Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvalonS2 [Dedyk] [Medium]

AvalonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na Idola, który odbędzie się na naszym TeamSpeaku (adres jest na forum naszego serwera).
Będzie można wygrać hwanga!

ognistyadd.jpg
  • Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Screeny z dropem z metinów są mocno przekłamane, nie dropią itemy +9, tylko +3,+4,+5

Do tego perły tez wgl leca z metinów.

@Edit

Także nie dropią przedmioty do misji "Głód Kowala"

Opublikowano

Serwer całkiem fajny, z tym, że przydałoby się więcej ludzi :D 

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

96 osob loll

No niestety ale mastah z bzykusiem chyba uwazaja,ze wklejenie prezki na mpc wystarczy by serwer dobrze prosperowal.Przez miesiac na avalonie v2 gralo ~1k osob,tutaj nie bylo rywalizacji nawet podczas startu.

Srij9JT.png

Opublikowano

Zapraszamy na serwer. 

Jest naprawdę wyśmienicie ;]

Jedyny problem to liczba graczy online . 150-250 online na taki serwer to moim zdaniem niedoj*banie społeczne naszego kraju.

Serwer jest naprawdę mega i opłaca się grać ! 

Pozdrawiam/ Phantom 

Opublikowano

No niestety ale mastah z bzykusiem chyba uwazaja,ze wklejenie prezki na mpc wystarczy by serwer dobrze prosperowal.Przez miesiac na avalonie v2 gralo ~1k osob,tutaj nie bylo rywalizacji nawet podczas startu.

Kolego serwer jest bardzo dobrze zrobiony , nie znajdziesz tam ani jednego ''buga'' 

Ilość graczy na pewno będzie wieksza bo nie ma rywala na ten serwer ;)

No chyba , że ktoś woli grać na invo s2 i pierd*lić się z milionem ulepszaczy , perfect eq zrobic w 2h i iść na łatwizne ..

Pozdrawiam

Opublikowano

Bugi sa regularnie usuwane, jeżeli takowe sie pojawiają, niestety niektóre wymagaja więcej czasu (bug bugowi nie równy :P).

Zapraszam dzisiaj wszystkich na ZUO o godzinie 18:00. Więcej informacji na forum i przed rozpoczęciem eventu

ognistyadd.jpg
Opublikowano

Bugi sa regularnie usuwane, jeżeli takowe sie pojawiają, niestety niektóre wymagaja więcej czasu (bug bugowi nie równy :P).

Zapraszam dzisiaj wszystkich na ZUO o godzinie 18:00. Więcej informacji na forum i przed rozpoczęciem eventu

Zuo jako tako ujdzie nie powiem ;)

Troszke za mało riperów i niebieskich śmierci ale gra gitarka nie ma co narzekać.

Zapraszam na S2 bo warto ;D

Opublikowano

Niech zrobią jakąś porządną reklamę chociaż myślę że już za późno.

Nigdy nie jest za późno na reklamę.

Bardzo ostra prezentacja, tryb w moim stylu, wybieram teraz pomiędzy dwoma serwerami, więc muszę się zastanowić gdzie grać.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Zamiast mówić jaki to serwer nie jest dobry lepiej zainwestowac w reklame. Szczerze wedlug mnie dobry nie jest ja tak uwazam bynajmniej exp jest nie dostosukowany co to za serwer na ktorym w grocie v1 na 75 leci mniej expa niz w red lesie? Powiem tak nowi gracze nie wiedza gdzie expic, niby medium ale jak dla mnie to hard. Nie polecam(To tylko moja opinia nie hejt)

Opublikowano

Zamiast mówić jaki to serwer nie jest dobry lepiej zainwestowac w reklame. Szczerze wedlug mnie dobry nie jest ja tak uwazam bynajmniej exp jest nie dostosukowany co to za serwer na ktorym w grocie v1 na 75 leci mniej expa niz w red lesie? Powiem tak nowi gracze nie wiedza gdzie expic, niby medium ale jak dla mnie to hard. Nie polecam(To tylko moja opinia nie hejt)

Na 75 exp leci bajkowo,hard zaczyna sie od 100.Aby wbic kolejny lv potrzeba kilku godzin expienia a gdzie tu mowa o 150 :p

Srij9JT.png

Opublikowano

Niech zrobią jakąś porządną reklamę chociaż myślę że już za późno.

Spokojnie na reklamę nigdy nie jest za późno ;)

Nigdy nie jest za późno na reklamę.

Bardzo ostra prezentacja, tryb w moim stylu, wybieram teraz pomiędzy dwoma serwerami, więc muszę się zastanowić gdzie grać.

Serdecznie zapraszamy na Avalona ; D 

Serwer świetny :) ! ale i tak moim zdaniem nie jest to samo co  pierwszy Avalon  :c nwm czemu  :/ moze za duzo tych nowości :P   

Zgadzam się z Tobą to nie to samo ale Avalon dalej pokazuje klase i wiarygność na to  , że warto zagrać właśnie tu ;D

Kolego od tego jest czat ogólny by zapytać się gdzie expić i na jakim levelu :)

Kto pyta nie błądzi , zapamiętaj

Jest to 100%-owy medium z garstką harda jeżeli chodzi o bonowanie itemów moim skromnym zdaniem ;)

Na 75 exp leci bajkowo,hard zaczyna sie od 100.Aby wbic kolejny lv potrzeba kilku godzin expienia a gdzie tu mowa o 150 :P

Przyznam , że do 90 lvl'a exp jest cudowny a co dalej to na razie nie mam co mówić gdyż więcej nie osiągnąłem .

Ale przynajmniej w tydzień nikt nie osiągnie wszystkiego na serwerze i to daje ten urok ;D

Pozdrawiam 

Opublikowano

Zróbcie starego Avalona który był 4-5 lat temu to wbije

Przyznam z ręką na sercu , że wolałbym starego Avalona ale wątpie , że jest wgl. o czym marzyć ;)

Trzeba grać na tym co jest i S2 nie jest takie straszne wręcz gra się cudownie

Opublikowano

To kwestia indywidualna, jedni wola szybciej expić, inni wolą więcej zarobić. Poza tym od 88 poziomu w czerwonym lesie nie opłaca się już bić i wtedy grota wita :P

ognistyadd.jpg
Opublikowano

Oj serdecznie zapraszam :D

Jest gitarka i staramy się o bsa dla leniwców ;)

Ku*** no nie rozumiem ludzi.. Wola pograc na gotowcach które po tygodniu padaja i robia s2 z wieksza iloscia bugow niz avalona na ktorym masz ta j*b*na pewność , że troche postoi.o.O

P.A.R.A.P.E.T.Y!

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer szybko sie wyludnil, mamy tutaj ewidentny przyklad tego, ze w niektorych przypadkach nie wystarcza nawet renoma s1.

Teraz czekac na to, zeby mastah polaczyl AvalonaMt2 z s2 i czekac az wypusci s3 :D

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...