Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beviar.eu [Dedyk] [Medium]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto wbić? Szukam serwera i nie wiem czy znajde na ten czas wychodzi ich mnóstwo.. ;) A większość to [...]

Warto ;-)

Serdecznie zapraszamy!

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Warto wbić? Szukam serwera i nie wiem czy znajde na ten czas wychodzi ich mnóstwo.. ;) A większość to [...]

jak chcesz grac sam ze sobą to polecam 

Opublikowano

Widze ze jeszcze nie dodales, dlugo mam patrzec na skila 17 pkt? hehe

Jest u Maga. :)

Zapraszamy!

Obserwujcie bacznie ThailaGT, już niedługo u niego pierwszy odcinek z serwera. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Mogliście pomyśleć o mega reklamie przed startem, byłby lepszy efekt.. Ale nie wnikam.

Dacie clienta na inny hosting? Już drugi raz z mega.co.nz zatrzymuje mi sie na 99%..

Opublikowano

Mogliście pomyśleć o mega reklamie przed startem, byłby lepszy efekt.. Ale nie wnikam.

Dacie clienta na inny hosting? Już drugi raz z mega.co.nz zatrzymuje mi sie na 99%..

Już jutro będą inne hostingi, reklama już jest zamówiona, nie macie pojęcia, jak tutaj będzie wyglądało niedługo ;-)

Serdecznie zapraszamy!

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

to jest beta czy oficialny start /

Oficjalny.

Jak to odpalić jak kaspersky wykrywa wirusa i odrazu usuwa plik? ;c

W bince wykrywa śmiesznego wirusa, też mam kasperskiego, wyłącz go na czas wypakowywania/dodaj do wyjątków, nikt nie skrażył się na żaden "keylogger"

Opublikowano

Na niektórych hamachi jest więcej osób niż tu ; D więc poszaleliście. Chociaż ja się w ogóle nie dziwię, gdyż ten serwer to syf w którym nic ciekawego nie ma. Takie moje zdanie, ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Na niektórych hamachi jest więcej osób niż tu ; D więc poszaleliście. Chociaż ja się w ogóle nie dziwię, gdyż ten serwer to syf w którym nic ciekawego nie ma. Takie moje zdanie, ale powodzenia. 

Zmuszam Ciebie do grania? Zapomniałem że ty jesteś taki fame-fatal = gdzie więcej osób tam ide, typowy cebulak.

Dziś/jutro serie powinien zacząć thail. ;)

Opublikowano

Zmuszam Ciebie do grania? Zapomniałem że ty jesteś taki fame-fatal = gdzie więcej osób tam ide, typowy cebulak.

Dziś/jutro serie powinien zacząć thail. ;)

Haha, ależ ty żałosny jesteś. Nikt mnie do grania nie zmusza, wszedłem na serwer stwierdziłem, że ten serwer to totalny syf i musiałem napisać w temacie, by ludzie nie marnowali czasu na serwer który zapewne padnie po paru dniach. Zrób porządny serwer a nie wstawiasz typowego gotowca i potem się dziwisz, że graczy nie masz, zapewne te 20 osób co teraz zalogowane jest to tylko twoi kumple z podstawówki. Dlatego gram na takich serwerach które są porządne, mają sporo graczy jest z kim handlować i się bić, nie tracę czasu na serwery które przyszłości nie mają, a ty mnie zwiesz Cebulakiem, no po prostu nie wierzę, ale powiem Ci krótko pierd**nij się w łeb i tyle. Nie pozdrawiam. 

xD 

Opublikowano

Haha, ależ ty żałosny jesteś. Nikt mnie do grania nie zmusza, wszedłem na serwer stwierdziłem, że ten serwer to totalny syf i musiałem napisać w temacie, by ludzie nie marnowali czasu na serwer który zapewne padnie po paru dniach. Zrób porządny serwer a nie wstawiasz typowego gotowca i potem się dziwisz, że graczy nie masz, zapewne te 20 osób co teraz zalogowane jest to tylko twoi kumple z podstawówki. Dlatego gram na takich serwerach które są porządne, mają sporo graczy jest z kim handlować i się bić, nie tracę czasu na serwery które przyszłości nie mają, a ty mnie zwiesz Cebulakiem, no po prostu nie wierzę, ale powiem Ci krótko pierd**nij się w łeb i tyle. Nie pozdrawiam. 

przecież właściciel serwera to dzieciak wraz z teamem, gotowiec aż piszczy, pewnie sam nie zna wszystkich questów jakie są na serwerze.

ten serwer to syf, reklama mu nic nie pomoże.

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...