Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beviar.eu [Dedyk] [Medium]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha, ależ ty żałosny jesteś. Nikt mnie do grania nie zmusza, wszedłem na serwer stwierdziłem, że ten serwer to totalny syf i musiałem napisać w temacie, by ludzie nie marnowali czasu na serwer który zapewne padnie po paru dniach. Zrób porządny serwer a nie wstawiasz typowego gotowca i potem się dziwisz, że graczy nie masz, zapewne te 20 osób co teraz zalogowane jest to tylko twoi kumple z podstawówki. Dlatego gram na takich serwerach które są porządne, mają sporo graczy jest z kim handlować i się bić, nie tracę czasu na serwery które przyszłości nie mają, a ty mnie zwiesz Cebulakiem, no po prostu nie wierzę, ale powiem Ci krótko pierd**nij się w łeb i tyle. Nie pozdrawiam. 

Wątpię że byłeś na serwerze, dokładnie, te 20 online to bff z 6 klasy, dzięki za odwiedziny, z pozdrowieniami.

przecież właściciel serwera to dzieciak wraz z teamem, gotowiec aż piszczy, pewnie sam nie zna wszystkich questów jakie są na serwerze.

ten serwer to syf, reklama mu nic nie pomoże.

A wyobraź sobie że questy sprawdzałem pięć razy, pozdrowionka.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę imaguś szalejesz całe 20+ osób no naprawdę wysiliłeś się z serwerekim. :)

Po co tutaj grać? Można iść na dopracowaną Lastivię S2 to jest to samo pf..

Opublikowano

­

Może z czasem się rozkręci? :)

Warto dać szansę.

7440414202894171306241.png

Opublikowano

On przynajmniej interesuje się własnym serverem :)

Opublikowano

Już wystarczająco zbłaźniłeś się wrzucając pliki lastivii z działu download - pliki serwerowe, podpisując że włamałeś sie, widze że znowu masz internet.  B)

Dodany drop egzo z metinów (będzie działał po resecie - od teraz dropi z metinów +50lvl), godzina 18 OX dwie tury prowadze przez Mistrzów Gry.

Jeszcze dzisiaj powinien być patcher (dodam system afk o który pare graczy prosiło) lekka zmiana nazw mobów i pare innych dodatków.

Opublikowano

Haha, ależ ty żałosny jesteś. Nikt mnie do grania nie zmusza, wszedłem na serwer stwierdziłem, że ten serwer to totalny syf i musiałem napisać w temacie, by ludzie nie marnowali czasu na serwer który zapewne padnie po paru dniach. Zrób porządny serwer a nie wstawiasz typowego gotowca i potem się dziwisz, że graczy nie masz, zapewne te 20 osób co teraz zalogowane jest to tylko twoi kumple z podstawówki. Dlatego gram na takich serwerach które są porządne, mają sporo graczy jest z kim handlować i się bić, nie tracę czasu na serwery które przyszłości nie mają, a ty mnie zwiesz Cebulakiem, no po prostu nie wierzę, ale powiem Ci krótko pierd**nij się w łeb i tyle. Nie pozdrawiam. 

Wypraszam sobie te słowa, ponieważ nikt z teamu nie chodzi do podstawówki. O 18.00 ox 2 rundy zapraszam :)

Opublikowano

Już wystarczająco zbłaźniłeś się wrzucając pliki lastivii z działu download - pliki serwerowe, podpisując że włamałeś sie, widze że znowu masz internet.  B)

Dodany drop egzo z metinów (będzie działał po resecie - od teraz dropi z metinów +50lvl), godzina 18 OX dwie tury prowadze przez Mistrzów Gry.

Jeszcze dzisiaj powinien być patcher (dodam system afk o który pare graczy prosiło) lekka zmiana nazw mobów i pare innych dodatków.

Ło kurde widzę imaguś szalejesz, dodałeś system AFK kurde wysiliłeś się naprawdę z tym.

Zmiana nazw mobów no imaguś widzę twoje doświadczenie proposuję.

Byś zmienił ten serwer o jakieś 30/40% chociaż a nie tylko nazwy z Questów, IP, Zmienienie jednej zbroi i miasta i myślisz że ten serwer będzie pro?

Haha, jak tam twój internet na starcie?  xD

Opublikowano

Ło kurde widzę imaguś szalejesz, dodałeś system AFK kurde wysiliłeś się naprawdę z tym.

Zmiana nazw mobów no imaguś widzę twoje doświadczenie proposuję.

Byś zmienił ten serwer o jakieś 30/40% chociaż a nie tylko nazwy z Questów, IP, Zmienienie jednej zbroi i miasta i myślisz że ten serwer będzie pro?

Haha, jak tam twój internet na starcie?  xD

Idz sie lecz człowieku, sam stawiasz servery na gotowcu i padaja po 3 dniach i ty masz czelnosc kogos hejtowac, naprawde zalecam pojscie do specjalisty..

O 18 2 rundy OX zapraszamy!

Opublikowano

Na stronie dodane nowe hostingi klienta (mega, metin2list) bez limitu wraz z łatką i autopatcherem, zapraszam do pobierania. :)

Opublikowano

Nawet spoko sie gra, jak narazie nie napotkalem zadnego buga...

Tylko wku.rwia ilosc graczy ze tak malo.

Wlasnie jest zalatwiana seria u ThailaGT :)

Opublikowano

Proszę o pobranie patchera/nowego klienta który jest dostępny na stronie wraz z wszelkimi updatami, są trzy hostingi także nikt nit powinien mieć problemu z pobieraniem - bez limitu.

Serwer wystartował bez większych problemów, zero lagów.

Zapraszamy na forum.beviar.eu

Oraz na naszego fanpejdża.

https://www.youtube.com/watch?v=CLdCids0AOA

Opublikowano

37 graczy online? Grubo...

Dogadaliśmy się z Thailem i jutro powinien nagrać pierwszy odcinek. ;)

Piszę też do innych, no ale czekam aż odpiszą.

Opublikowano
Na serwerze jest przeprowadzona dłuższa przerwa techniczna w celu poprawieniu błędów.

Ox zostaje przełożony nie wiadomo jeszcze na kiedy.

Przepraszamy Team Beviar.eu
Opublikowano

Nie polecam bo Imaguś.

Nie polecam bo gotowiec.

Nie polecam bo Lastivia czysta.

Nie polecam bo zjebany Team.

Nie polecam bo będzie 20 graczy.

Nie polecam że wgl imaguś zero wkładu w serwer, żeś spędził nad nim 3 dni edytowałeś i startujemy Haha.

6x Nie polecam.  :rolleyes:

Oni pewnie mają wiecej oleju w głowie niż ty.

Na ich miejscu uznałbym twoje zdanie za nic nie warte.

Na dodatek ci wspomne, że ostatni raz reklamowałeś na tym forum serwer. :)

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...