Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#LeagueSharp Już wkrótce :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czuje jakąs pustke w moim domu na ta wigilie co sie szykuje... :( Zawsze cale świeta spedzalem z LoLem ,BoLem,i ostatnio moim Sharpem:( A teraz tak jakos smutno,L# odszedl ,a BoL mi sie znudzil:( Widze ze szykuja sie najgorsze swieta w moim zyciu:<

No jeśli święta spędzałeś przed komputerem, a nie z rodziną, to szczerze Ci współczuję.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jeśli święta spędzałeś przed komputerem, a nie z rodziną, to szczerze Ci współczuję.

a ja ci wspolczuje ze bierzesz wszystko na powaznie idioto

KYhRd.png

Opublikowano

Jodus pisał ze po wyjściu ze szpitala pracował 6h nad L# i stworzył program który podmienia pakiety wiec przy następnych takich patchach bedzie to kwestią kilku godzin. Dopisał też ze ma też swoje życie i ciężko pracuje a L# zajmuje się w wolnym czasie dlatego to trwa az tyle.

Opublikowano

Ogólnie Joduska wraz ze swoim zespołem chce dodać

jakiś bonus za cierpliwość :P , więc trzymajcie się do tego tygodnia to już mały krok aby pisało nam UPDATE !

Wiadomo moze jaki bonus ? Moze po 10 refów dla kazdego ;D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

jakiś bonus za cierpliwość :P , więc trzymajcie się do tego tygodnia to już mały krok aby pisało nam UPDATE !

Mysle że jakiś expolit lub jakiś dodatek do samego sharpa ^ ^ :D

Opublikowano

A może od razu 1000 RP.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Dla mnie najlepszy bonus to płatny l# <3

Opublikowano

@MrHituPlay kolego to nie bol :D a sharp tak szybko płatny się nie stanie ;)

Wątpie, jak siedzi na forum po 1000 osób. 

Ale i tak joduska by nie zrobił jak na bolu, że vip kosztuje 10$ a np. evade 50

Opublikowano

a wam lepiej jak napiszecie, że fajnie by było, gdyby był płatny? :D to, że jest free, przeszkadza Wam w czymś? czy chcecie się dowartościować, że moglibyście pare groszy wydać na to? :D :D 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

a wam lepiej jak napiszecie, że fajnie by było, gdyby był płatny? :D to, że jest free, przeszkadza Wam w czymś? czy chcecie się dowartościować, że moglibyście pare groszy wydać na to? :D :D

jak będzie płatny to trudno jak będzie free :) to znaczy ze jodu dotrzymał  słowa i L# nadal bedzie kontynuowany wersji darmowej  ;)

Opublikowano

Ahahahhaha nie wiem jakim idiotą trzeba być ,zeby nie zaczaic ironii w tym poscie ,przeciez kto normalny gra cale dnie w swieta zamiast spedzic czas z rodzina . No chyba ,ze obil Ci sie taki temat o uszy ,dlatego wziales to na powaznie:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Nie no dziś to raczej wykluczone moim zdaniem ponieważ Jodus pisał, że zajmie to mu kilka dni i pisał tak chyba wczoraj. Wydaje mi się, że wyjdzie tak w dniach między poniedziałkiem a środą (wigilią) a jeśli nie to po nowym roku ;) Najbardziej martwi mnie to, że może być płatny...

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

jodus pisał o jakimś prezencie, może to bedzie prezent na wigilie i wtedy wypusci bota, kto wie, trzeba czekac

tez tak mysle! ;) pisał o prezencie+ pisał ze potrzebuje jeszcze kilka dni :D idealnie na wigilie sie zapowiada :) czyli ten prezent to update L#

Opublikowano

to co riot musiałoby zrobić żeby zlikwidować cheaty ? jak każdego hack-shielda ominą a z pakietami też sobie dadzą rade :P

Opublikowano

to co riot musiałoby zrobić żeby zlikwidować cheaty ? jak każdego hack-shielda ominą a z pakietami też sobie dadzą rade :P

No w sensie nic nie mogą zrobić :D najlepsze zabezpieczenie zrobi zawsze haker :P więc mają lipę xD kurde mógł by już działać L# ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...