Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszek po za kontrolą [BANY REFFERALE]

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To uczucie, gdy RiotGames zaczeło banować za refferale xD RP tak bardzo ojebane , skiny tak bardzo ojebane xD Żałuję trochę, bo spoko ziomeczkom się robiło refy bez spin, a Rajot zaczoł banować po  trzech miesiącach xDŚmiecham bo nie odpisuje na spam na poczcie i niech myślą , że jeszcze im oddam hajsy . Śmiecham, bo ojciec płacze, bo jakiś cebulak dzwonił ,że mam mu kase za refy oddawać a jak nie to na policje pójdzie, a ja se siedzę za ścianą i k***a jestem śmieszkiem poza kontrolą, pasożytem zawadiakom, przedsiębiorcą domowym  i strażnikiem domowego ogniska. Siedzę za ścianą i k***a jestem w innym świecie, problemy z banami i bagietami są tam, a ja tu jestem i mam też skarpety góralskie z*********e grube i nie mam koszulki i same majtki i się śmieje, w szafce mam czipsy i batony  za hajs z refów xD

Tak na serio to stworzyłem ten wątek dla rozmów z tymi co sprzedawali refferale  a teraz polaczki chcą zwrotu pieniedzy .

xD

Opublikowano

Szczerze, to wam refferalowcą raczej nic nie grozi prawda?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś pisze do mnie , ze mam mu oddać to wysyłam mu link do :
- Fulcruma

- Jakiegoś w c**j drogiego VPS'a
- Acc Creatora platnego
- Cyberghosta
i pisze , że jeśli mam oddac to niech odda mi za te programy  i VPSa

xD

Opublikowano

- Fulcruma

- Acc Creatora platnego

- Cyberghosta

a teraz tylko czekać, aż jakiś retard się nabierze XDDDDDDDD

propsy

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

- Fulcruma

- Acc Creatora platnego

- Cyberghosta

Nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi bardziej o drogę prawną. Nie znam się, ale raczej nic nie grozi prawda?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

- Fulcruma

- Acc Creatora platnego

- Cyberghosta

I bardzo dobrze robisz <3

Ja zrobilem sam 350 reffow + 600 sprzedalem na allegro :>

Nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi bardziej o drogę prawną. Nie znam się, ale raczej nic nie grozi prawda?

Raczej nie sadze, to nie twoja wina a tak pozatym to te cebulactwo akceptowalo regulamin RAF 2.0

Opublikowano

Kolego proszę Cię , przecież oni na własne życzenie złamali OWU w grze  i na własną odpowiedzialność chcieli skorzystać z "tańszych rp" nikt nie gwarantował braku bana

niech wypowie się ktoś inny

xD

Opublikowano

Autor nie złamał żadnego paragrafu. Prędziej Riot może wytoczyć proces osobom, które kupiły refy xD

Ogólnie to beka z cebul, co kupiły, a teraz płaczą XDDDDDD

Opublikowano

Czyżby prawo unijne było zgodne z tym, że konto jest własnośćią firmy riot i w każdej chwili może zostać zbanowane? Bo mi się wydaje, że nie. Kiedyś jakiś koleś z UK wygrał w sądzie bo usuneli mu coś tam w jakiejść grze. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś taki kto pozwie riot games bo odebrali niektórym więcej rp niż powinni. A wam polaczki które się śmiejecie z krzywdy innych życzę wam, aby ktoś was pozwał do sądu i wygrał sprawę. Pozdrawiam

Krzywda ktora stala sie w grze ._.

Opublikowano

Czyżby prawo unijne było zgodne z tym, że konto jest własnośćią firmy riot i w każdej chwili może zostać zbanowane? Bo mi się wydaje, że nie. Kiedyś jakiś koleś z UK wygrał w sądzie bo usuneli mu coś tam w jakiejść grze. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś taki kto pozwie riot games bo odebrali niektórym więcej rp niż powinni. A wam polaczki które się śmiejecie z krzywdy innych życzę wam, aby ktoś was pozwał do sądu i wygrał sprawę. Pozdrawiam

Jakiej krzywdy innych? Cebule kupiły refy. Jest to NIEZGODNE z TOU Riotu i z takich ludzi można mieć tylko bekę.

A Riot Games może zrobić sobie z kontem, co chce:

286211418847333358546.jpg

Opublikowano

Klient zapłacił, za wykonanie Refów. Refy zostały wykonane. Tu rola sprzedawcy się kończy. To, że mu je zabrali to akurat żadnego sprzedawcy nie obchodzi bardziej niż to, że dziura ozonowa się powiększa czy coś tam.

To tak jakbym komuś sprzedał telefon, jemu by go ukradli i by mi płakał, że ukradli mu coś co mu sprzedałem...

Płaczu na Skype mam aktualnie tyle ile "i dont give a f**k" podejścia względem nich. Czyli w ch**

Bardziej tylko gnije z tych cebulaczków 13-14 letnich z tego forum co płaczą omgf co ja mam teraz zrobić, popłaczę się Rito jaki to świat nie fajny, że nie wiedziałem albo sprzedam bajkę, że mama chora i potrzebuje tych RP żeby nie umrzeć na raka to może mi oddadzą moje skiny :C

Opublikowano

Mnie akurat najbardziej szkoda czasu bo jednak kilka dni robiłem te refy bez ustanku, ale no cóż. Człowiek zaakceptował warunki to teraz trza ponieść konsekwencje.

Jednego jednak się nauczyłem, te wszystkie skiny/wardy/ikonki są c***a warte i już więcej w życiu na riot nie przeznaczę ani grosza.

Kiedyś jeszcze za czasów grania na EUW (przed przenosinami na jebane EUNE) to się k***a szło po PSC 200zł i wracało do domu, kupowało jakieś skiny co by to znajomi nie pomyśleli, że biedny jestem, a teraz jak już mówiłem.. wyjebane. Po tych visual DOWNgrade'ach championów to i chujowej optymalizacji nowego rifta mogę spokojnie z ręką na sercu pokazać riotowi środkowy paluszek i napluć w mordę. Tyle.

I niech ktoś tylko wyjedzie o czymś z cebulą to przypierdolę w bezmózgi łeb. kappa.png

417711489342956987022.png

Opublikowano

Z tym całym systemem RAF 2.0 to wina leży wyłącznie po stronie Riot oni to stworzyli i to przez nich tylu graczy zostało teraz zrobionych w c**** Riot powinien pierw przeanalizować jakie ryzyko z wprowadzeniem tego systemu będzie się wiązało, a nie osobom które robiły refy wszystko za*****.

Odkrywca
Opublikowano

Z tym całym systemem RAF 2.0 to wina leży wyłącznie po stronie Riot oni to stworzyli i to przez nich tylu graczy zostało teraz zrobionych w c**** Riot powinien pierw przeanalizować jakie ryzyko z wprowadzeniem tego systemu będzie się wiązało, a nie osobom które robiły refy wszystko za*****.

po co mieli cokolwiek analizować? Tak czy tak wyszli na swoje, ktoś ich próbował wydymać na kasę a w prawdzie został sam wydymany x2 :)

edit:

Nawet robiąc to na własny użytek na swoim pc (używając programów trzecich) łamiesz regulamin gry :) Gdyby nie pazerność ludzi było by ok, nabić sobie rp na 2 skiny w miesiącu i by mieli w to wbite a tak musieli coś zrobić:P

Opublikowano

Up w pewnym stopniu tak ale zobacz ile osób odejdzie z gry. Raczej nic nikt z tym nic nie zrobi więc słabo

Opublikowano

Up w pewnym stopniu tak ale zobacz ile osób odejdzie z gry. Raczej nic nikt z tym nic nie zrobi więc słabo

Niech odchodzą. Najgorzej, że odejdą z fałszywym poczuciem bycia pokrzywdzonym, napędzany przez własną głupotę i (nie lubię tego słowa) cebulactwo.

Pa-pa. 

Zresztą i tak dobrze, że zrobili to teraz. Inaczej to wciąż by rosło a tak ludzie może się zastanowią. Mówię może - bo zawsze znajdą się pazery.

Dostali kopa przez własną chciwość i chytrość. Co tu więcej dodać...

A co do sprzedających... cóż - jesteście też winni temu wszystkiemu (pośrednio lub bezpośrednio), ale RIOT nic wam nie zrobi. Cieszcie się z kasy i tego, ze na świecie jest tak wiele osób z głębokim upośledzeniem - czy to sumienia czy to umysłu... To dzięki nim macie dziś chipsy w szafce.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Niech odchodzą. Najgorzej, że odejdą z fałszywym poczuciem bycia pokrzywdzonym, napędzany przez własną głupotę i (nie lubię tego słowa) cebulactwo.

Pa-pa. 

Zresztą i tak dobrze, że zrobili to teraz. Inaczej to wciąż by rosło a tak ludzie może się zastanowią. Mówię może - bo zawsze znajdą się pazery.

Dostali kopa przez własną chciwość i chytrość. Co tu więcej dodać...

A co do sprzedających... cóż - jesteście też winni temu wszystkiemu (pośrednio lub bezpośrednio), ale RIOT nic wam nie zrobi. Cieszcie się z kasy i tego, ze na świecie jest tak wiele osób z głębokim upośledzeniem - czy to sumienia czy to umysłu... To dzięki nim macie dziś chipsy w szafce.

Gówno wiesz a sie wypowiadasz. W d***e mamy to, że odebrano nam refy. Boli nas to, że za reffy zostało kupione np. 50 postaci, a oni odebrali nam 60.... Bezprawna kradzież. Nie zdziwiłbym się jakby Riot dostał na morde pozew zbiorowy od graczy.

Opublikowano

Nie chcę się tu kłócić, ale to Ty mało wiesz. Odebrano ekwiwalent równy ilości zarobionych na refach IP i RP. Jeżeli wykupiłeś za nie 50 drogich postaci, następnie kupywałeś tanie, to usunęło Ci te, które kupiłeś później - a wiec 60 tanich - a przynajmniej tańszych od zakupionych wcześniej. Jako, że nie ma możliwości na sprawdzenie co kupiłeś za skradzione (tak to była kradzież, a na pewno nadużywanie systemu) a co za normalnie kupione waluty w grze.

I tak uważam, że jest to stosunkowo niska kara. Dawniej rozdawali bany, ale teraz najwidoczniej było zamieszanych całkiem sporo osób.
Trzeba nie było robić machlojek. Naprawdę dziwię się, ze KTOKOLWIEK ma czelność jeszcze mówić o jakimś pozwie zbiorowym (nawet pomyślenie o tym się liczy).
Nie tylko dlatego, że macie wypaczone spojrzenie na rzeczywistość, ale też dlatego, że regulamin gry jasno mówi, co może RIOT zrobić z kontami i na kontach. I to była właśnie taka rzecz, którą im wolno.

4QNUpOJ.gif

Serio ludzie - czytajcie czasem regulaminy...
I to co małym druczkiem

wikmk9.jpg

Opublikowano

Pozew zbiorowy przeciwko Riot, hahaha, lepszej bajki już nie można wyjąć z dupy wieloryba. Te wasze pozwy wylądują w koszu na spam, poszliście na łatwiznę, dostaliście baty na d*** - żyjcie z tym. Do osób, które przeznaczyły nawet 1$ na tą grę i na te durne refy: cały LOL ma teraz z was bekę, włącznie ze mną :D

Opublikowano

Riot dostał na morde pozew zbiorowy od graczy.

> Okradnij Riot.

> Pozwij go, że straciłeś co ukradłeś.

Gimnazjum skończcie, a później się za takie pomysły bierzcie. W wieku 20 lat może ogarniecie coście wymyślili mądrego xD

Zawsze uważałem, że to forum jest wylęgarnią gimbusów o poziome IQ chomika, ale teraz to mnei zaskoczyliście xD

Opublikowano

Riot mógłby wam usunąć konto, bo tak im się podoba, a wy nie mielibyście nic do powiedzenia w takiej sytuacji. Więc w przypadku refów pozostaje wam cieszyć się, że nie dostaliście permów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...