Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]ANEXIS.PL | HARD | Start: 23.12.2014 godzina 17:00

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako Team serdecznie zapraszamy myślę, że będzie się podobać. Co mogę powiedzieć nie mi to oceniać iż, ogarnięta Ekipa na pewno umilająca czas w grze. Game Masterzy mają dużo czasu poświęcone na serwer i to nie jest pisane tylko żeby zachęcić wpadać a sami się przekonacie. :)

Opublikowano

Polecam serwer starannie wykonany.

Na dodatek widze, że zawarta współpraca z L&A tym bardziej polecam.

@Ps jeśli macie styl balmory to zmieńcie jak fubon zobaczy to was poskrobie :D .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Czemu forum serwera ma kradziony skin od balmory ???

Fubu na pewno wam go nie udostępnił.

Skin był odwzorowany przez naszego technika. Lecz jest on chwilowo zamieszczony, do godziny 18 będzie nowy styl na Naszym forum.

Opublikowano

@Zanaro jak śmiesz w ogóle to pisać sam korzystałeś z tego stylu, więc chowaj się pod ziemię hakierze :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wole taki stary dobry serwer z dobrą administracją niż kupa g*wna.

Teraźniejsze serwery to już nie METIN. 

Zagram :)

Bardzo się Cieszymy i mieliśmy właśnie taki zamiar aby zrobić starego dobrego metka niż serwer z milionem bizu, zbrojek i broni jak i też z innych gier wyciąganych misji czy też mapek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...