Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot 4.5.9 By Evolution

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

System Windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia, sciezki lub pliku. Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien, aby uzyskac dostep do tego elementu. hmmm, a w tym generatorze graka pisze iz nie moge otworzyc elfbot ng.... ;/, prosze o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Otoz mam problem gdy klikam crack it pojawia sie komunikat:

Access violation at address 00403250 in module 'elfcrack.exe'. Read of address 62666C61

Warto tez dodac ze posiadam nowego net frameworka oraz system operacyjny Windows Vista.

Opublikowano

Otoz mam problem gdy klikam crack it pojawia sie komunikat:

Access violation at address 00403250 in module 'elfcrack.exe'. Read of address 62666C61

Warto tez dodac ze posiadam nowego net frameworka oraz system operacyjny Windows Vista.

wejdz c:\program files\tibia i elfbot ustaw w plikach loader.exe i tibia.exe zgodnosc z Windows XP SP3 zastosuj odpal jeszcze raz cracka :) powino wszystko działac

Pozdrawiam MalyDarken ;)

Opublikowano

a takie pytanie które MC pobrać z tej stronki i gdzie je wpakować, żeby dobrze działało, bo a normalnie to pobrałem wypakowałem na pulpicie(dysk C) no i błąd mi wyskakuje, że failed files..... a Tibie mam zainstalowaną na dysku D więc stąd moje pytanko co mam zrobić?

Opublikowano

a takie pytanie które MC pobrać z tej stronki i gdzie je wpakować, żeby dobrze działało, bo a normalnie to pobrałem wypakowałem na pulpicie(dysk C) no i błąd mi wyskakuje, że failed files..... a Tibie mam zainstalowaną na dysku D więc stąd moje pytanko co mam zrobić?

To tak:

1. Wypakuj ten plik na inny dysk i zmień nazwę na Tibia aby nie było żadnych innym bredni w nazwie pliku, domyślnie tak jest, gdy pobierasz mc-ka od Tibiasoft

2. Plik ze zmieniona nazwą wrzuć do folderu gdzie masz tibie, domyślnie: D:/Tibia

3. Zaakceptuj podmianę plików, powinno śmigać.

Piona :)

szatankurde.gif
Opublikowano

Mam nadzieje ze jak najszybciej bedzie crack pod nowa tibie, bo dzisija update jest ;)

Opublikowano

Ja mam pytanie.

Robię to tak:

1. Mam Tibię

2. Instaluję Elfa.

3. Ustawiam w Cracku lokalizację Tibii i Bota

4. JAK DAJĘ LOADER'A W BOCIE WYŚWIETLA MI SIĘ KOMUNIKAT :

http://nikonizer.yfrog.com/Himg685/scaled.php?tn=0&server=685&filename=69530137.jpg&xsize=640&ysize=640

Co mam zrobić?

Posiadam Vistę Home Edition

#dodam, że dałem w panelu sterowania w opcjach użytkownika odznaczenie dot. kont użytkownika

Dałem tryb zgodności z XP

ODPOWIADAĆ NAJLEPIEJ AN PRIV

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@2up do pana od lekturki

OD zawsze miałem zaznaczoną tą opcje... Jak czytałem kiedyś ten poradnik odznaczyłem ją i zresetowałem laptopa, bo tak należało. Później jak nic to nie dało, zaznaczyłem z powrotem i reset.

Nadal nie działa....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie jak tak wam śpieszno po bota to sobie kupcie, a nie nabijacie posty. Ni jestem pewien bo nie sprawdzałem, ale manual crack powinien chodzić, ew. poskakać po googlach i u brazoli już coś powinno być.

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Gość maxiandy11
Opublikowano

Jest Już Na 8.57 poprostu wejdzcie na jego stronke ta ca w 1 temacie i zrobice download oczywiscie mi jakiegos syfa wykrylo ale niewiem czy grożny ponieważ wyleczył i jak wstawiam na virustotal to nic nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...