Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evangelion-mt2.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

ραтяук

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moim zdaniem te bronie i te zbroje nie pasują do tego serwera i tego otoczenia :)

Może zagram :P

/ skąd bronie 75 ? 

/ skąd stalka ? 

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ON, nie wprowadzajcie w błąd... 

@Edit Strasznie slaby exp jak na serwer easy, wbijam ten 30 lvl w 10min ? Dopiero po `8 spocie na dzikusach wpadl ten level...

Opublikowano

Jezeli pisza wam "..." zamiast norm to i tak serwer online

no co ty nie powiesz ;p

po wpisaniu passow - brak polaczenia. Odpalalem patchera/normalnie nie smiga ;)

Opublikowano

mozliwe ze jakis natywirus Ci blokuje, czy jakis fw, czy co tam masz, nikt nie napisal o takim bledzie a liczba online rosnie

zauwazylem na stronie ze rosnie, nic nie blokuje

Opublikowano

Skończyłem już grać. Exp jak na jakimś hard. Za spot bo na 30 lvl 2 kulki

Gmem jest "Paulina", która już sobie lvl dała, więc na razie top1 należy do Gma, nie ma co grać dla topki ;D

Opublikowano

Skończyłem już grać. Exp jak na jakimś hard. Za spot bo na 30 lvl 2 kulki

Gmem jest "Paulina", która już sobie lvl dała, więc na razie top1 należy do Gma, nie ma co grać dla topki ;D

zaraz zostana usunieci z rankingu, a exp zostal juz zwiekszony

Opublikowano

Serwer kompletny syf wypada predzej na medium z dużą nuta harda i bug na bugu. Nie ma broni dla szamana na 30 kasa leci  jak krew z nosa 0 metinów nie polecam serwer upadnie po paru tygodniach.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Serwer kompletny syf wypada predzej na medium z dużą nuta harda i bug na bugu. Nie ma broni dla szamana na 30 kasa leci  jak krew z nosa 0 metinów nie polecam serwer upadnie po paru tygodniach.

Pelno bugow? Simieszne, jesli jestes taki madry to wymien je :)

nie ma bugow a drobne zmiany i poprawki wprowadzimy w nocy i bedzie smigac

Opublikowano

Odechciało mi się grać po 30 lvlu, exp leci jak krew z nosa, rosy są po 1kkk, kasa leci prawie wcale, nie ma broni dla szamana, hp wchodzi w tarczy i hełmie przez co nno wchodzi po 200 zmiankach. 

Serwer dno, myślałem, że bedzie lepszy, nie polecam. elo.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Exp jest w porządku.. jeśli expicie w m2 to ja się wam nie dziwie. Przy tym max pż z łatwością uciągniecie spota w v2... 

Z tego co zauważyłam ze skrzynek lecą bronie 75,65 ale dla szamana oczywiście brak.. oczywiście zawsze tą postać, którą wybiore jest pokrzywdzona. :P

Zgubowany teleport w pierścieniu do Red Lasu - chociaż da się wejść poprzez teleport w zwykłym lesie.

No i ceny rosek, ale z tego co słyszałam ma zostać to zmienione.

Ogólnie podsumowując serwer zapowiada się dobrze. c:

Tylko liczę na dodanie broni szamana... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...