Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plat in coming?

naturus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gold 5, nie pamietam ile lp, jak zdaze sprawdzic to zedytuje (ostatnio sie krece 0 lp -> 60, i potem znow do zera)

@Marcoly nie :-) oddawałam kille jak sie dalo, bo to najwazniejsze. vayne miala by 0/10/0 gdyby nie moje roamy

@Miszczu gram rankedy od 3 tygodni bodajze dla mnie gold to osiagniecie duuze:-) a ze czesto trace cierpliwosc i przestaje w to grac to nie wiem czy kiedys dojde do diamentu:-)

Adrianku, nie zrozumialam Twojej wypowiedzi

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

gratuluje dywizji i dobrych statystyk powodzenia w fields of justice.

mam nadzieje ze czituchy sa uzywane as hard as you can, i mam nadzieje ze te prawilne a nie jakies banki czy mosty londynu.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

gratuluje dywizji i dobrych statystyk powodzenia w fields of justice.

mam nadzieje ze czituchy sa uzywane as hard as you can, i mam nadzieje ze te prawilne a nie jakies banki czy mosty londynu.

mosty londynu, hahah!!!! 

Opublikowano

Powodzenia w wyjściu z tego szitu jakim jest gold ;) (Powiedział silver)

w silverze mi sie przyjemniej chyba gralo... beka, ze goldy sie uwazaja za pro playerow, a g potrafia. w platynie ponoc gorzej takze nie wiem czy jest gdzie sie spieszyc :-)dzieki!

#silverforever xD

Opublikowano

w silverze mi sie przyjemniej chyba gralo... beka, ze goldy sie uwazaja za pro playerow, a g potrafia. w platynie ponoc gorzej takze nie wiem czy jest gdzie sie spieszyc :-)dzieki!

#silverforever xD

Nie wiem jak tam u Cb w goldzie, ale u mnie w silverze nikt się nie wyzywa, nie trolluje, nie płacze że ktoś mu zajął mida czy coś, normalnie raj :3 Aż nie chce wychodzić z niego ;) 

Mam kolegę w diamond i mówi że gorzej niż w silver/gold tak więc powodzenia ;)

Btw. gold ile jesteś?

Opublikowano

Nie wiem jak tam u Cb w goldzie, ale u mnie w silverze nikt się nie wyzywa, nie trolluje, nie płacze że ktoś mu zajął mida czy coś, normalnie raj :3 Aż nie chce wychodzić z niego ;) 

Mam kolegę w diamond i mówi że gorzej niż w silver/gold tak więc powodzenia ;)

Btw. gold ile jesteś?

to ten twoj kolega albo jest mierny i nie umie sie utrzymac w diamencie = mmr platyny = gowno albo kupil wyboostowane konto i spada tam gdzie jego miejsce, bo w diamencie 4/3 i wyżej jest luzik nikt sie o nic nie spina etc etc

zwontpilem w to forum

Opublikowano

to ten twoj kolega albo jest mierny i nie umie sie utrzymac w diamencie = mmr platyny = gowno albo kupil wyboostowane konto i spada tam gdzie jego miejsce, bo w diamencie 4/3 i wyżej jest luzik nikt sie o nic nie spina etc etc

xD Ciekawe skąd to wiesz, że w diamondzie nikt się nie spina? Diamond to najgorsze gówno ze wszystkich dywizji.

@top

Ładnie lecisz, powodzonka.

Opublikowano

xD Ciekawe skąd to wiesz, że w diamondzie nikt się nie spina? Diamond to najgorsze gówno ze wszystkich dywizji.

@top

Ładnie lecisz, powodzonka.

to ze jestes w diamencie na jakims gownianym nordicu gdzie jest 90% polszy to mnie srednio obchodzi, mam diament na wescie i jakos jest bez spiny ;/.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

incomming* 

a jesli juz, to nie incoming? 

kurde, zablysnales ;////

• Lokacja:Sprawdz w szafie
  • Hobby:Rakowanie. 
  • nie mam pytan, hehe.

Marecki369: I go troll 20 die and afk

Marecki369: Bye
Marecki369: I go torll 20 die and afk
gl hf xD

Opublikowano

Nie ma co się denerwować na grę, raz przegrasz, a potem i tak to odrobisz, więc porażki nie są tak okropne.

Opublikowano

Nie ma co się denerwować na grę, raz przegrasz, a potem i tak to odrobisz, więc porażki nie są tak okropne.

powoli się przyzwyczajam

po przerwie, widac w moim teamie ludzie nie byli tak skacowani, jak varus np :D

gdyby nie ta małpa to zamiast kilku tripli, miałabym z 5 pent  :rolleyes:

1281514201666921202792.png

ps. czemu dostaję tak mało lp, skoro ok. 2 tyg temu za win miałam 26/27, a miałam tylko jedną konkretną serię porażek :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...