Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ukrywanie plakietek na forum

Zarax

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co o tym myślisz?

• Zgadzam się z tym, jestem na Tak!
      13
    • Dla mnie to obojętne. Pozostanę neutralny/a.
      9
    • Nie podoba mi się to. Jestem na Nie.
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaję mi się to zbędne ;)

Ludzie po plakietki starali się czasem sporo czasu, więc teraz dobrze wyglądają podczas upiększania kogoś postów ;)

Plakietka to w jakimś sensie "order", a te trzyma się na wierzchu.

Jestem na NIE, choć sam nie mam żadnej nagrody ;p

// po za tym po plakietkach można wiedzieć w jakiej grupie znajduję się użytkownik .

Popieram

Opublikowano

Chyba nie po to Administracja wprowadzała na nowo widoczność plakietek, żeby je teraz ukrywać. To nie ma sensu.

Nie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nagrody to forma wyróźnienia, tak jak ktoś wcześniej zauważył niektórzy wiele czasu poświęcili, żeby je zdobyć.

Nie możemy przez to, że często dawaliśmy ciała z konkursami chować plakietki wszystkim.

Trzeba wymyślić coś innego. Ja na nie.

394591421101183179764.jpeg
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przecież nikt was nie zmusza do używania tego jak zostanie wprowadzone... chcesz to sobie zakrywasz plakietki, nie to nie. Moim zdaniem jest ich za dużo. Nie wiem czemu ludzie nie mają decydować o tym czy chcą mieć ukryte czy widoczne nagrody, np. ktoś może chcieć dołączyć do teamu newsów, lecz plakietka mu się nie podoba, przecież nie dołączamy do rang funkcyjnych dla głupiej plakietki, jeżeli już ktoś tak robi to ma poważny problem.

Opublikowano

Tak, bo dla mnie te plakietki pod profilem w dużej ilości zaczynają szpecić niżeli ozdabiać. 

Za dużo zasług na forum :D

Co do propozycji jestem na tak ;)

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Tak, bo dla mnie te plakietki pod profilem w dużej ilości zaczynają szpecić niżeli ozdabiać. 

Wprowadzamy wprowadzamy! :D

Propozycja stoi od prawie pół roku xD

Opublikowano

Hmm, a może dodać taki plusik/minusik (rozwijanie/zwijanie)? Będzie pod ręką :p

Ogólnie jest mi to obojętne, ale jeżeli ma to kogoś uszczęśliwić.

Opublikowano

­

Hmm, a może dodać taki plusik/minusik (rozwijanie/zwijanie)? Będzie pod ręką :P

Ogólnie jest mi to obojętne, ale jeżeli ma to kogoś uszczęśliwić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...