Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# nie będzie w 5 sezonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A już myślałem że pogram z normalnymi graczami i wbije golda, a tu luj.

Czy wy serio nie umiecie grać, czy jak?

To ciekawego , bo teraz jak wchodzę do kolejki rankingowej to muszę czekać 2 min ... >.<

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz za mało ludzi jest z którymi możesz pograć :D stąd takie oczekiwanie :D

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

i wciąż nie ma informacji dot. update, co potwierdza moje spekulacje 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Joduska nie wydaje update, bol działa. Wszystko zgodnie z moimi przypuszczeniami 

29.png

Opublikowano

Poczekaj do wigili gimbie ... Tylko chceszspamowac i nabijac posty..

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Joduska nie wydaje update, bol działa. Wszystko zgodnie z moimi przypuszczeniami 

u mnie tak samo wszystko sie sprawdziło jesteś idiotą

wgl rozjebało mnie to co masz pod spodem

"Najlepszy skrypt do bola? brain.lua "

a ty go masz ?

Opublikowano

Ponieważ poprzedni temat został zamknięty zanim zdążyłem odpisać hejterom zadam wam jeszcze jedno pytanie - skoro joduska codziennie odpisuje że L# będzie jutro, a w sygnaturze napisał że w 2016 roku dopiero, to oznacza że mówiąc jutro ma na myśli nie jutro - następny dzień, tylko może przyszły sezon, a ponieważ teraz jest przedsezon 5 to znaczy że chodzi mu o sezon 6 . 

Co o tym sądzicie ? 

Wszedłem się spytać, jak jutro może mieć inne znacznie? Znaczy jak jutro może oznaczać dłuższy okres czasu, w tym przypadku przyszły sezon?

Opublikowano

no i dobrze ze wam nei działa może nauczycie się grać w końcu

/

skąd takie info że nie bedzie w 5 sezonie

Opublikowano

Czy Ty masz niedojebanie jakieś? Czy po prostu jesteś takim jebanym idiotą? Uwierz mi,współczuję Twoim rodzicom,tak bardzo głupiego dziecka jakie im wyszło.

Bol nie działa,brudas zmienił chyba tylko offsety,a pakiety nadal są popsute.

topic;

bedzie

Opublikowano

Pakiety są cały czas naprawiane jednakże na razie nie liczyłbym, że w ciągu 3, a może nawet 4 miesięcy uda się nam całkowicie to naprawić.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Wszedłem się spytać, jak jutro może mieć inne znacznie? Znaczy jak jutro może oznaczać dłuższy okres czasu, w tym przypadku przyszły sezon?

mówi się - lepsze jutro. a nie chodzi dokładnie o dzień jutrzejszy, tylko przyszłość. 

w sezonie 5 nie będzie L#, tak wynika z mojej dedukcji, może nie podzielacie tego zdania ale zobaczymy w przyszłości kto będzie mieć rację . 

29.png

Opublikowano

mówi się - lepsze jutro. a nie chodzi dokładnie o dzień jutrzejszy, tylko przyszłość. 

w sezonie 5 nie będzie L#, tak wynika z mojej dedukcji, może nie podzielacie tego zdania ale zobaczymy w przyszłości kto będzie mieć rację . 

W przyszlosci racje bedzie miec joduska. Bol i tak jak narazie wypada lepiej bo sa skrypty z predykcja.

Opublikowano

[OUTDATED] NO ETA - do NOT ask about updates or voices.

do NOT ask about updates  gdyż update nie będzie w tym ani następnym roku. 

29.png

Opublikowano

do NOT ask about updates  gdyż update nie będzie w tym ani następnym roku. 

Czy ty jesteś taki spierdolony na umyśle czy tylko udajesz????????????????????????

topic;

bydzie to bydzie keppo

Opublikowano

Czy ty jesteś taki spierdolony na umyśle czy tylko udajesz????????????????????????

topic;

bydzie to bydzie keppo

Kolejny cham. Jeśli będzie, to nie w tym roku, ani zapewne nie w następnym. Joduska daje nam jasne znaki że zagrać na L# będziemy mieli kolejną okazję dopiero w 6 sezonie. 

Jak na razie nikt nie ma info, jakoby aktu miała pojawić się wcześniej 

29.png

Opublikowano

Kolejny cham. Jeśli będzie, to nie w tym roku, ani zapewne nie w następnym. Joduska daje nam jasne znaki że zagrać na L# będziemy mieli kolejną okazję dopiero w 6 sezonie. 

WEŹCIE K***A TEGO DEBILA ZBANUJCIE BO NIE MOGĘ CZYTAĆ A NIE CHCE CIE DENERWOWAĆ W WIGILIE PLOX

Opublikowano

Niezły troll, aż takim debilem nie można być, na szczęście nie spinam tylko cisne z Ciebie beke xD

Opublikowano

Cały czas są info że aktu L# ma być niedługo, ale wciąż nie ma, i wciąż joduska się powtarza. Być może joduska ze spudgym zawiązał jakieś porozumienie ? 

29.png

Opublikowano

Weź koleś  siejesz nie potrzebny fermenty tutaj po co wgl się odzywasz L# i tak będzie tylko po prostu trzeba troche cierpliwości 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...