Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3D Service ~ Mark

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba jako jedyny klient wydałem na niego tak dużą sumę pieniędzy i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. 

2zrnmns.png

Serwer, który zatrzęsie całym mpcforum jest w trakcie tworzenia.

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam bardzo szanuję Marka.

Bardzo ładne Modele broni. ;)

Opublikowano

Aktualizacja!

Nowy set broni :P

6GcdVz5.png

Łuk :O *,*

Cudooo!

Polecam mareczka, świetny zawodnik ^^

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Nie chce się czepiać ale z ciebie taki grafik 3d jak ze mnie. Bo o ile się nie mylę to wszystko exportujesz a nie robisz autorskich modeli.

Opublikowano

Nie chce się czepiać ale z ciebie taki grafik 3d jak ze mnie. Bo o ile się nie mylę to wszystko exportujesz a nie robisz autorskich modeli.

W moim wypadku nie jest to sam export, gdyż jak wiesz w grach nie ma raczej wachlarzy czy dzwonów :)  Mógłbym robić od 0 tyle, że jest to nie opłacalne :)

Jak mówisz, że jestem na twoim poziomie to pokaż co zrobiłeś w tym kierunku :P

^^

Opublikowano

W moim wypadku nie jest to sam export, gdyż jak wiesz w grach nie ma raczej wachlarzy czy dzwonów :)  Mógłbym robić od 0 tyle, że jest to nie opłacalne :)

Jak mówisz, że jestem na twoim poziomie to pokaż co zrobiłeś w tym kierunku :P

Ja nic nie robię grafika 2/3d nie jest dla mnie jest zbyt monotonna nie czuje się przy tym. Jak by była taka sytuacja że potrzebował bym modele to bym sobie wyexportował ale nie bawię się w większe przeróbki czy tworzenie.

Chciałem się tylko upewnić jak to z tobą jest bo przejrzałem z grubsza tą galerie i widziałem tam sporo modeli które wiem że pochodzą z innych gier.

Więc nie ma potrzeby to tej agresywności nie chciałem być uszczypliwy.

Opublikowano

Pisałem mu propozycję na zlecenie, dokładniej aby zrobił mi tekstury, nie zgodził się z niewiadomych mi powodów także nie polecam.

Jak mozna kogoś nie polecic z takiego powodu,że nie zgodził sie zrobic zlecenia?? 

81330142092000894794.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...