Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka szansa na bana?

KJBK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, postanowiłem wrócić do PL i mam kilka pytań

Jaką mam szansę na dostanie bana za fishbota i mobberhacka?

Opłaca się łowić ryby na początkek?

Opublikowano

Za mobberhacka nie dostaniesz tak szybko bana. ;) Gorzej z fishbotem, za to banują bardzo szybko, nawet nie zdążysz porządnie zarobić i wyłapiesz bana. Co do zarobku, to trochę słaby, bo to już nie te czasy, że można zarabiać na łowieniu bóg wie ile.

Opublikowano

Panowie wyżej nie zapominajcie, że system również banuje z góry gdy tylko wykryje jak to Team nazywa "pliki o podwyższonym ryzyku", ale zgodzić się trzeba, że bana za mobbera jest ciężko wyrwać chyba, że będziesz w nocy z niego korzystał wtedy system ma mniejszą ilość graczy do "skanowania" i może akurat trafić na Ciebie, natomiast na bana za FB czeka się nawet parę godzin.

Opublikowano

To zobaczymy kiedy bana wylapie, a jak dostanę bana to odrazu na ip i na żadne konto nie będę mógł się zalogowac?

Opublikowano

To zobaczymy kiedy bana wylapie, a jak dostanę bana to odrazu na ip i na żadne konto nie będę mógł się zalogowac?

Nie, 

Jak dostaniesz bana to na konto na którym używałeś np FishBota i na konta z nim powiązane ( taki sam mail )

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Na jakiej zasadzie banują za fishbota? Logi czy GM podchodzi i coś pisze?

Opublikowano

nie oplaca sie lowic ryb bo nikt ich nie kupuje i malzy tak samo :)

ban za fishera leci bardzo szybko

za mobbera nie dostaniesz jeśli bedziesz uważał .

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nie oplaca sie lowic ryb bo nikt ich nie kupuje i malzy tak samo :)

ban za fishera leci bardzo szybko

za mobbera nie dostaniesz jeśli bedziesz uważał .

Ja wczoraj sprzedawałem za 50k szt. i kupowali, w pół godziny miałem już 1kk.

Opublikowano

Za mobbera nie tak szybko dostaniesz, a za fishbota to już prędzej ale to też zależy od serwera i GMów, kumpel po tygodniu chyba dostał, niektórzy po godzinie a niektórzy wcale :D

Opublikowano

Tydzien bez bana :D Na malzach da sie zarobic ;) po 2kk postawilem shopa , w 10 min nie bylo malzy

Opublikowano

Już 3 dni w godzinach dziennych cisnę na fishbocie i jakoś nie banują ;P

Opublikowano

Jak zaczynałem od nowa grę tak bez wspomagaczy bo na tym serwerze co zaczynałem mam dużo kasy itd. to wystawiłem fish bota na całą noc robiłem tak przez miesiąc i żadnego bana nie dostałęm :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...