Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nagrody - Odświeżenie plakietek(!/?)

Hàsty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam propozycje odnośnie tych naszych forumowych plakietek :)

Czy waszym zdaniem te plakiety już troszkę straciły swój "urok"?

Wiem, że dochodzą nowe, ale każdy zapomina o tych starych.

Mimo, że to są nagrody które można zdobyć w różny sposób, to i "odświeżenie" ich w jakiś sposób może by przyciągnęły ludzi do brania udziałów w konkursach, dodatkowo można zmienić troszkę ich możliwości.

Teraz można zdobyć je łatwo, lecz jakbyście je troszkę pozmieniali i dawali je w konkurach z "głową" wtedy miały by one jakieś znaczenie.

Wydaje mi się, iż w tej chwili kto chcę to taką plakietkę ma  :)

Tyle z mojej strony, miłego!

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Dobrze byłoby je delikatnie odświeżyć.

Tylu mamy dobrych grafików na forum, że można zorganizować konkurs na zrobienie takich plakietek i drogą głosowania wybrać te najlepsze.

Co do ich przyznawania to neutral. Nie przeszkadza mi to, że większa część użytkowników daną plakietkę posiada.

Jeśli chodzi o funkcje to też można nad tym pomyśleć. Np. best czy black mógłby mieć możliwość zmiany koloru nicku tak jak np. 

610861419274364949271.png czy 104681419274588949271.png~niby małe, ale fajne urozmaicenie.

Opublikowano

Jestem na tak. 

W ogóle mpc takie rasistowskie. Jest Black User, a White User nie istnieje ;x

Tylu mamy dobrych grafików na forum, że można zorganizować konkurs na zrobienie takich plakietek i drogą głosowania wybrać te najlepsze.

Co do ich przyznawania to neutral. Nie przeszkadza mi to, że większa część użytkowników daną plakietkę posiada.

Jeśli chodzi o funkcje to też można nad tym pomyśleć. Np. best czy black mógłby mieć możliwość zmiany koloru nicku tak jak np. 

610861419274364949271.png czy 104681419274588949271.png~niby małe, ale fajne urozmaicenie.

Świetny pomysł, aby dodać bestowi  zmianę koloru nicku na profilu jak ma elf lub makin ;>

Przydałoby się też dodać nową plakietkę funkcyjną,a stare odświeżyć. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

Ciekawy pomysł, powiew świeżości się przyda, na tak.

MGT nareszcie coś zrobi [ Beka xD ].

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Niedługo w życie powinny wejść spore zmiany w systemie nagród.

610861419274364949271.png czy 104681419274588949271.png~niby małe, ale fajne urozmaicenie.

Zrobiliśmy to w w/w aktualizacji ;)

@Edit

Aktualizacji, która nadejdzie.

Opublikowano

Zrobiliśmy to w w/w aktualizacji ;)

To czekamy na falę zielonych randomów. Albo czerwonych. Np. Mnie B) .

Skoro są wprowadzone, to sugestia nie idzie do kosza?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Opublikowano

A może możliwość ustawienia własnego koloru nicku, który będzie się wyświetlał na liście osób online.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...