Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#LeagueSharp Już wkrótce :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to co riot musiałoby zrobić żeby zlikwidować cheaty ? jak każdego hack-shielda ominą a z pakietami też sobie dadzą rade :P

Właśnie o to chodzi, że Riot nie zaimplementował żadnego hackshielda, tylko swoje własne, gówniane rozwiązanie.

Jak ktoś naprawdę chce oszukiwać w jakiejś grze (nieważne jakiej), to zawsze, ZAWSZE znajdzie jakiś na to sposób.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z tego jeżeli zrobią tego typu " hackshielda " skoro  i tak cie nie wykryją bo nie ma takiego prawa a dlaczego ? Dlatego,że Ten program ze skryptami

nie ingerują w bazie clienta tylko na twoim systemie i ten twoj system wykonuje prace za pomocą tych kodów w Grze :)

Jedynie tylko Exploity są widoczne dla takiego normalnego gracza :P wiec tego raczej nie używajcie chyba,że nie zależy wam na koncie :)

Co do płatnego L# to przeczytajcie mój wcześniejszy post :)

Opublikowano

Co z tego jeżeli zrobią tego typu " hackshielda " skoro  i tak cie nie wykryją bo nie ma takiego prawa a dlaczego ? Dlatego,że Ten program ze skryptami

nie ingerują w bazie clienta tylko na twoim systemie i ten twoj system wykonuje prace za pomocą tych kodów w Grze :)

wyjdź i zamknij drzwi z drugiej strony

internal cheaty to też cheaty.

Opublikowano

Jedynie tylko Exploity są widoczne dla takiego normalnego gracza :P wiec tego raczej nie używajcie chyba,że nie zależy wam na koncie :)

Co do płatnego L# to przeczytajcie mój wcześniejszy post :)

o kurwa, płaczę

'nie ingerują' a właśnie, że ingerują -> hookują wszystkie funkcje LoLa. dalej się domyśl, co się dzieje.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

wyjdź i zamknij drzwi z drugiej strony

external cheaty to też cheaty.

chyba źle pojmujesz to co mówię : jeżeli miałbym ci tu opisywać o nie wszystkich skryptach co robią i jak działają :) nie każdy skrypt musi ingerować w bazie clienta , chyba że muszę ci to przeliterować

a z drugiej strony bądź bardziej neutralny do drugiej osoby skoro ja nie znasz :) ChillOut albo wypad z baru :) 

Opublikowano

chyba źle pojmujesz to co mówię : jeżeli miałbym ci tu opisywać o nie wszystkich skryptach co robią i jak działają :) nie każdy skrypt musi ingerować w bazie clienta , chyba że muszę ci to przeliterować

a z drugiej strony bądź bardziej neutralny do drugiej osoby skoro ja nie znasz :) ChillOut albo wypad z baru :)

jak gówno wiesz to sie nie wypowiadaj, na cheat scene jestem od prawie 2006 roku i jakiś random z mpc nie będzie mi wmawiał jak działają haxy

schemat:

L# hookuje funkcje z LoL'a (LeagueSharp.Core [internal]) i daje je do wykorzystania jako reference/API (LeagueSharp.Common [external]), ingeruje w pamięć gry bo musi je skądś wyciągnąć, tak więc stfu

żeby wam mózgi nie wybuchły:

VyjMIGJ.png

Opublikowano

Wszyscy na Ircu piszą, że update w 2016 roku. Jak napisałem, że to troll to pisali, że niee i żebym sobie zobaczył sygnaturę Jodusa...

@EDIT: W sumie dlaczego wszyscy piszemy w tym temacie? Było przecież wyraźnie napisane żeby nie tworzyć nowych tematów związanych z update L# i, że jeden wystarczy. Mianowicie jeśli ktoś chce mi coś odpisać to piszcie już na tym temacie: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1332972-oficjal-info/page-26

Moderatorzy tak postanowili więc nie będziemy się im sprzeciwiać ;)

Jeśli Pomogłem, daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...