Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evangelion-mt2.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

ραтяук

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko dziala, tylko ch1 poki co off bo jest problem z nim ale ch2-ch4 dziala stabilnie

Poprawcie biologa aby nie byl co 1h i zrobie aby mozna bylo cofac berka do g1

Opublikowano

Gz. admin chce zwiększać jeszcze expa a już topka 210 + :D pozdro zaraz w 5h się max wbije :)

I jeszcze jedno po co na tym serwie ts skoro na nim nigdy admina niema?

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Cofa i cofa lvl wbilem -coflo! sztabki droply-juz moge zapomniec ze wgl byly! Nawet mi poty czerwone wcielo...O helmie juz nie wspomne.

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Pozdrawiam administracje :)

-0 Odp na serwerze

-Nigdy ich nie ma na TS

-Zbugowany tryton tylko dla woja ciekawe w czym WP ma chodzić :D

-Niema wgl expa +100

-Zbugowane metale działają jak bodzio ;) 

- Pet nie daje takich bonusów jak pisze nie daje hp. i zamiast 500 wartosci daje 0 ;) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Zapraszam do zapoznania się z tematem o tutaj;

http://forum.evangelion-mt2.pl/index.php?/topic/30-kpiny/

Oczywiście jak były członek Team'u wypowiedział się również "negatywnie" co do tego tematu to został po prostu zbanowany, a post oczywiście skasowany. Czyli jak zwykle dziecinne gierki. 

Jednym słowem NIE POLECAM! c:

// strzałeczka.

Opublikowano

Jest jakis moderator? Jak tak to odrazu ten s**t w kosz bylem w top 5 bo nabilem 250lvl i co wchodze za 2 dni na stronke i jestem 7 bo kolesie se vip kupili i przepychaja ludzi z top  nizej... badziewie...Dobrze ze gram na innym licze ze ten serwer dlugo nie wytrzyma i zycze tego z calego serca pomyslowej administracji.W 3 slowach - chuy wam w dupe. I tak sie nie podniesiecie gm-lama,Gm paula chyba zdegradowna, majtol12 olewa ludzi,120 osob w maxie na serwie,ch1 naprawiacie od startu serwera i nie potraficie... Jedna rada poszukajcie kogos kto ma pojecie a nie tak jak w tym przypadku 2 gm-ow nie wie co zrobic i jeden patrzy na drugiego- bez pojecia i tak btw potke czy malz do handlarki 7letnie dziecko by dodalo wiec macie sie czym szczycic.Tak czy siak nie polecam bo serwer jest poprostu bez przyszlosci....

Pozdrowienia od KREATORA dla szmat z evangelion...

Zachlapany krwią!

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Jest jakis moderator? Jak tak to odrazu ten s**t w kosz bylem w top 5 bo nabilem 250lvl i co wchodze za 2 dni na stronke i jestem 7 bo kolesie se vip kupili i przepychaja ludzi z top  nizej... badziewie...Dobrze ze gram na innym licze ze ten serwer dlugo nie wytrzyma i zycze tego z calego serca pomyslowej administracji.W 3 slowach - chuy wam w dupe. I tak sie nie podniesiecie gm-lama,Gm paula chyba zdegradowna, majtol12 olewa ludzi,120 osob w maxie na serwie,ch1 naprawiacie od startu serwera i nie potraficie... Jedna rada poszukajcie kogos kto ma pojecie a nie tak jak w tym przypadku 2 gm-ow nie wie co zrobic i jeden patrzy na drugiego- bez pojecia i tak btw potke czy malz do handlarki 7letnie dziecko by dodalo wiec macie sie czym szczycic.Tak czy siak nie polecam bo serwer jest poprostu bez przyszlosci....

Pozdrowienia od KREATORA dla szmat z evangelion...

Zawsze tak było, że ci którzy inwestują w gre, są na pierwszym miejscu.. Chodzi mi o to, że mają lżej i wgl.

Opublikowano

Najbardziej mnie rozwala RANKING. O ile mi wiadomo ten kto wbił top1/2 ( .. ) itd, powinien nadal być na tej pozycji. Ale widzę, że ktoś kto później wbił od mojego kumpla 250lvl jest top2 :D

Więc zastanawiam się "o co chodzi?"  :>

Opublikowano

Nie bd sie rozpisywal ale jak widze ze immortal jest top 2 to poprostu mysle sobie kpina...jeszcze top 1 poleci bo ktos za 2-3tygodnie nabije 250lvl i zepchnie wszystkich;-)

Zachlapany krwią!

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Klient nie działa, strony nie ma (przekierowuje na strone

metin2list.pl

,forum to samo co strona.

Administracja nie wchodzi w temat więc stwierdzam że serwer upadł.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...