Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvalonS2 [Dedyk] [Medium]

AvalonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się tutaj zagrać? Czy polecicie coś lepszego? ;)

Jeżeli stawiasz na stabilność i sporo autorskich rozwiązań to powinieneś tutaj zagrać. Także tego Polecam ;)

Edit. Jak tutaj jest z biologiem trzeba stać na lvlu żeby np. dropnąć zęby orka czy jak polece na 80 lvlu to też je dropne ?

Opublikowano

Jeżeli stawiasz na stabilność i sporo autorskich rozwiązań to powinieneś tutaj zagrać. Także tego Polecam ;)

Edit. Jak tutaj jest z biologiem trzeba stać na lvlu żeby np. dropnąć zęby orka czy jak polece na 80 lvlu to też je dropne ?

Musisz chyba "stać na lvlu" bo mi na wyższym nie chcą lecieć :/

Opublikowano

Na servie gra sie bardzo przyjemnie. Tylko szkoda że server z takimi rozwiazaniami ma tak mało graczy na start. Wydaje mi się że mała reklama jest .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Dzisiaj zapraszamy na wojne królestw o godzinie 19:00, zwycięzkie królestwo otrzyma bonus doświadczenia

ognistyadd.jpg
Opublikowano

SIema może powiem kilka słób na temat servera:

Wbiłem na chwile obejrzeć co i jak i szczeże powiem że to kolejny nudy server nic ciekawego wszędzie te "same nowości" atmosfera też denna graczy też tyle sobie wydaje mi sie że server jest zrobiony na siłe i wybicie się poprzez nazwe czy ma on coś wspólnego z S1?

Napeweno Nie. Grałem tam przez długi czas i pamietam go z bardzo dobrej strony gdzie grało 10k osób gdzie teraz jest to nie osiągalne na żadnym privie max lv 99  i wbijało sie go w red lesie a nie na zjebanych pustynnych mapach czy jakis lodowych set broni kończył sie wtedy jeszcze na "mieczu syriusza ;D" a zbroji na hwangu bez dennych nowych bizu , broni czy zbroji którymi już żygam jak i większość starych wyjadaczy.

To na tyle także Avalon S1 był i będzie zawsze legendą bo miał to "coś" którego żaden obecny server nie posiada chcieliście zrobić coś w stylu s1? no dobra ale to nie był zbyt dobry pomysł lepsza była by rekatywacja s1 może z miejszą liczbą graczy,bez żadnych gówien nowości itp ale za to byłby stary metin2 a nie podróba lola albo WOW'a pzdr

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Serwer godny polecenia :) Jak tu jest z blokadą exp ?

W itemshopie jest item o nazwie "Oddawacz PD", który uruchomiony oddaje expa (czyli blokuje).

ognistyadd.jpg
Opublikowano

Trute i inne bronie 75 można dropnac z małą szansą z Timeattacku (Spider Dungeon), z metinów od 95 poziomu(także mała szansa, rośnie wraz z levelem metinów), ze szkat rippera, z azraela, smierci, charona w katakumbach i na mapie od 100, 120 poziomu.

Opublikowano

Dziala wam strona serwer i ts? bo mi nic nie dziala :O wlaczam clienta czarny ekran zaaktualizowac się nie da bo strona padla ponadtto ts nie dziala -.-  (mi)

Opublikowano

Eq azraela dropi na mapie od 100?

Tak i dodatkowo może je uzyskać ulepszając itemy z mniejszych poziomów (w prezentacji jest schemat).

Dziala wam strona serwer i ts? bo mi nic nie dziala :O wlaczam clienta czarny ekran zaaktualizowac się nie da bo strona padla ponadtto ts nie dziala -.-  (mi)

Opisz problem dokładnie na PW, może coś wymyślimy

ognistyadd.jpg
Opublikowano

Czekamy na jakąś reklame serwera na yt lub coś podobnemgo

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Dlaczego zawsze kiedy się zaloguje, to Wy wyłączacie serwer? Chyba zakończę gre na tym serwerze  <3

Serio ale masz powód haha to zakończ gre przerwa była zapowiedziana i trwała nawet nie wiem czy minute 

Opublikowano

Serio ale masz powód haha to zakończ gre przerwa była zapowiedziana i trwała nawet nie wiem czy minute 

Skąd miałem wiedzieć? Wbiłem i od razu wyłączyli...

Znowu wbiłem i wyłączyli xD

Opublikowano

Super server. polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...