Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzały Po Upadku Samolotu Tu 154

*DawciO*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe .

Ale nie wiele tam widać .

Moim zdaniem dużo z tego sie kto kolwiek nie dowie .

Tylko "Ni hłuja" -.- .

Ja wam mówie jeszcze będzie wojna z tej katastrofy :)

Opublikowano

Rownie dobrze To ten film mogl byc caly zaplanowany... Moze wczesniej uslyszeli strzal z pistoletu to szybko nakrecili film...

Dziwi mnie tylko czemu ten Dziadek tam nie spierniczal :/...

A co najlepsze to co to było to białe co sie tam ruszało??

Opublikowano

Gosh, ile ludzi tyle teorii spiskowych...

Nawet mi się tego nie chciało do końca oglądać. W takiej jakości wystarczy dodać byle jaki cień(a to dla lepszego grafika żaden problem) i już będzie wyglądał jak człowiek. Po za tym, przy takim uderzeniu jest pewnie mniej niż 1%, że ktoś mógł przeżyć. Przy takim przeciążeniu, sile uderzeniowej ciało ludzkie(i samolot) zyskuje wielokrotnie większej masy, nikłe szanse żeby ktoś mógł to przeżyć, dodając do tego fakt, że samolot obrócił się na "plecy"(gdyby się nie obrócił, to może ktoś by przeżył).

Co do wystrzałów, to albo są podłożone, albo ostra amunicja z pistoletów agentów BOR'u pod wpływem temperatury zaczęła wybuchać, albo żołnierze dawali strzały ostrzegawcze żeby gapie nie podchodzili za blisko. Jak dla mnie wersja druga jest najbardziej wiarygodna.

Aha, jeszcze do tych idiotów co myślą, że będzie wojna - w czasach UE, Nato, ONZ itp. Jaki byłby sens rozpoczynać wojnę przez Rosjan(przez Polskę już nie mówię), co by pokazali tym, że zaatakowali nasz kraj? Dla nich i tak się nie liczymy za bardzo. Po za tym jeśli nawet byłby to sabotaż ze strony Rosji to jaki jest sens zestrzelić samolot nad własnym państwem? No pomyślcie trochę.

Dla mnie te filmiki i spekulacje jakoby to Rosja stała za wszystkim są śmieszne. Zła pogoda, praktycznie brak kontaktu ziemia - powietrze, stres, obawa przed spóźnieniem - to są prawdziwe przyczyny.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Poprostu ludzie dodają takie coś ,żeby wywołać wojnę ,ale oczywiście tak jak up pisał ... zgadzam się z nim :D

@edit: Jeszcze w tamtym temacie ktoś powiedział ,że było to zaplanowane ... I co może jeszcze mgła była zaplanowana :>

Nawet pytałem się naszej dyrektorki czy to możliwe ,a ona sama mówiła ,że to jacyś rosjanie ,albo fotomontaż ,no ale ...

pedo-dog.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...