Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagracie na fb?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie sadzisz, że FB jest przereklamowane ? Lecz pomysł nawet nawet... Nie podoba mi się AutoeEvent :/

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFroztie

Hehe, takie jakie znacz dotychczas jest przereklamowane.... bo na każdym serwie to samo piszesz /p auto i ci daje działke, czyli do d***. Ja chce zrobić coś nowego, przypomineć graczom stare czasy, gdy szukałeś sobie miejsca i się budowałeś. Teraz większość serwerów to minigamesy i Hardcory/Wojny Gildi szczerze powiedziawszy ja już rzygam tym... mam dość takich serwerów dlatego chce zrobić coś nowego. FB + RPG to idealne połączenie.

A co do AutoEventów to czemu ci się nie podoba ? Może to jakoś uzasadnisz ? Według mnie auto event to strzał w dychę. Raz na tydzień event... Losowe w dodatku, tzn. w jednym tygodniu może być event "najlepszy kopacz" który opisałem już we wcześniejszych postach a w drugim tygodniu np. Mega drop a w trzecim powiedzmy parkour. A nagrody będą losowane automatycznie... 

Opublikowano

Witaj @Gmanus12345 , myślę ,że ten serwer może wypalić. Masz na niego swój jedyny pomysł. Autoevent strzał w 10! Tylko jakbyś mógł zmniejsz eventy do 2. 

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngdr.haus

chodzi ci o to żeby były tylko dwa rodzaje eventów ?

Tak swoją drogą myślę że jak jest więcej rodzai eventów wtedy będzie bardziej urozmaicona rozgrywka 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngdr.haus

chodzi ci o to żeby były tylko dwa rodzaje eventów ?

Tak swoją drogą myślę że jak jest więcej rodzai eventów wtedy będzie bardziej urozmaicona rozgrywka 

Witaj , nie o to mi chodziło. Chciałbym abyś zrobił trudniejsze eventy ale tylko 2 razy na miesiąc  :)

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

@Firebot86

Nie będę brał pluginów z bukkit.org -.- skoro mogę sam je napisać ? PS. A czy ja się pytałem o pluginy? Nie ja pytałem się co sądzicie o takim serwerze. Czy ja napisałem, że potrzebuje pluginów....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...