Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszek po za kontrolą [BANY REFFERALE]

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie akurat najbardziej szkoda czasu bo jednak kilka dni robiłem te refy bez ustanku, ale no cóż. Człowiek zaakceptował warunki to teraz trza ponieść konsekwencje.

Jednego jednak się nauczyłem, te wszystkie skiny/wardy/ikonki są c***a warte i już więcej w życiu na riot nie przeznaczę ani grosza.

Kiedyś jeszcze za czasów grania na EUW (przed przenosinami na jebane EUNE) to się k***a szło po PSC 200zł i wracało do domu, kupowało jakieś skiny co by to znajomi nie pomyśleli, że biedny jestem, a teraz jak już mówiłem.. wyjebane. Po tych visual DOWNgrade'ach championów to i chujowej optymalizacji nowego rifta mogę spokojnie z ręką na sercu pokazać riotowi środkowy paluszek i napluć w mordę. Tyle.

I niech ktoś tylko wyjedzie o czymś z cebulą to przypierdolę w bezmózgi łeb. 888661418848491987022.png

Upośledzenie umysłowe w Twoim przypadku jest porażające, chociaż w sumie te roczniki 91-92+ to dziwny twór  :) Cebula power heh

Up w pewnym stopniu tak ale zobacz ile osób odejdzie z gry. Raczej nic nikt z tym nic nie zrobi więc słabo

I bardzo dobrze, niech giną, mniej oszustów i płaczących, krzyczących niedorozwojów w grze, lepsza gra :)

Gówno wiesz a sie wypowiadasz. W d***e mamy to, że odebrano nam refy. Boli nas to, że za reffy zostało kupione np. 50 postaci, a oni odebrali nam 60.... Bezprawna kradzież. Nie zdziwiłbym się jakby Riot dostał na morde pozew zbiorowy od graczy.

A RIOT boli to, że ukradłeś im RP I IP, dostałeś nauczkę na przyszłość. Zauważasz logikę i zależności, czy jeszcze nie jesteś na tak zaawansowanym etapie rozwoju umysłowego?

PS. dzięki za te wasze posty pełne rozpaczy, dzięki wam nie nudzę się w pracy :)

Opublikowano

Mi usuneli tylko polowe skinow ;o ale w luj championow, dlatego teraz zrobilem drugie konto i nabijam tam 150 reffow. Za all kupie sobie skrzynie z champami, a jak cos zostanie to ze skinami :)

Upośledzenie umysłowe w Twoim przypadku jest porażające, chociaż w sumie te roczniki 91-92+ to dziwny twór  :) Cebula power heh

I bardzo dobrze, niech giną, mniej oszustów i płaczących, krzyczących niedorozwojów w grze, lepsza gra :)

A RIOT boli to, że ukradłeś im RP I IP, dostałeś nauczkę na przyszłość. Zauważasz logikę i zależności, czy jeszcze nie jesteś na tak zaawansowanym etapie rozwoju umysłowego?

PS. dzięki za te wasze posty pełne rozpaczy, dzięki wam nie nudzę się w pracy :)

Co ty masz za z*******a prace ze siedzisz i przegladasz jakies forum?

Opublikowano

@Xaariel

kazda normalna praca i mozesz sobie w miedzyczasie przejrzec forum.. ja kilka gier w trakcie pracy ogarniam i nie odstaje z "wyrabianiem normy" od reszty.

a co do tematu... to sprzedawcy niech sie ciesza, ze maja kase, Ci ktorzy potracili powinni zamknac ryje, bo zabrano im rownowartosc tego co nakradli. ten, kto placze, jest po prostu pizdeczka, ktora nie ma jaj zeby sie przyznac do bledu. tyle w temacie. ;]

Opublikowano

@Xaariel

kazda normalna praca i mozesz sobie w miedzyczasie przejrzec forum.. ja kilka gier w trakcie pracy ogarniam i nie odstaje z "wyrabianiem normy" od reszty.

a co do tematu... to sprzedawcy niech sie ciesza, ze maja kase, Ci ktorzy potracili powinni zamknac ryje, bo zabrano im rownowartosc tego co nakradli. ten, kto placze, jest po prostu pizdeczka, ktora nie ma jaj zeby sie przyznac do bledu. tyle w temacie. ;]

No wiesz, niektorzy maja wyksztalcenie gimnazjalne, pracuja 16 godzin i zarabiaja najnizsza pensje krajowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...