Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzały Po Upadku Samolotu Tu 154

*DawciO*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Przeglądając forum pewnej gierki natknałem się na temat z przerażającym filmikiem

http://www.youtube.com/watch?v=AZ5Vjjozt3I&feature=player_embedded

O to "wydarzenia" podczas tego filmiku

0:49 - Dawaj gnata.

0:50 - Nie zabijajcie nas!

0:57 - Wystrzał

1:06 - 2 Wystrzał

1:13 - 3 Wystrzał

1:16 - 4 Wystrzał

Hmm..Co o tym myślicie? Jest to prawdziwe czy tylko mi się wydaje że tam są postacie i słychać strzały?A może był to zamach ?

Wypowiedzcie się na ten temat

Opublikowano

Mam wrażenie ze dźwięk został podłożony. Jeśli chodzi o postacie to nic nie widać szczególnego, z czego co przeczytałem w komentarzach filmiku to była sarna, sam nie wiem co o tym sądzić.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak Wy w tych pikselach coś złapaliście to gz.

Opublikowano

Jak Wy w tych pikselach coś złapaliście to gz.

Kamera lata we wszystkie kierunki świata, nic nie widać, a w komentarzach na youtube'ie sami mówiący po rosyjsku z milionem teorii spiskowych  :O

76561198001815076.png
Opublikowano

Ta postać co zza drzewa, z lewej strony się wychyla to jest gałąź bo ten sam filmik był wczoraj na wykopie i jeden user zrobił przybliżenie i dobrze było widać wszystko

Te filmiki juz pewnie obiegły cały świat, nawet nie wiadomo czy to prawdziwe tłumaczenie tych dialogów i czy w dobrym kontekście.

76561198001815076.png
Opublikowano

To po prostu broń funkcjonariuszy BORu...było ich tam kilku, mieli broń (z ostrą amunicją) i po prostu pod wpływem temperatury proch się zapalił i pociski wystrzeliły...logiczne <_<

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

To po prostu broń funkcjonariuszy BORu...było ich tam kilku, mieli broń (z ostrą amunicją) i po prostu pod wpływem temperatury proch się zapalił i pociski wystrzeliły...logiczne <_<

tak napewno.

ludzie pewnie wymyslaja bo chca obwinic ruskow za to...

osobiscie mam stycznosc z ruskami bo gram w "silkroada na ruskim serverze"

oni sami gadaja o tym ile razy widzialem w hotan jak ktos gadal o tym nawet nie po rosyjsku...;s

Opublikowano

lol ... więcej szczegółów wyłapiesz w tibii ... strzały jaki już pisał Plywaczek73 mogą być spowodowane wybuchem pocisków ... myślisz że ktoś by oddał tylko 1 strzał ? znając ruskich to by wyjebali z 2-3 serie ....

Lepiej w to nie brnąc, zostawić to tak jak jest, szybko znaleźć prezydenta itp. bo gdyby doszło do wojny między ruskimi a polską to byśmy dostali nieźle w dupę ...

Opublikowano

omg rosja ich tam nie dobijala, tylko w zlepku tych pixelow ludzie zaczeli takie pierdoly wymyslac....

Ta wiesz, sami rosji do ch**a zrobimy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak byście oglądali telewizje to byście wiedzieli ze był taki reporter który montował nagrania w hotelu nie daleko miejsca katastrofy i w momencie tego feralnego zdarzenia od razu się tam udał i nagrał, na jego nagraniu nie słychać żadnych strzałów.

76561198001815076.png
Opublikowano

TaiChou no tak, amerykanie są wszędzie pierwsi do walki :3

Opublikowano

zanim amerykanie wyślą wojska to my już będziemy leżeli i kwiczeli

jedno mi nie daje spokoju

czemu rosja nie udupiła nas w warszawie? gdyby teraz z żucili bombe pod pałac prezydencki to juz byśmy byli dnem

c3a5b1830a5a463e9625ffa18af0e6ba.0.gif
Opublikowano

[quote name=TechnoBoy :)' date='16 kwiecień 2010 - 10:26 ' timestamp='1271449579' post='884303]

zanim amerykanie wyślą wojska to my już będziemy leżeli i kwiczeli

jedno mi nie daje spokoju

czemu rosja nie udupiła nas w warszawie? gdyby teraz z żucili bombe pod pałac prezydencki to juz byśmy byli dnem

Czemu mają nas "udupiać" idioto?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja slyszalem ze to roscy strzelali w niebo zeby odpedzic reporterow itd ;]

Weteran
Opublikowano

:-)

w TV

mowili ze dobijali ludzi tymi strzalami : > (chociaz w to nie wierze ) ;x

gdyz na filmikach bylo widac np ze reka sie uniosla i zaraz padla : >

jezeli ktos to przezyl to musial cierpiec wiec chyba nie ma nic innego jak dobitka?

i strzaly nie zostaly podlozone : >

na filmiku widac kilka ujec nawet gdzie leza rece ^ ^

@xanter

tez to slyszalem ^ ^

i bardziej w to wierze

ale tego sie nie dowiemy jedni pieprza tak drudzi inaczej ^ ^

tto tak jak na sprawdzanie :D

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Super...

Ja w 0:23 sekundcie w prawej gornej pixeli widziałem jak Mikołaj leci.

Nie wierzcie w takie bzdury.

Widzieliście filmik z gosciem w kominiarce ?

Mówi , że były 2 bomby....

Jaki sens Rosjanie mieli by w tym aby cały świat dowiedział się o Katyniu ?

Tyle lat to ukrywali ....

Opublikowano

MPC schodzi na psy,nie oszukujmy się.Wiadomo,jest tu troche inteligentnych ludzi typu Mateq ale większość mnie przeraża! Teksty typu 'jedno mi nie daje spokoju

czemu rosja nie udupiła nas w warszawie?' - nojapierdole jak można wpaść na coś takiego? Ku**a idźcie rodzicom kondomy kupić żeby więcej Was nie zrobili o.0

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

ehh brak słów jakie macie IQ 70?skoro nawet by szczelali to po co tylko 1? nie lepiej całą serie? katastrofa samolotu, nie możecie znaleźć winy to zwalacie na miejsce tragedii? idźcie i im to w twarz powiedzcie a nie spamujcie durnymi postami

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...