Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thespia.pl - BS, AutoPot, AutoAtak, Autopickup, Mobber, NOD.

Marchewa™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy download !

[FIX] Naprawiono wyrzucanie postaci

[FIX] Usunięto WallHacka <-- mogliście wtedy zbugować DT unikając jakiejkolwiek kary bo zasięg kamery nie jest tak duży by wam zrobić SS.

Czekam na resztę błędów o ile są.

eh moby w dt to dzikie pieski, no ale  niby da się żyć z tym

w sumie to i lepiej - nima lagów xD

Opublikowano

Da ktoś linka do WH Z DT? xD Pondro

Nie działa ;) wywala klienta ale już kombinuję ! :)

Jak znajdę chwilkę po poprawkach to spróbuję swoich sił, nie martw się.

Mi by to zajęło półgodziny ;) 
Czekaj jak ja dokończę klienta. 
Wtedy rób poprawki jakie chcesz ziomuś :)

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Nie działa ;) wywala klienta ale już kombinuję ! :)

Mi by to zajęło półgodziny ;)
Czekaj jak ja dokończę klienta. 
Wtedy rób poprawki jakie chcesz ziomuś :)

po co usunales wh skoro i tak mozna sie teleportac i po dt? :D

Opublikowano

po co usunales wh skoro i tak mozna sie teleportac i po dt? :D

Zaraz zobaczysz :)

Teleportujesz się ale zrobią Ci SS i dostaniesz bana :)

Pokaże Ci swojego ProMultihacka który buguje DT 100% niewykrywalnie.

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Zaraz zobaczysz :)

Teleportujesz się ale zrobią Ci SS i dostaniesz bana :)

Pokaże Ci swojego ProMultihacka który buguje DT 100% niewykrywalnie.

no czekam z niecierpliwością, uzurpator musiał Cię nieźle wkurzyć że chce ci się siedzieć nad tym hackiem :D

Opublikowano

post-1312563-0-46327400-1419813497.png

Witajcie !

z przykrością muszę Państwa powiadomić, że moja działalność i jakakolwiek inna ingerencja w tego multihacka skończyła się w dniu: 

29.12.2014r  o godzinie 01;15

** W związku z powyższymi słowami zaznaczam iż, nie odpowiadam na jakiekolwiek prywatne wiadomości dotyczące Pomocy Technicznej związanej z tym multihackiem czy innymi botami udostępnionymi na tym forum.

** Chciałbym Państwu również oznajmić, że powyższy film ma charakter edukacyjny i zachęca do działania, kształcenia się w zakresie Informatyki !

** Nie dziwię się Misiekantos, IstvanPL czy KaMeR1337 których uwielbiam i na nich się wzorowałem z pierwszymi pracami, że nie chcą tak pomagać jak byście tego oczekiwali.

~ Nie potraficie powiedzieć zwykłego "Dziękuję" tylko: ,,Nie działa, rzal" , ,,Kurfa wirusy som" , "Ej zrobisz bota na Inforie stwa".

~ Film zamieszczony w tym poście przedstawia wersję PRO MultiHacka który buguje DT w 100% niewykrywalnie przez zasięg kamer innych graczy przez co unikniemy bana.

NIE UDOSTĘPNIAM !

Pozdrawiam wszystkich myślę, że będziecie o mnie pamiętać ! 

Marchewa™

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

attachicon.gifcooltext1858016376.png

Witajcie !

z przykrością muszę Państwa powiadomić, że moja działalność i jakakolwiek inna ingerencja w tego multihacka skończyła się w dniu 29.12.2014r / 01;15

*** W związku z powyższymi słowami zaznaczam iż, nie odpowiadam na jakiekolwiek prywatne wiadomości dotyczące pomocy Technicznej związanej z tym multihackiem czy innymi botami.

*** Chciałbym Państwu również oznajmić, że powyższy film ma charakter edukacyjny i zachęca do działania kształcenia się w zakresie Informatyki !

*** Nie dziwię się Misiekantos, IstvanPL czy KaMeR1337 których uwielbiam i na nich się wzorowałem z pierwszymi pracami, że nie chcą tak pomagać jak byście tego oczekiwali.

~ Nie potraficie powiedzieć zwykłego "Dziękuję" tylko: ,,Nie działa, rzal" , ,,Kurfa wirusy som" , "Ej zrobisz bota na Inforie stwa".

Pozdrawiam wszystkich myślę, że będziecie o mnie pamiętać ! 

Marchewa™

zrobił i poszedł xD 

no trudno to też się przyda :D

powodzenia i dzięki

Opublikowano

dlaczego nie chodzi download ?

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

post-1312563-0-50262200-1419858569.png

Klient Thespia.pl został zaktualizowany i powyższy cheat już by nie działał, przepraszamy za problemy.

Nie aktualizuję go już dalej, dlatego, że zaczynam grę na serwerze Thespia.pl.

Pozdrawiam

Marchewa™

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

hahaah 

Dobre Uzurpator dał ci eq + is za to abyś tego nie wstawiał haha beka jeśli ktoś nie wierzy mam nagrana rozmowe pozdro ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...