Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3D Service ~ Mark

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety nie robię poradników :P Gdzieś na forum bombwork pokazywał jak zrobić miecz poszukaj :)

Na bombwork pokazał wszystko tylko nie jak to pokolorować i jak zapisać pokażesz jak to zrobić :)

Niestety nie robię poradników :P Gdzieś na forum bombwork pokazywał jak zrobić miecz poszukaj :)

Na bombwork pokazał wszystko tylko nie jak to pokolorować i jak zapisać pokażesz jak to zrobić :)

Myślę, więc jestem.

6Omf1vs.jpg

Opublikowano

Stary co Ty odpierdalasz?

Próbujesz podrabiać rzeczy mojego teamu?

Podrabiać ? xD Wyciągnąłem je po prostu z TERY żaden mi to wyczyn o.O

^^

Opublikowano

Podrabiać ? xD Wyciągnąłem je po prostu z TERY żaden mi to wyczyn o.O

Rozumiem, że nie potrafisz powstrzymać swojej zazdrości ale spróbuj się wyładować w inny sposób, np zwal sobie.

Ja nie mam zamiaru pogrywać tak jak Ty, kiedyś przyjdzie pora i na Ciebie.

Przy okazji nie pisz, że sprzedajesz mounta z Atreyi ludziom ponieważ nie jest On z naszego serwera.

0LsM05U.png

Opublikowano

Rozumiem, że nie potrafisz powstrzymać swojej zazdrości ale spróbuj się wyładować w inny sposób, np zwal sobie.

Ja nie mam zamiaru pogrywać tak jak Ty, kiedyś przyjdzie pora i na Ciebie.

Przy okazji nie pisz, że sprzedajesz mounta z Atreyi ludziom ponieważ nie jest On z naszego serwera.

Nie zniżę się do twojego poziomu, zapomnij. Takie odzywki typu "zwal sobie" możesz kierować do swojego przydupaska, a nie do mnie.

^^

Opublikowano

Polecam Mareczka, solidny chlopak, pracowity i zaangażowany w to co robi czasami tylko zaszybko się poddaje, ale i tak w c**j Polecam ;)

Opublikowano

Polecam solidny

grafik sam skorzystałem ostatnio z jego usług

Grafik z niego żaden, nic sam nigdy nie zrobił w 3Ds maxie poza jednym setem broni który wyszedł mu c*****o. Modele wybierane o dupe rozstrzask, 3/4 nie nadaje się do Metina, jedynie co korzystam z jego modeli do miast, bo akurat klimatyczne i za free (pozdro mks <3 )

Opublikowano

Nie polecam , wszystkie prace powyciagane. Ktos chce niech napisze. Zrob cos swojego a nie udostepniasz kradzione rzeczy ^^… a ludzie (raczej parapety) ktorzy pisza ,ze profeska ... <Hahs>

Opublikowano

Nie polecam , wszystkie prace powyciagane. Ktos chce niech napisze. Zrob cos swojego a nie udostepniasz kradzione rzeczy ^^… a ludzie (raczej parapety) ktorzy pisza ,ze profeska ... <Hahs>

Co masz na myśli pisząc "powyciagane"?

Opublikowano

Robiłbym swoje rzeczy to jakbyś sprzedał dom i rodzinę nie było by cie na nie stać :) Nie ma sensu dla prywatnych serwerów wykonywanie rzeczy od 0. Wystarczy, że pójdziesz na strony na których oferowane są autorskie modele. Widziałem tam model domku w stylu azjatyckim bez oteksturowania za 90 euro więc wątpię żeby ktoś chciał tyle płacić za modele do metina ...

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...