Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beviar.eu [Dedyk] [Medium]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka jest średnia ilość online bo to co teraz zauważyłem to szkoda słów - 9 rano, wolne od szkoły, a tylko 10 osób online.

Średnia 150-170 osób na OX'ie?

Szkoda że nie myśleliście o reklamie przed/po starcie.

Opublikowano

Jaka jest średnia ilość online bo to co teraz zauważyłem to szkoda słów - 9 rano, wolne od szkoły, a tylko 10 osób online.

Średnia 150-170 osób na OX'ie?

Szkoda że nie myśleliście o reklamie przed/po starcie.

Z tego co zaobserwowalem to srednia ok. 25 graczy. Wchodze w różnych godzinach i sprawdzam na liczniku, o ile nie jest zbugowany.

Opublikowano

o reklamie bylo pomyslec przed startem bo teraz to i tak wychodzi invoria s2 i ascarial s2 graczy miec nie bedziecie ;)

Jakieś problemy w realu masz, że ciągle spinasz? Zluzuj troche.. ;)

Opublikowano

Od wczoraj mam zbugowaną postać na sohan.. pisałem do gm z prośba, żeby mi odbugował postać to usłyszałem odpowiedź " na stronie mozesz odbugować"
to jest jakieś śmieszne 20 osob gra na serwerze z tego 3 adminow 24/7 siedzą na serwerze i nie mogą pomóc. ZENADA

Opublikowano

O co Ci chodzi? On się nie spina, tylko was poucza ^^ <Beka> @Vertoi

Odstrasza mnie liczba graczy, dlatego nie zagram ;x Bardziej wole styl PL, żadnych nowych bronie z trut itp. Ale mimo to polecam ;x

Opublikowano

gdzie ty tam spine widzisz? spiną bym to nazwal gdybym napisal, ze to debile i cymbaly przez to, ze troche za późno zaplanowali reklame :)

Opublikowano

Fajny server, dzisiaj było zuo super  :) administracja wporządku chociazby perserga  i Nukey , jak i reszta, szkoda że mało osób ale server się rozkręci mam nadzieje :) 

Jedynie możecie dać do +6/7 bez ulepszaczy bo przy takiej ilości graczy nikt praktycznie nie handluje a te rybie ości itp to jest zbyt dużo według mnie :)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Fajny server, dzisiaj było zuo super   :) administracja wporządku chociazby perserga  i Nukey , jak i reszta, szkoda że mało osób ale server się rozkręci mam nadzieje :) 

Jedynie możecie dać do +6/7 bez ulepszaczy bo przy takiej ilości graczy nikt praktycznie nie handluje a te rybie ości itp to jest zbyt dużo według mnie :)

Dodam szkatułke z ulepszaczami.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Odbgowanie przez strone tez powinno byc juz ok.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

To tak:

Event zuo odbył się pomyślnie ( 29.12.2014 ) 

Aktualnie pracujemy nad kalendarzem eventowym i będzie jasne co kiedy i gdzie :) 

Zapraszamy na serwer ThailGT zaczął już serię, botów było kilka na starcie, każdy ma perma ;>

Opublikowano

- Zmniejszono lekko dmg mobów w V2.

- Zmniejszone dmg mobów w AV2.

- Usunięte ogłoszenie gdy ktoś został zbanowany.

- Dodany drop pereł/metali do wróżek.

- Lekkie poprawki klienta. (dodam do autopatchera w nocy)

- TGM Perserga został wydalony z Teamu.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...