Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę cię kolego obrażać ale idź k***a na summonersrift i wypróbuj ! 

Cały czas od kilku dni piszesz o jednej akcji z wardem i tryndamere czy czymś.

Działa na 100%, bo sam dzisiaj już z 10 killi zabiłem z baseulta.

Szkoda ci czasu na wypróbowanie = nie spamuj już tą wiadomością...

Opublikowano

Nie mam jinx wiec gram ezem/ashe. Ale jak to mozliwe ze koles ze 100 hp stoi perfidnie obok mojego warda, ja mam ulta zaladowanego, on recalluje to ulta nie wystrzela. No wtf?

bo sa tez inne czynniki np . ktos inny tez recalluje i zaslania , ktos zaslania na linii  , a w przypadku eza kalkuluje tez ile dmg straci przez to ze przechodzi przez miniony. Ult ashe ma maly dmg wiec base ulta tak naprawde prawie nigdy nie bd uzywac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to zmień champa. Ashe ma chyba najmniejsze szanse na zabicie kogoś z ulta tak jak draven. Kup sobie jinx i nią oraj, bo do tego jest najlepsza.

Po prostu nie masz szczęścia, a bardzo dużo go potrzebujesz na ezrealu.

Opublikowano

Próbowałem eza pod AP. Skrypt pod neigo niestety nei pasuje. PRzy full buildzie, gdzie z ulta powieninem zbijać AP/ADC około 70% hp to nie wystrzeliwało ulta nawet gdy miał 30% i cofał do bazy. Jednak na adc wystrzeliwało normalnie. Czasami nei trafia. Ale na Jinx jest odwrotie ;) Co chwilę zabija xD

Opublikowano

Znowu. Bylem w polowie mapy. Koles sie tepal obok mnie 100 hp. A przeciwnicy byli obok dragona i nie wystrzelilo. (Na customie z kolegami testowalem)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...