Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# nie będzie w 5 sezonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas są info że aktu L# ma być niedługo, ale wciąż nie ma, i wciąż joduska się powtarza. Być może joduska ze spudgym zawiązał jakieś porozumienie ? 

Ty jesteś taki naprawdę spie**olony na umyśle czy jak ?

@AntyWarn

zamknijcie ten temat zanim się rozleją nieprzyjemne i wulgarne słowa

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weź koleś  siejesz nie potrzebny fermenty tutaj po co wgl się odzywasz L# i tak będzie tylko po prostu trzeba troche cierpliwości 

jak przedstawiam jedynie swoje przemyślenia, a to że spamują mi tu jakieś dzieciaki to nie moja wina. 

temat zakładam by porozmawiać z innymi o tym, kiedy według nich, i czy w ogóle wyjdzie aktualizacja L#

ciągle podawane są te same informacje, niedługo, jutro itd. ale wciąż aktualizacja się nie pojawia. niestety zespół sharpa nie wydał nam na święta update  

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

jak przedstawiam jedynie swoje przemyślenia, a to że spamują mi tu jakieś dzieciaki to nie moja wina. 

temat zakładam by porozmawiać z innymi o tym, kiedy według nich, i czy w ogóle wyjdzie aktualizacja L#

ciągle podawane są te same informacje, niedługo, jutro itd. ale wciąż aktualizacja się nie pojawia. niestety zespół sharpa nie wydał nam na święta update  

a co te dzieciaki stad ci moga powiedziec; na pewno Ci ujawnia kiedy bedzie update, kiedy Jodu wszystko zrobi, co je na kolacjeXDDD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

L# będzie to będzie nie róbcie syfu 

Syf już jest , a moderatorzy najwyraźniej potrafią tylko warny dawać za wyzywanie takich dzieciaków którzy piszą takie tematy jak ten k***a ..

Opublikowano

Hellsing gra już na L# na hitboxie macie linka   

Wcale nie gra na updacie to jest tylko text weź usuń ten link bo coraz więcej troli

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Wcale nie gra na updacie to jest tylko text weź usuń ten link bo coraz więcej troli

dzisiaj grał, gdyż było widać na streamie że działało mu evadee.

niestety nie udostępnił. a skoro działa mu już a nie udostępnia to być może faktycznie będzie płatne jak bol 

29.png

Opublikowano

czy ty jesteś naprawdę taki głupi czy udajesz?

sam mówił jak zaczynał stream że bd testował skrypty i samego l# czy nie występują błędy, i jak dobrze pójdzie to w nocy bd update.

Opublikowano

czy ty jesteś naprawdę taki głupi czy udajesz?

sam mówił jak zaczynał stream że bd testował skrypty i samego l# czy nie występują błędy, i jak dobrze pójdzie to w nocy bd update.

tak, a joduska 2 tygodnie temu zapewniał że jeszcze tego samego dnia, wyda update. 

może sobie mówić, ale zobaczymy co zrobi (a zapewne - czego nie zrobi). 

29.png

Opublikowano

ale zrozum że ten l# już jest tylko teraz go sprawdzają?

http://www.hitbox.tv/HeIIsing

masz k***a i płacz dalej że ty nie masz a dev juz mają i testują...

a czy ja płaczę teraz że go nie ma? 

piszę o tym, że jeśli go nie wydają, i prawdopodobnie będzie płatny, bądź dostępny tylko dla donatorów. 

o tym że go nie ma, pisałem gdy joduska dawał takie znaki .

29.png

Opublikowano

ale powiedz mi skąd masz wgl takie przekonania że l# bd płatny?

jodus nie raz mówił że l# nigdy nie bd płatny.

to co robił jodu (i to czego nie xD) , jego słowa tommorow, że już kończą, a potem nic, widocznie przekonały go do tego ;] 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

to co robił jodu (i to czego nie xD) , jego słowa tommorow, że już kończą, a potem nic, widocznie przekonały go do tego ;] 

możliwe ale to niemiec, od niemca nigdy nie wiadomo czego się spodziewać :D

Opublikowano

bol też na początku był darmowy. 

narobił sobie użytkowników, a teraz niech płacą za dalszy dostęp :) niemal jak z narkotykami - najpierw za darmo, później znów za darmo, ale później, nagle już nie ma. trzeba płacić. 

co do jego dotrzymywania słowa - nie chce mi się nawet liczyć ile razy kłamał, podając nieprawdziwe daty/godziny kiedy rzekomo miał pojawić się update

wszystko sprowadza się do jednego - jeśli L# będzie udostępniony, to tylko płacącym 

29.png

Opublikowano

ale powiedz mi skąd masz wgl takie przekonania że l# bd płatny?

jodus nie raz mówił że l# nigdy nie bd płatny.

Był temat gdzie jakiś typ pytał co w związku z tym że teraz forum jest prywatne i rejestracja jest zablokowana, czy L# będzie płatny jak wyjdzie update, i jeden z modów dał odpowiedź : "For now it will be free". Kluczowe słowa for now (póki co), czyli system płatności już jest w przygotowaniu :)

gaz6nk8koin4.gif

Opublikowano

Był temat gdzie jakiś typ pytał co w związku z tym że teraz forum jest prywatne i rejestracja jest zablokowana, czy L# będzie płatny jak wyjdzie update, i jeden z modów dał odpowiedź : "For now it will be free". Kluczowe słowa for now (póki co), czyli system płatności już jest w przygotowaniu :)

czyli się nie myliłem, L# będzie paid

tylko oby taniej od bola 

29.png

Opublikowano

boże czemu cebule szukają wszędzie k***a teorii spiskowych.

wypierdalać do smoleńska takie gówno mówić i że k***a zamach a nie pierdolicie tu bez sensu .

Opublikowano

boże czemu cebule szukają wszędzie k***a teorii spiskowych.

wypierdalać do smoleńska takie gówno mówić i że k***a zamach a nie pierdolicie tu bez sensu .

Do warzywa to tutaj można jedynie ciebie przyrównać, a twoje wypociny do pierdolenia, bo jedyne co robisz to jak wytresowany pies powtarzasz w kółko to samo, no ale cóż, tak to bywa w gimnazjum, że się chce dopasować do środowiska, wyrośniesz (może).

gaz6nk8koin4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...