Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagralibyście na takiej minigrze?

Jaki klimat ? [Otoczenie]  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hm ? :D

• Kosmiczny [Co chwile jakies wybuchy, i ciemność]
      6
    • Normalny [nie trzeba duzo tlumaczyc :D]
      1
    • Netherowy [wszystko ciemne itp]
      0
    • Jaskiniowy [Jesteś oślepiony i klimat netherowy]
      2
    • Nie wiem
      0
    • A weź ty idź
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki trochę zwykły castle war ale zobaczymy.
Wystarczy duża reklama i wypali :P
­

Opublikowano

Jak zobaczę mapki itd to ocenię czy jest fajna ta minigra czy nie. Na razie z tego co w temacie przeczytałem to masło maślane. Nie zrozumiałem nawet w 10% o co w tym chodzi. Śmieciarze mają coś wywalać do czarnej dziury i co dalej ??

Opublikowano

@_Piotr_

Nie wiem co tu jest niezrozumiałego.

A to, że podałeś 1 przykład [nawet go nie dokończyłeś...], to nie znaczy, że cała reszta to tylko jakieś badziewie, którego nie da się czytać.

Cała rozgrywka jest dobrze opisana [przynajmniej jej baza.]

Praca nad projektem Our Battle !

Opublikowano

@Expik123 krytyki widzę nie umiesz przyjąć na klatę. Po prostu nic nie wyjaśniłeś. Opis powinien być tak zrozumiały aby każdy wiedział o co chodzi nawet osoby które w MC nie grali... To moje zdanie. Tutaj opisał śmieciarzy a 2 klasa już taka lekko niewiadoma.

Opublikowano

@_Piotr_

Ale co tu się spodziewać po obrońcach..

Sama nazwa mówi.

A co oni potrafia to narazie tajemnica

[Po prostu bronia swojego terytorium i teleportu do ich domu [czarnej dziury xD]]

Opublikowano

Szczerze? Pomysł nie głupi. Ciekawe rozwiązanie. Według mnie zasługuje na uwagę ze strony graczy , jeżeli była by możliwość jak największego wydłużenia rozrywki to gracze przesiadywali by dłużej i jednocześnie zachęcali by do gry innych :P Z chęcią zagram na takowym serwerze z podaną wyżej minigrą :)  Mam nadzieję że to wypali bo mi chęci narobiłeś xD See Ya Later ! :D

XUQQ6QZ.png

Opublikowano

@Quatres19

No w koncu po jakis dniach dobra opinia ! :D

Minigra na pewno sie ukaze

Ogl

Przewiduje, ze jedna gra jesli grasz ze swoja druzyna, bedzie trwala okolo 20 minut [bo trzeba wszystko rozplanowac itp]

Dodatkowo dla utrudniena, planuje zrobic, zeby zbytnio sie nie nudzilo, to ze beda randomowe mapy, nie ze wpisujesz : /blackmatch dolacz [arena]

TYlko po prostu wrzuca cie do randomowego teamu [chyba ze masz wykupiony bilet to tworzy ci lobby i mozesz zapraszac kumpli albo zapraszac graczy z serwera]

[Dodatkowo, planuje zrobic taki mini dodatek, w stylu Aftermatch, w bazie Obrońców [wymyśli się potem nazwę :D]

[Planuje niestety to zrobic na razie platne][Z tego powodu ze trzeba zarobic troche na poczatek serwa, potem ceny beda nizsze itp]

Opublikowano

@Quatres19

W ich imieniu dzięki ! :D

I ciebie też podrawiamy ;)

[Od razu mówię, że start serwera będzie trochę późno, w okolicach wakacji (ferii zimowych)][Ale ss z gry beda wczesniej]

Takie pytanie do was.

Chcecie klimat netherowy, czy bardziej kosmiczny, czy normalny ? [Zaraz stworze ankiete ;)]

Opublikowano

@Expik123 Dzięki i mówię czekam bo jeżeli coś jest autorskie to tego nigdy za wiele a jeżeli skopiowane to do śmieci ;)  Czekam i pozdrawiam gorąco

~QuatreSSS

XUQQ6QZ.png

Opublikowano

@Quatres19

Jeśli chodzi o kopiowanie kodu, to nie ma tu miejsca, jedyne takie coś to utilsy, przydatne rzeczy do wbijania sie do silnika [nms, reflections itp]

@OFFTOPIC

Zapraszam do ankiety :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...