Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Świąteczna mapa spawnu na serwer Minecraft survival.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mam wam do zaprezentowania mapę mojego autorstwa do pobrania za darmo. Udostępniam ją w ramach prezentu jak i że widziałem zapotrzebowanie na taką mape na forum (dużo postów które czytałem). Myślę że was ona zadowoli. Dom mikołaja można przekształcic na spawn serwera gdyż on nie jest wykonczony od wewnątrz. Podaje skany od razu i link do downloadu na dole. Kanał nie będzie kontynuowany.

Ssiki:

post-1244767-0-03400700-1419562282_thumb.png

post-1244767-0-34580600-1419562319_thumb.png

post-1244767-0-32737200-1419562337_thumb.png

Download:

1. mediafire bez żadnych surveyów ;p http://www.mediafire.com/download/m8gowm1cno86dcu/Save.7z- otworzcie najpierw folder save gdyz tam jest jeszcze instrukcja dla nieogarniętych ;p

Skany: - do wyboru do koloru:

1. zip:=  https://www.virustotal.com/pl/file/93fd11ca9ee0c7239de768a041eefaed54f5a495d388213185670ec6f4dbb18e/analysis/1419557772/

2. url= https://www.virustotal.com/pl/url/3ccbc44d7ca3cd4b019f4990a28d39467659016daa292c7b492f012a838ae1ad/analysis/1419562748/

--------------------------------

Wszystko jest moje, jesli ktoś bardzo pragnie ssów z budowania to je udostępnie.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Wooow mapa naprawde fajna gratki tylko to troche taka wieża z trujkątnym dachem moze na drewno swierkowe by bylo lepsze

GRATKI

+

Podaj nute :D i shadery :D

Opublikowano

Mapa z*******a. Gratulacje! Na pewno się niektórym osobom przyda ;)

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

@MrFretko

konieczny był ten dach: http://www.salebiznesowe.pl/blog/wp-content/uploads/2010/12/Laponia1.jpgnie wyszedl mi szpikulec ogolnie i tak by nie wyszedl bo inne proporcje przyjalem aby zmiesciło sie wszystko i razem współgrało. Tobie chodzi chyba o ten daszek z schodów oakowych ale chciałem połączyc te 2 typy aby nie było tak nudno.

Same dachy na budynkach muszą być trójkątne i spadziste bo to idea tego klimatu, odsniezyłem jedynie sciezki bo po pokryciu sniegiem wyglada to maskarycznie ze radzilbym jesli ktos robi ta mape na serwerze wlaczyl flage na nie nawarstwianie sniegu.

shadery: seus ultra 10.1 - dlatego tak laguje bo mam render na 32 będzie trzeba cos ogarnąc bo na 8 chodzi gładko 30 fps bardzo dobre shadery, oprocz tego mam txt packa któremu poswiece osobny film na moim kanale gdyż uwazam go za najlepszy jaki jest w mc.

muzyka - pod filmem jest.

Opublikowano

Wooow mapa naprawde fajna gratki tylko to troche taka wieża z trujkątnym dachem moze na drewno swierkowe by bylo lepsze

GRATKI

+

Podaj nute :D i shadery :D

Piosenka to Way Back Home, tak trudno sprawdzić Shazam'em?

A tak w ogóle mapka bardzo fajna tylko szkoda, że istnieje tylko świąteczna wersja z mikołajem :D

Opublikowano

@TheKrabik

shadery i txt pack pojawią sie na kanale jutro bądz w niedziele a ogółem to seus 10.1 ultra. Bez obawy ;p publikacja nastepnej mapy ukaże się w następny piąteczek będzie to mapa na serwer sv+gildie+dzialki wzorowana troche na rpg - statki wieże obronne, mury miasta sam spawn, swiniarka, kolejka pod spawnem , wiezienie . mobarena, kopalnia , cmentarz , wyspa vip

Opublikowano

@Rickardo189

dopiero sie rozwijam :) z mc jestem juz z 4 lata buduje 2. Wow to będzie za tydzien ^_^ bo nad nastepna mapą się trochę napracowałem w przeciwienstwie do tej.

Opublikowano

Pięknie, szkoda tylko, że święta się skończyły, ale na pewno przyda się aby przedłużyć święta serwerowe.

Życzę powodzenia w następnych projektach, bo może być nie źle.

@lolzere

Że tak spytam. Ile budowałeś? Ręcznie czy przy pomocy WE?

4462514400953061278225.png

Opublikowano

@overgeming

Nie mam ochoty tracić całego życia na mc ;d używam we czasem ale bardzo rzadko wspieram sie voxelem, to juz nie jest alpha 1.0 i kazdy budowniczy powinien tymi pluginami umieć sie posługiwać. Łopatologicznie proste jest to że mikołaja nie robiłem klocek po klocku ''widać nierównosci na brodzie i łapkach po niewyrównanym sphere'' 2 dni srednio 8h dzien, lecz wiecej sie obijałem :D w sumie jak tak patrze z perspektywy mozna by wykonac w 4h

@przeciek następnej mapy- za to że tak żywo zaangażowaliscie sie w komentarze do mapy wczesniejszej:

4912514196833301244767.png

Wyspa vip i cmentarz oraz poszczególne wieże sie nie zmiesciły, pokazuje to ogrom na jaką skale było to budowane render extreme nie ogarnia..

To co, do piąteczku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...