Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagracie na fb?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Azorek_Kh właśnie teraz wszyscy grają na easyhc i servach pvp... Wszystko się z czasem nudzi przedtem ciągle grałem tylko na serwach pivipi i frakcje [jakieś 3 miechy temu] teraz to jest jak odgrzewany kotlet znudziło mi się to ciągle klikanie w myszkę żeby tylko zabić. Teraz mam ochotę pograć na takim typowym FB (dzisiejsze servy fb też mi nie odpowiadają dlatego napisałem ten temat) budujesz się gdzie chcesz, nie żadne działki z PlotMe czy innego gunfa. Napisałem ten temat bo chce na nowo przypomnieć graczom jak się grało za czasów wersji 1.8 beta [i wcześniejszych] potem 1.3/4/5.2 gdzie nie było żadnych działek tylko szukałeś sobie miejsca pisałeś do adma i on ci dawał cuba. Tylko u mnie byłby to autocub (kładziesz gąbke i dostajesz cuba 35x35 [rozmiar ten teraz wymyśliłem cuby byłyby większe na 100%]). Ale typowe fb też się nudzi więc wprowadziłbym wiele urozmaiceń które wypisałem w głównym temacie :)

Opublikowano

jak byś dodał wiele nowych itemków  to znaczy stare itemy ale by dawały nowe własciwości albo możliwość wytworzenia innych potków np speed 4 na 10 min albo cos w tym stylu to bym na pewno zagrał :D

Opublikowano

@MrSaguaro

Planuje dodać wiele itemów jeden lub dwa opisałem już. Z craftingu takich potek wole zrezygnować, chciałbym aby "lepsze" poty można było zdobyć z różnych iventów. Ale pamiętajmy że to ma być FB a teraz bardziej ide w strone frakcje+rpg, ale doda się pare atrakcji typowo dla fb i myśle że będzie GIT majonez

Opublikowano

Pomysł wydaje się być fajny, Lecz fajnie by było jak byś dodał coś autorskiego, i pomyśl nad dobrą reklamą, Może to wypalić :) Powodzenia 

Oryginalny serwer PvP + Pety + Amulety + Działki + Epicka Autorska Mapa! Klimat Dzikiego Zachodu! 

Oficjalna zapowiedź: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1352322-zapowied%C5%BA-waroflife/

Opublikowano

@patryk222333

i

@1361622928-U485574.pngBiggDaddy

pomysł nie już sam w sobie wystarczająco autorski? Co jeszcze autorskiego chcielibyście. Na żadnym serwerze [chyba] nie ma jeszcze auto eventów, tyle nowych broni, autorsko zrobione przeze mnie (tzn. nowe własciwości broni, w głownym temacie opisałem miecz który "przeklina" graczy). Co jeszcze byście chcieli autorskieg?

Opublikowano

Serwery freebuild to przeżytek ;/ Jest ich od groma... I szybko się nudzą...

Nie jest ich od groma.

Jeśli jesteś typowym minecraftowym dzieckiem i grasz na survivalu TYLKO to inne serwery to dla Ciebie nic. 

Jeśli zrobisz go dobrze dopracowanego i z nowościami, to będe grał na 100%

Opublikowano

W takim razie postanowione! :) Od dzisiaj zabieram się do pracy nad serwer

PS. Temat bede refreszował i jak wpadnie mi do głowy jeszcze jakiś pomysł to dam edita w głównym temacie :p

Opublikowano

Z tym auto event to troche głupi pomysł , ale tak pozatym to zagrałbym

Pomysł spoko tylko na serwery parkour np. jak jest na mc4u.pl (teraz mysg.pl

Chcesz mnie dodać do znajomych na jakies platformie spolecznosciowej? Prosze!
Steam : można zobaczyć na mojej stronie na mpc... Origin: KubaAnPlayPL , XBOX LIVE : ellon03
Jeżeli masz platformę której nie wymieniłem typu UPLAY - napisz na priv :)

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 300 500 1000

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKapitanMuuu Czemu na parkour ? Czy ja mówie że autoevent ma być co 20 min ? Nie, ja mówie raz na tydzień. Cztery razy event w miesiącu do dużo ? Bo mi i to tak wydaje że to nic....

Ale generalnie sie nadaje na serwery parkour. Ale jak mówisz raz na tydzień to też dobrze.

Chcesz mnie dodać do znajomych na jakies platformie spolecznosciowej? Prosze!
Steam : można zobaczyć na mojej stronie na mpc... Origin: KubaAnPlayPL , XBOX LIVE : ellon03
Jeżeli masz platformę której nie wymieniłem typu UPLAY - napisz na priv :)

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 300 500 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...