Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego jak gram ezem na botach i jakiś bot tepa to strzela mi tego ulta (gram na easy ezreal,master activator,evadee,killability,baseult3).

A jak gram na graczach i jakiś gracz ma mało hp i jest dosłownie na jedno moje Q, tepa do  bazy to czemu ulta nie wystrzeliwuje?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie działa poprawnie. Tak jak poprzednie wersje co mecz mi kogoś na jinx zabijały tak tutaj ani jednego fraga na 10 grach...

Dokładnie tak. Przy pomocy tego skryptu z reguły wpadały mi 2-3 kille na mecz,a teraz jednym słowem jest lipa :/

Opublikowano

Sprawdziłem i faktycznie nie działa ;o

Nie mam pojęcia, nie gram teraz na cheatach, ale w sumie ten skrypt by się przydał odnowiony bo śmiesznie się zabijało w bazie :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

dziala normalnie, bynajmniej mi. oczywiscie nie zawsze zabije, ale w kazdym przypadku gdy nie mialam cd na erce a pasek byl czerwony to wystrzeliwalo ulta i czesto to byl frag dla mnie:-) w ust. nic nie zmienialam.

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ja ze spacji ustawilem na przycisk home. Bo caly czas spacje trzymam. A koles mial 100 hp stal obok warda i tepal to ulta mi nie wystrzelilo. Czemu?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja ze spacji ustawilem na przycisk home. Bo caly czas spacje trzymam. A koles mial 100 hp stal obok warda i tepal to ulta mi nie wystrzelilo. Czemu?

O cp chordi?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Spróbuj dać spowrotem na spacje, a na skrypcie do postaci combo czy tam coś daj na home i spróbuj, czasami dany przycisk nie jest do końca skodowany, lub bugnięty.

Opublikowano

To takie trudne nacisnąć ten je... shift i poczytać co tam pisze (inglisz tu hard).

@topic Działa i używa tak jak ma używać -.-

Opublikowano

Miałem ulta, ale w tym baseult3 zamiast tego, żeby mi na spacji nie szczylało ulta jak trzymam ją, dałem na home, żeby mi cały czas szczylało ulta. Teraz grałem ashe i znowu. Koleś miał 65 hp, tepał do bazy a ulta mi nie wystrzeliło.. Mam wszystko włączone. To co może być źle?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

mam to samo wyżej co kolega na ashe mi nie puszcza ulta natomiast jak gram jinx czy ezem to ładnie puszcza nieraz ezem nie trafi ale co tam

Opublikowano

Miałem ulta, ale w tym baseult3 zamiast tego, żeby mi na spacji nie szczylało ulta jak trzymam ją, dałem na home, żeby mi cały czas szczylało ulta. Teraz grałem ashe i znowu. Koleś miał 65 hp, tepał do bazy a ulta mi nie wystrzeliło.. Mam wszystko włączone. To co może być źle?

Ty masz nie trzymać właśnie spacji. ( K***A JAK WIDZE TAKICH LUDZI, JESTEM ZA ABORCJĄ )

Opublikowano

Ty masz nie trzymać właśnie spacji. ( K***A JAK WIDZE TAKICH LUDZI, JESTEM ZA ABORCJĄ )

"Miałem ulta, ale w tym baseult3 zamiast tego, żeby mi na spacji nie szczylało ulta jak trzymam ją, dałem na home, żeby mi cały czas szczylało ulta."

Zamiast spacji dałem na home, więc nie trzymam spacji... A i tak ulta nie strzela

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Sprawdziłem teraz dwie postacie. Ez i jinx.

Ez - 2 puszczone ulty w grze = 1kill

Jinx - 3 puszczone ulty w grze = 3 kille

Po prostu u jinx jest to pewniejsze ;P

Ale baseult działa na tych postaciach ;) Jeśli się szybko wyfarmicie do 6lvl'a to zaraz kogoś zabijecie, bo zaczynają sie ostre walki na 6lvlu na innych liniach i jeden z graczy wróci na końcówce hp ;p

Opublikowano

A moglbys dac ss ustawien? I jakie skrypty nie wspolgraja z tym baseultem? Bo na botach mi dziala, a na graczach juz nie :/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Daniel wydaje mi się, że po prostu nie masz szczęścia i nie zagrałeś nawet 5 gier jinx żeby wypróbować skrypt....

Teraz jedną grę miałem co raz puściła ulta i nie zabiła i tylko tyle przez całą grę.

Ustawienia są normalne - poczatkowe.

A nie zauważyłeś, że u ciebie nigdy nie ma czerwonego paska przy recallu? Jakby był to ult by poleciał no chyba, że pod koniec zacznie być szary, bo komuś już się hp naładowało czy coś ;p

Statystiki jinx:  6 gier - 5killi z baseult'a.

Opublikowano

Nie mam jinx wiec gram ezem/ashe. Ale jak to mozliwe ze koles ze 100 hp stoi perfidnie obok mojego warda, ja mam ulta zaladowanego, on recalluje to ulta nie wystrzela. No wtf?

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...