Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beviar.eu [Dedyk] [Medium]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapnijcie dupy i wystartujcie jak najszybciej, ludzie z Ethori*a.pl przejdą tutaj bo tam się sypie (koło 500 osó B), więc jak zepniecie dupeczki i ogarniecie do soboty to dostaniecie ładny boost na start :).

Wystartujemy wtedy kiedy nie będzie bugów.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest lepsze od lastivii, to nawet nie są te pliki...

Po prostu możecie sugerować się pieskiem, ew corami, lecz one są udostępnione :) Skorzystaliśmy tylko z tego co nam dano ;>

Haha proszę weź się nie ośmieszaj, są Lastivi bo widzę runy na game 2k89 stoicie.

Wszystko jest z Lastivi, Szkaty, opisy, wygląd, pety, bronie.

Kogo ty chcesz oszukać co? Imaguś mi mówił na GG że na Lastivi serwer robi także nie wkręcaj.

Nie polecam bo Imaguś.  :unsure:

Opublikowano

Start odbędzie się bez większych problemów, jutro stopniowo będą dodawane prezentacje youtuberów, słusznie obserwujcie.

Beta do godziny 14 powinna być online, na start 90 level i jakieś tam eq typu zatruty..

Ta pewność Was zgubi :) 

Opublikowano

Ta pewność Was zgubi :)

No faktycznie, na tsie ostro się chwaliłeś że nie wystartujemy, także czekamy!

@1361622928-U485574.pngAsfen. Jak ja mam Ciebie zablokowanego na GG, co ty jeszcze wymyślisz?

8697014195455581221478.png

błędne info, kowbojku.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Asfen swój serwer zjebałe*s więc przychodzisz do innych i krytykujesz?

Jak ty nawet expa z mobów zwiększyć nie umiesz chłopcze :).

Opublikowano

Haha proszę weź się nie ośmieszaj, są Lastivi bo widzę runy na game 2k89 stoicie.

Kogo ty chcesz oszukać co? Imaguś mi mówił na GG że na Lastivi serwer robi także nie wkręcaj.

Asfen wypad na ethorie  :unsure:  coś slyszalem ze pada, to mozesz zamiast pisać hejty to naprawisz bugi? <haha>

Opublikowano

Idź kolego rób na plikach deili swój "pro elo serwer"

Opublikowano

Otwierajcie jutro Ethoria umarła.

Zróbcie nocke chłopaki i otwórzcie ja wam załatwie ludzi z Ethori za DARMO :).

Opublikowano

Hej, hej.. pośmialiśmy się ale teraz już na poważnie. ;)

Prawie 100+ osób w prezentacji, a na forum otwarta rekrutacja na moderatora zapraszamy do sprawdzenia.

Oraz pozdrawiam osoby które usilnie chcą zapobiec startu serwera grożąc włamaniem. 

Opublikowano

Bez szans... Już nikt nie gra na takich serwerach, tym bardziej na takim ( 0 nowości, wszystko pokopiowane, systemy ulepszeń .... Właśnie ) NOPE.

Opublikowano

Bez szans... Już nikt nie gra na takich serwerach, tym bardziej na takim ( 0 nowości, wszystko pokopiowane, systemy ulepszeń .... Właśnie ) NOPE.

Gra, gra, system ulepszeń jest taki bo myśle że każdemu odpowiada, milion zbroi nie tutaj, gdy topka się zapełni będzie update do 110 który mam już przyszykowany, ale to w swoim czasie.

Opublikowano

My zagramy :). Serwer nie musi mieć wypasionych w uj święcących jak psu jajca itemów i milion qustów żeby być dobrym. Po prostu jak administracja ma umiejętności i się stara to 1k osób spokojnie zrobią.

Chodzi o to żeby się przyjemnie grało.

Opublikowano

My zagramy :). Serwer nie musi mieć wypasionych w uj święcących jak psu jajca itemów i milion qustów żeby być dobrym. Po prostu jak administracja ma umiejętności i się stara to 1k osób spokojnie zrobią.

Chodzi o to żeby się przyjemnie grało.

Żartujesz tak? Gdzie tutaj widzisz umiejętności w wrzuceniu gotowych plików z MPC? Kolejny kumpel Administracji, który albo nie widzi co tutaj jest grane albo naprawdę udaje idiotę.

Opublikowano

Żartujesz tak? Gdzie tutaj widzisz umiejętności w wrzuceniu gotowych plików z MPC? Kolejny kumpel Administracji, który albo nie widzi co tutaj jest grane albo naprawdę udaje idiotę.

Nie. Co mi tam. Warto spróbować, a nie na starcie spisywać chłopaków na straty.

Jasne ze nie zapłacę ani złotówki, będzie fajny pogramy miesiąc może dwa, nie padnie w 3 dni ;)

Powiem tak SH4KE, test 24h będzie i tak nie widzę nic co startuje w tym samym czasie :).

Napisałem już gdzieś tam że nie chodzi o to żeby postawić z*******y, rozkurwiający w kosmos serwer na którym nikt nie będzie grał, tylko dobry z ludźmi.

Ludzie > pliki.

Grasz w metina tylko dla ludzi przyznaj to ;).

Postaw mi (nam) coś lepszego na 1k osób to będziemy grali tam proste :). Gadać (pisać) każdy potrafi dużo, ale dupy ruszyć nie ma komu.

Opublikowano

Idź na swojego cr na który wchodzisz raz na miesiąc.

Opublikowano

Dla mnie lipa, kolejny taki sam serwer który próbuje się wybić i wystartować między startami innych serwerów, okres przerwy świątecznej i każdego dnia rusza nowy serwer... Żadnych nowości i te "nowe" przebarwione bronie... nie polecam 

Opublikowano

Wypowiadamy się na temat tego serwera a nie innych privów/użytkowników nie związanych wgl. z tematem(poza administracją) etc.

Przypominam także, że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. ;)

Opublikowano

Dla mnie lipa, kolejny taki sam serwer który próbuje się wybić i wystartować między startami innych serwerów, okres przerwy świątecznej i każdego dnia rusza nowy serwer... Żadnych nowości i te "nowe" przebarwione bronie... nie polecam 

Jeśli nie pasują Ci bronie zapraszamy na forum mozesz napisać propozycję co do zmiany wyglądu, dajesz jakie chcesz bronie nowe( link ) I będziemy głosować. 

Trudno, żeby było w ch** nowości na medium/hard -_-.

Pozdrawiam!

EDIT

Godz 00:05 a tu 133 użytkowników!!! 

Opublikowano

No faktycznie, na tsie ostro się chwaliłeś że nie wystartujemy, także czekamy!

@1361622928-U485574.pngAsfen. Jak ja mam Ciebie zablokowanego na GG, co ty jeszcze wymyślisz?

8697014195455581221478.png

błędne info, kowbojku.

To coś Wam sie pojebało bo na tsie z kim kolwiek poza adminsitracją mojego serwera rozmawiałem z pół roku temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...