Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Świąteczna mapa spawnu na serwer Minecraft survival.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetna mapa! Wygląda naprawdę ładnie i ładnie jest wplątany świąteczny, zimowy klimat. Masz talent do budowania. ;)

Szkoda, że prezentacja video dość kiepska. Jakieś ładne, płynne scenki nagrane modyfikacją stworzoną do tego, z ładną obróbką. Byłby hit może i na PlanetMinecraft.

Pozdrawiam.

­

5465845486.png

Opublikowano

Kanał zawiesiłem na czas nieokreslony (yt cos odpiernicza a poza tym musze ogarnąc grafiki intro itp aby milej sie wszystko oglądało) natomiast mapa którą obiecałem będzie do pobrania. I na pewno pokaze sie temat z nią w piątek. W najblizszym czasie (okolice lutego) opublikuje tez spawna na serwer hc bo jak widze 90% z nich to mi sie niedobrze robi. Jesli sie uda to w styczniu wykombinuje coś ze spawnem skyblock. Kanał będzie najwczesniej w przyszłym tygodniu.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Ta mape widzialem na jednym amerykanskim serwerze :P Ip nie bede podawac bo bedzie reklama.  Ale w 100% mapa nie jest twoja, mikolaj choinka byla zrobiona, jedynie co zrobiles to wgrales pod inny teren. Nie popisales sie..

Opublikowano

@TheSunzo

jak smiesz kpić ze mnie? Jakims amerykanskim serwerze? wstydziłbys sie nawet nie masz dowodów a ingerujesz w to czy to moja praca. Ale przygotowałem sie na ten typ ludzi ktora by chciała mi dokopac za to że tak ludzie lajkują mój temat

8510514198926551244767.png

2515014198926551244767.png

8513914198926551244767.png

1357914198926561244767.png

Mikołaja to czysty sphere sciezki robiłem //br cyl 30%1,35%4,35%13 2

podac ci seeda? Seed: -1993210024794250610

nikt mi nie zabroni uzywac we na singlu, nie kopiuje nikogo prac i nie przeklejam.

Znajdz moje budowle na tym amerykanskim serwerze zrób ssa i gwarantuje ci ze zamkne temat - tak sie nie stanie bo budowle sa autorskie a ty to zwykły hejter polaczek za 5zł

Podaj ip. Posmieje sie a dodatkowo napisze do nich.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...