Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot 4.5.9 By Evolution

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, Gdy ściągnąłem tego Cracka do elfbota to wszystko było dobrze aż do tego jak wszedłem w elfcrack.exe wszystko zrobiłem jak w opisie i daje crack it! a tu nagle wyskakuje mi błąd "Access violation at address 00403250 in module 'elfcrack.exe'. Read of address 62666C61." a więc co mam z tym zrobić żeby mi zaczął działać proszę o szybką odpowiedź. Z góry Dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Wyskakuje mi błąd przy crackowaniu elfa. Ściągnęłem Net frameworka który nie chce mi się zainstalować. Hmm.. Moglibyście mi podać linka skąd ściągnąć windows installera na Windowsa 7?

Opublikowano

W tym na prawdę nie ma żadnego keyloggera ani innego syfu? :O

Aż nie wieżę, niby zatwierdzone przez moderatorów, ale tak samo zatwierdzone przez modów były pliki .dll w ktorych był logger :unsure:

Opublikowano

Witam. Wyskakuje mi błąd przy crackowaniu elfa. Ściągnęłem Net frameworka który nie chce mi się zainstalować. Hmm.. Moglibyście mi podać linka skąd ściągnąć windows installera na Windowsa 7? Albo powiedziec co zrobic?

Opublikowano

W cracku i tak wyskakuje błąd, a Net framework się nie chce zainstalować. Może poradzicie coś na wyskakiwanie w elfie komunikatu o tym, że mam 15 minut na wylogowanie. Po tych 15 minutach jak nie wylogam to wyłącza tibie. możecie mi podać linka do windows instalera na windows 7. Wie ktoś jak obsługiwać trial reseta? xD

Opublikowano

W cracku i tak wyskakuje błąd, a Net framework się nie chce zainstalować. Może poradzicie coś na wyskakiwanie w elfie komunikatu o tym, że mam 15 minut na wylogowanie. Po tych 15 minutach jak nie wylogam to wyłącza tibie. Moglibyście mi podać linka do windows instalera na windows 7? Wie ktoś jak obsługiwać trial reseta? I czy mógłbym robić tak, że 3 dni poużywam elfa, potem użyje trial reseta i tak w kółko?

Opublikowano

a ja mam pytanie. Jakie kody skanować trial reseterem żeby usunąć wpisy ElfBota NG?? Z Góry thx

@Edit : Już wiem :)

Opublikowano

xxx

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Opublikowano

dobrze, że jest już na nową tibie :) crack elf bota

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Pobrałem z pierwszej strony tematu jakoś tydzień temu cracka do elfa. Nod mi wykrył jakiegoś syfa, ale pomyślałem że jak mod czy ktoś nic nie pisał o tym i mówiono że czyste, to ściągnąłem. Od razu kilka godzin po cracku miałem relogi, a przed wczoraj kurwa hacka. Dzięki wam -.- Kto to akceptuje?! CO ZA KURWA TĘPY CHUJ TO ZROBIŁ!

Opublikowano

@up

Nie przejmuj sie, standard :P

Przecież pliki dll do crackowania elfa były też zatwierdzone przez moderatorów, a był w nich syf i były hacki :D

Opublikowano

Pobrałem z pierwszej strony tematu jakoś tydzień temu cracka do elfa. Nod mi wykrył jakiegoś syfa, ale pomyślałem że jak mod czy ktoś nic nie pisał o tym i mówiono że czyste, to ściągnąłem. Od razu kilka godzin po cracku miałem relogi, a przed wczoraj kurwa hacka. Dzięki wam -.- Kto to akceptuje?! CO ZA KURWA TĘPY CHUJ TO ZROBIŁ!

Mnie jakoś nikt nie haknoł :) w 1 miech wbiłem 85 lvl i nadal śmigam na botku i o żadnym hacku nie ma mowy ;]

Masz może młodszą siostrę albo brata ?]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...