Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot 4.5.9 By Evolution

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niewiem jakim skanerem skanowales ze wykrylo ci 1 zagrozenie ...

Mi wykrylo az 10

oto skan:

Virustotal

Potwierdzam ze plik dziala i jest niegrozny(chyba) chociaz posiada 10 zagrozen.

Metin2 Tools by Me:

• Metin2 SpamBot by IgI v1.0
  • Metin2 Spambot by IgI v2.0
  • Metin2 Paste Tool by IgI
  • Metin2 Size Changer by IgI

Tibia Tools by Me:

Opublikowano

Wczoraj ściągłem i ładnie działo. Działa dalej ale... loguje dzisiaj, złe hasło. Sięgam po Rec-key i sprawa oczywista! puste postaci! nie ściągałem żadnego innego syfu a system jest świeży i czysty od wirusów! OSTRZEGAM!! NIE UŻYWAJCIE TEGO!!

Opublikowano

Wczoraj ściągłem i ładnie działo. Działa dalej ale... loguje dzisiaj, złe hasło. Sięgam po Rec-key i sprawa oczywista! puste postaci! nie ściągałem żadnego innego syfu a system jest świeży i czysty od wirusów! OSTRZEGAM!! NIE UŻYWAJCIE TEGO!!

cos kitujesz ziomek ja mam stad elfa juz z pol roku chyba i zero haka :D, i ponadto zajebscie chodzi bez problemikow :))

Opublikowano

Ja mam taki problem otóż jeszcze tydzień temu działał mi ten program do crackowania ale za to nie działał elfbot. Teraz za to działa elfbot ale mam wersje testową , chce scrackowac ale jak sciagam program do crakowania to jest ikona takiego okna a ja odpalam to pisze ze zla sciezka lub cos w tym stylu. Chce crackować elfa 4.5.9 na tibie 8.6 mam viste. malydarken prosze o odp.

Opublikowano

Ja swoje konto posiadam, nie mam problemów żadnych, znalazłem na internecie CRACKA działającego bez zarzutów na Windows Vista, Windows Seven (7) i Linuxach!!! Sprawdzałem u trzech kolegów (różne systemy) DZIAŁA! Wykrywa jako trojan ale jest nieszkodliwy koledzy nadal mają konta to nieszkodliwy trojan... -.- nie wiem jak to wytłumaczyć :f

http://www.speedyshare.com/files/23922694/ElfCrack.exe

1MB nie będę wrzucał na hotfile aby na was zarobić, oczywiście Elfa ściągacie z oficjalnej strony i dalej tak jak u autora tematu, polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...