Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evangelion-mt2.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

ραтяук

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieniają coś na serwerze, z tego co zauważyłam dodali już antyka i zmniejszyli koszty itemsów u npc. :P

Ale nadal nie uzyskałam odpowiedzi na pytanie.

Czy bambus i bronie 65 dla SZAMANA lecą z tych szkatek co dla reszty klas? :>

Opublikowano

Koniec juz? konto zalozylem i jak zwykle bywa w ostanich czasach 20 min rozrywki i serwer stoi... Ruszy to wgl? a pozatym takie rzeczy chyba sie przed startem serwera dopracowuje.

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Nie polecam to gó*** pada co 5 min a za ten czas cofa wszystko ;) Pograsz 5 min i za 5 min znowu nic nie masz pozdrawiam.

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Ten serwer to jakis cyrk jest...Ktos tam w zespole bierze odpowiedzialnosc za zasmiecanie takim serwerem forum bo jak do tego czasu wiecej czekalem niz gralem.

Pozatym te skrzynie wczesniej dropily dosc dobrze teraz mozna powiedziec ze to zadkosc ja poprostu dropnoc bynajmniej na v2

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

3 cofki w ciągu 30minut... i server Off... jak admini zaczną odpisywać i sytuacja się unormuje to zawitam na razie żegnam...

Opublikowano

no tez bym chcial wiedziec od kilku lat nie gralm nigdzie  i tu chcialem sobie pograc i jak an zlosc mi wyłaczyli :/ jedyna rozrywke do rana;'/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...