Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#LeagueSharp Już wkrótce :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro złotówka dziennie to dla Ciebie duzo, ja tak czy inaczej wolalbym zaplacic 10$ za L# z dzialajacym all skryptami niz placic na BOL VIPa gdzie zeby cos sobie pograc musze wydac 10x tyle na skrypty paid :)

Opublikowano

Ta wydawać kase na jakiś k***a programik, dobra rzeczywiście będzie mniej dzieci ale zawsze to jakiś pieniądz w plecy

Nikt ci nie karze wydawać kasy na jakiś "k****a programik" na tym świecie nic nie ma za darmo. Takie jest moje zdanie

Opublikowano

jakiś bonus za cierpliwość :P

TROCHĘ CIERPLIWOŚCI 

cierpliwości... od tygodnia tematy typu kiedy L# ...

osobiście ta przerwa pozwoliła mi przypomnieć czemu gram na L# :c nie trzeba tak wiele myśleć wystarczy podbiec spacja i odbiec

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Nie rozumiem takiego postępowania :D przecież jest już miliard takich tematów na forum, w których jest mega mnóstwo spamu na temat L#, a dokładniej UPDATE'a tego programu. Jak zaktualizują to zaktualizują Boże Panowie ogarnijcie się. Są święta pomóżcie lepiej w ich przygotowaniu i sprawieniu przyjemności rodzinie spędzając z nią miło czas :P

Opublikowano

Nikt ci nie karze wydawać kasy na jakiś "k****a programik" na tym świecie nic nie ma za darmo. Takie jest moje zdanie

Owszem jest

Skoro złotówka dziennie to dla Ciebie duzo, ja tak czy inaczej wolalbym zaplacic 10$ za L# z dzialajacym all skryptami niz placic na BOL VIPa gdzie zeby cos sobie pograc musze wydac 10x tyle na skrypty paid :)

Co prawda to prawda

Opublikowano
"Skrypty pod każdy char też muszą dostać update i to będzie parę godzin po wypuszczeniu #L!"

Wiele skryptów jest już zaktualizowanych pod nową aktualizację, ponieważ DEV i alpha testerzy mają dostęp do aktualnej wersji. Powstał nawet nowy skrypt do LeBlanc podczas gdy L# nie jest jeszcze udostępniony dla ogółu społeczności. 

Więc co do czekania na aktualizację popularnych skryptów nie trzeba się bać, że będziemy zmuszeni wyczekiwać jeszcze na to :P

Opublikowano

Informacja z Twittera

Joduskame is making steady progress, but was limited due to his job. In the upcoming week he will have significantly more time. Stay tuned!

czyli Jodu cały czas robi, czyni  jakieś postepy w update sharpa itd. :) przez swoją realną prace nie miał zbytnio czasu i w przyszłym tygodniu bedzie miał znacznie wiecej czasu na dokonczenie L#.

Opublikowano

Informacja z Twittera

Joduskame is making steady progress, but was limited due to his job. In the upcoming week he will have significantly more time. Stay tuned!

czyli Jodu cały czas robi jakieś postepy w update sharpa itd. :) przez swoją realną prace nie miał czasu zbytnio i w przyszłym tygodniu bedzie miał wiecej czasu.

Przecież jest napisane na joduska, że ziomuś się tym zajmie w trakcie świąt gdyż na obecną chwilę jest zajęty swoim prywatnym życiem,a zwłaszcza utrzymaniem rodziny. Koleś nie ma 15 lat i nie chodzi do gimnazjum.... Nie wraca ze szkoły o 13 i nie spędza połowy swojego życia przy komputerze jak co niektórzy. Cierpliwości Panowie, a za oknem jak nie było tak śniegu nie ma :(

Opublikowano

Wiele skryptów jest już zaktualizowanych pod nową aktualizację, ponieważ DEV i alpha testerzy mają dostęp do aktualnej wersji. Powstał nawet nowy skrypt do LeBlanc podczas gdy L# nie jest jeszcze udostępniony dla ogółu społeczności. 

Więc co do czekania na aktualizację popularnych skryptów nie trzeba się bać, że będziemy zmuszeni wyczekiwać jeszcze na to :P

Każdy ma dostęp do leaguesharp.common ponieważ został on już zaaktualizowany na githubie... Nie tylko DEV'y i "ALPHA TESTERZY"

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Przecież jest napisane na joduska, że ziomuś się tym zajmie w trakcie świąt gdyż na obecną chwilę jest zajęty swoim prywatnym życiem,a zwłaszcza utrzymaniem rodziny. Koleś nie ma 15 lat i nie chodzi do gimnazjum.... Nie wraca ze szkoły o 13 i nie spędza połowy swojego życia przy komputerze jak co niektórzy. Cierpliwości Panowie, a za oknem jak nie było tak śniegu nie ma :(

Ja o tym doskonale wiem ze musi mieć też, czas dla siebie oczywiście :)

Opublikowano

Każdy ma dostęp do leaguesharp.common ponieważ został on już zaaktualizowany na githubie... Nie tylko DEV'y i "ALPHA TESTERZY"

Ale pakiety są w Leaguesharp.Core.dll. Nie napisany w C#. Closed-source. Zabezpieczony VMProtectem.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

l jest za darmo up^^ w*****a mnie te wasze bezpodstawne sranie po gaciach.

Olej debili 

http://www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8

Nikt wam nie karze L# jest darmowy again olej debili

http://www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8

Ciekawi mnie czy takie warzywa coś czują gdy im ubliżam... bo mózgów to wy nie macie, raczej papke z cebuli. 

Opublikowano

Hmm L# wyjdzie w tym tygodniu jak powiedziałem , chociaż to jest 80% , ponieważ ten człowiek także ma życie prywatne a w dodatku robi to za darmo dla NAS . To jest jego hobby i robi to w wolnym czasie. Wszystkie pierdoły dotyczące o płatnym jest jednym wielkim FAKE! Proszę was obniżajcie te swoje fantazje i nie róbcie z igły widły.

Donate for L#

Support L# and donate a few bucks you can spare. 

We appreciate your support very much and if you donated 10€ or more in total, you will get a promotion to the Donators group with a new color, no advertisements anymore, more PM storage, access to an exclusive forum & more privileges. You will also get the following badge:

Czy widzicie tam gdzieś coś o użyciu także programu czy też skryptów ? Skrypty nasz  joduska sam nie pisze tylko robią to inni ludzie,którzy maja podobne hobby. A więc co do wyjścia naszego  update sam czekam nie cierpliwie aż polecę sobie w ranked :) 

PS:Jeżeli nie wyjdzie nasz program :( to niestety trzeba kupić BoL'a na ten czas , ale jeżeli się uda to poinformuje

was co dalej i jak ze skryptami , ale pewnie pierwsi dowiecie się o update naszego L# 

Opublikowano

Lepiej żeby wgl nie wyszedl bo takie guwna brozne grajo potem w platyna/diament takze c**j wam w dupee cwele 

Opublikowano

Lepiej żeby wgl nie wyszedl bo takie guwna brozne grajo potem w platyna/diament takze c**j wam w dupee cwele 

Po co się w ogóle wypowiadasz?! przeczytaj sobie pierwszą strone tematu od góry :)

@Gremez

PS : Pod tematem nie trollować , hejtować czy także pisać inne bzdury,które będą zaśmiecać ten temat . Założyłem ten temat dla ludzi,którzy przybyli pisać coś mądrego ;)

k***a człowieku jak ci coś nie pasuje to wypierdalaj za brame.

i tyle w temacie pozdro :)

Opublikowano

Czuje jakąs pustke w moim domu na ta wigilie co sie szykuje...:( Zawsze cale świeta spedzalem z LoLem ,BoLem,i ostatnio moim Sharpem:( A teraz tak jakos smutno,L# odszedl ,a BoL mi sie znudzil:( Widze ze szykuja sie najgorsze swieta w moim zyciu:<

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...