Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beviar.eu [Dedyk] [Medium]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To coś Wam sie pojebało bo na tsie z kim kolwiek poza adminsitracją mojego serwera rozmawiałem z pół roku temu.

Event OX na MPC świta coś w główce?  :rolleyes:

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Event OX na MPC świta coś w główce?  :rolleyes:

Wtedy tego na serio nie mówiłem, ale cóż... skoro tak to odebraliście. Powodzenia :unsure:

Opublikowano

Idź na swojego cr na który wchodzisz raz na miesiąc.

Lepiej raz na miesiąc, niż wypuszczać 30 serwerów na pół roku na 2 tygodnie i każdy na gotowcu. 

Dlaczego nie przyznacie, że to gotowiec? Przecież nawet ślepy to zauważy.

Opublikowano

Lepiej raz na miesiąc, niż wypuszczać 30 serwerów na pół roku na 2 tygodnie i każdy na gotowcu. 

Dlaczego nie przyznacie, że to gotowiec? Przecież nawet ślepy to zauważy.

To jest mój drugi serwer, a xantis padł dlatego że nie był zabezpieczony. :)

Dlaczego nie przestaniesz spamować? Przecież nawet ślepy to zauważy.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Weight 
Przyczepiłeś się moich prac, pisząc, że są złe. Skoro obecne prace Ci się nie podobają, to stare prace powinny być wręcz paskudne według Ciebie. 
Kiedyś z nudów edytowałem dwa miasta Jinno i Shinsoo. Było to dawno więc powinny być paskudne, tak paskudne, że znalazły się na twoim serwerze. ;) 
Paskudne miasta = paskudny serwer. 

aw.
Gdzie dropi strzała asfena? 

Opublikowano

@Weight 

Przyczepiłeś się moich prac, pisząc, że są złe. Skoro obecne prace Ci się nie podobają, to stare prace powinny być wręcz paskudne według Ciebie. 

Kiedyś z nudów edytowałem dwa miasta Jinno i Shinsoo. Było to dawno więc powinny być paskudne, tak paskudne, że znalazły się na twoim serwerze. ;) 

Paskudne miasta = paskudny serwer. 

aw.

Gdzie dropi strzała asfena? 

Nie dropi.

Opublikowano

To jest mój drugi serwer, a xantis padł dlatego że nie był zabezpieczony. :)

Dlaczego nie przestaniesz spamować? Przecież nawet ślepy to zauważy.

Odpisuję tylko na wasze komentarze, dlaczego nie przestanę, bo krew mnie zalewa jak wychodzi serwera, który jest postawiony na gotowcu, gdzie inne serwery, które są robione porządnie, kilka miesięcy tracą graczy na rzecz takiego czegoś.

Opublikowano

My zagramy :). Serwer nie musi mieć wypasionych w uj święcących jak psu jajca itemów i milion qustów żeby być dobrym. Po prostu jak administracja ma umiejętności i się stara to 1k osób spokojnie zrobią.

Chodzi o to żeby się przyjemnie grało.

Idąc dalej tym tokiem rozumowania można stwierdzić, że taki Lourt może postawić serwer na czystych plikach terenza i liczyć na 1k graczy.

Za imagusiem jakoś nie przepadam, chociaż już nie pamiętam dlaczego, ale w teamie jest @Feezy, więc polecam. Powodzenia, może jednak będą tu gracze, choć ja raczej nie zagram (no chyba, że feezy będzie bardzo bardzo bardzo prosił xD).

tenor.gif

Opublikowano

Odpisuję tylko na wasze komentarze, dlaczego nie przestanę, bo krew mnie zalewa jak wychodzi serwera, który jest postawiony na gotowcu, gdzie inne serwery, które są robione porządnie, kilka miesięcy tracą graczy na rzecz takiego czegoś.

Rozumiem że jesteś załamany bo gracze z Cradosa odchodzą, ale to nie ten temat, biuro pomocy dla samotnych kilka tematów dalej.

Opublikowano

My zagramy :). Serwer nie musi mieć wypasionych w uj święcących jak psu jajca itemów i milion qustów żeby być dobrym. Po prostu jak administracja ma umiejętności i się stara to 1k osób spokojnie zrobią.

Chodzi o to żeby się przyjemnie grało.

Ale gdyby administracja miała umiejętności, zrobiła by własny serwer a nie stawiała na gotowcu. Tutaj jest zerowy wkład.

Opublikowano

Rozumiem że jesteś załamany bo gracze z Cradosa odchodzą, ale to nie ten temat, biuro pomocy dla samotnych kilka tematów dalej.

Tutaj nie chodzi o Crados'a, ale serwery typu Zakrea, czy inne, które wychodziły porządnie zrobione, a nie poprzez pobranie gotowych plików z MPC, wrzuceniem ich na Dedyka i mydleniem oczu, że jest z*********e.

Opublikowano

Zalamany to moze byc gracz,gdy widzi kolejny serwer,ktory nic soba nie wnosi a jest tylko repliką poprzednich projektow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Zero wkładu. Czysty serwer wgrane pliki. Prezka w 40% ctr+c . ctr+v. Brak zaangazowania serwer na 50 osob online nawet bym na niego nie kupowal vps tylko na hamaku postawil gdyz nie ma mozliwosci aby sie zwrocily koszty:)

Opublikowano

Załatwiamy powoli reklamę, prace idą pełną parą, a hejterom dziękujemy, nie wiedzieliśmy, że nasz serwer narobi tyle zamieszania  <3  <3

Ps. zapraszam na forum < klik > 

Opublikowano

jeszcze pare miesięcy temu prosiłeś mnie o grafike, twoja opinia mnie mało interesuje.

bo ty akurat coś potrafisz, nie martw się o stanie bo błędzie trzymał się długo kochanie.  <3

w 90%? okej, pokaż mi prezentacje oko w oko takiego serwera.

@daimao. Uważaj bo Ty coś potrafisz, wyjdź już z tym swoim śmiesznym teamem, albo idź sprzedawaj prezentacje po 120 zł którą ma kilka osób, gz grafiku.  :rolleyes:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedyk-medium/ odwzorowane...

1221me.md.gif

Opublikowano

Dlaczego yt mają mieć lepszy kontakt z Adminami? Chyba każdy powinien mieć ten sam a gracze nawet lepszy c'nie? Bo co zrobicie jeśli będa sami yt'berzy bez graczy, którzy tworzą tak naprawde ten serwer? Nie polecam ze względu na Administrację. Perserga nie chce cb hejtować ale 15 latek to troche za mało jak na serwer metina.. 

d2dp.png

Opublikowano

BETA OPEN! ;-)

Rejstrować możemy się już na http://beviar.eu

Około godziny 17 pojawi się npc z itemami (truta, bojowy, stalki itd..)

Client:

https://mega.co.nz/#!ihkT1BAI!ybH6nM8CBUPzRzFHnEu5_dZ5fYgbt9oyKyNhQrCriPs

Łatka:

http://www2.zippyshare.com/v/80134553/file.html

Skan Klienta:

http://prntscr.com/5l3q3e

Skan Łatki:

https://www.virustotal.com/pl/file/62dfbd2aed4b7b50c7b6e6746e39b1686b8378f14d9cd3cc1db2474e31702f0c/analysis/1419603904/

Jakiś śmieszny wirus w bince, klienta używa cały team i nikt nie ma problemów.

Opublikowano

Stronka mortyriusz-a i  wielu wielu innych serwerów, nie postaraliście sie. 

d2dp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...