Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ERIDANUS START 21.12.2014 [Dedyk] [Medium/Hard]

Mlodzieniec94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny metin ,ale znów mam zastrzeżenia do użytkownika Owner. Myśli ,że dosatnie modka na trzecim serwerze. Co za goś. Serw fajny liczę ,że też sotanę jakimś game masterem. :D

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś dać klienta na inna stronkę bo ta mi coś nie trybi . Dziekuje 

Opublikowano

Fajny metin ,ale znów mam zastrzeżenia do użytkownika Owner. Myśli ,że dosatnie modka na trzecim serwerze. Co za goś. Serw fajny liczę ,że też sotanę jakimś game masterem. :D

Uwierz mi, że nie dostanie.

@topic

Dodanie paru poprawek stylistycznych oraz wprowadzenie niekończących się miksturek w ramach eventu. 

Opublikowano

Takiego mixu serwerów to ja jeszcze nie widziałem o.O

Tutaj nic ciekawego oprócz nasranego nie wiadomo czego nie ma :/

Życzę powodzenia :)

Nawet nie zajrzałeś na serwer, a oceniasz? Według mnie to po prostu zbędny komentarz, który nic nie znaczy. A taki mix dodaje serwerowi uroku od strony gry i bardzo miło się gra na serwerze  :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej dla osób którzy szukają serwera 'na dłużej'.
Miła atmosfera, administracja w porządku!

Pozdrawiam i zachęcam do rywalizacji! ;)

Opublikowano

Zapraszam na serweer..kazdy kto wbije nowy i napisze do Hubson (schinso ) dostanie odemnie 3-5kk zobaczymy :D lub jakis fajny item

Pozdrawiam

Serwer naprawde fajny .:P wbijac youtoberze nawet po 20kk:P

Opublikowano

Ja też polecam mam 88 lvl bardzo przyjemnie się gra nie ma bugów administracja też ogarnięta dość mili ludzie z expem nie jest ciężko ale natomiast z ulepszaczami trzeba posiedzieć czasem na różnych mapach ale w koncu to medium hard :) - Polecam i zapraszam w przyszlym tygodniu organizuje konkurs na małe co nieco ;) nie wykluczone że będą to smy . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...