Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

17/12/2014 - League of Legends - Riot Games czyli masowa kradzież

assas15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

co za jebane polskie gowno xDD kupuje cos nielegalnie a potem placze ze to stracil XDD

niech k***a to polskie bagno chociaz peta zgasi jak nagrywa

Opublikowano

Popieram, zaspamuję im tam :) Bo na 2gim koncie sobie refy robiłem i tam wszystko znikło ale to co sobie kupiłem za to w prezentach drugiemu to nic.

...................\/...................

Opublikowano

Riot wyrównał cenę po prostu wziął to co ostatnio kupiliście ja np kupiłem riot nasusa za rp ktore sam doładowałem i mi wzieli, ale garena ze stalowego legionu którego kupiłem za rp z refów nie zabrali więc dużo na tym nie straciłem i stron na runy trochę zostawili które też za rp z refów kupiłem, także wyszło na to samo, gorzej z tymi co kupili mase skinów ostatnio.

Opublikowano

"Zsumowaliśmy liczbę RP/PZ uzyskanych dzięki programowi ZZ i usunęliśmy zawartość wartą tej sumy, zaczynając od najnowszych zakupów i idąc do tyłu.

Mogło to spowodować utratę zawartości innej niż ta,"

Oszukałeś riot na 15k rp i 20k ip i ci za ta sume usuneli ostatnie zakupione rzeczy w grze. Dla mnie spoko rozwiązanie, a mógł być perm :).

Opublikowano

"Zsumowaliśmy liczbę RP/PZ uzyskanych dzięki programowi ZZ i usunęliśmy zawartość wartą tej sumy, zaczynając od najnowszych zakupów i idąc do tyłu.

Mogło to spowodować utratę zawartości innej niż ta,"

Oszukałeś riot na 15k rp i 20k ip i ci za ta sume usuneli ostatnie zakupione rzeczy w grze. Dla mnie spoko rozwiązanie, a mógł być perm :).

Popieram ten spam z filmikami w ogóle niepotrzebny.

Opublikowano

Autorzy obu filmików są na równym poziomie. Z takimi się nie rozmawia :P

W regulaminie Riotu jest wyraźnie napisane, że mogą sobie robić co chcą. Jeśli Ci nie pasuje to nie graj albo nie kupuj RP.

Mogą usunąć Ci konto, skina, dać perm bana za nic i wszystko będzie zgodnie z ich zasadami, które Ty akceptujesz co patch.

Ja mam koło 90 skinów i żaden mi nie zniknął więc coś z Wami jest nie tak, jeśli Wam coś znikło

Nawet jeśli zrobili coś nie fair to kupowanie reffów wbrew ich zasadom również było nie fair więc coś za coś.

Dobra robota 815111418835488748670.png

Opublikowano

Wyobraźmy sobie że jesteście w sklepie i chcecie kupić chipsy i ukraść 2 batony. Łapie was babka przy kasie i co ? Mówicie : "Ok, to te batony może sobie pani sobie zostawić, ale chipsy biorę bo kupiłem za swoje"  haha

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ALE CEBULA, AZ CAPSEM ZASPAMIE

KUPILY REFY, CALY DOBYTEK WARTY 100 ZLOTY XDDDDDDDDDDDDDDDD

K***A NIE MOGE, JAKIE TO POLSKIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ZROBILI COS PRZECIWKO REGULAMINOWI NIECH TERAZ PLACO

­

Opublikowano

Pierwszy filmik nagrywało chyba jakieś dziecko, które nie chciało mamy obudzić po 23. Drugiego nie będę komentował bo to jakiś mad cebulak. Z takimi się nie rozmawia :P

W regulaminie Riotu jest wyraźnie napisane, że mogą sobie robić co chcą. Jeśli Ci nie pasuje to nie graj albo nie kupuj RP.

Mogą usunąć Ci konto, skina, dać perm bana za nic i wszystko będzie zgodnie z ich zasadami, które Ty akceptujesz co patch.

Ja mam koło 90 skinów i żaden mi nie zniknął więc coś z Wami jest nie tak, jeśli Wam coś znikło

Nawet jeśli zrobili coś nie fair to kupowanie reffów wbrew ich zasadom również było nie fair więc coś za coś.

Dobra robota 815111418835488748670.png

Ciekawe czy byś się tak cieszył gdyby tobie zabrali skiny. 

Opublikowano

Sam osobiscie wydaje duzo na RP, ale robilem to legalnie, a nie jakieś refy. Skoro wy tego nie potraficie, a wiedzieliście na co się narażacie to do kogo macie problem ? Nawet jeśli Rito zabrało więcej niż mieliscie z refów to i tak cieszcie się ze nie dostaliscie bana. Przez was stracili duzo kasy, a jesli sądzicie ze robicie łaskę bo przestaniecie grac to się mylicie bo i tak mają duuużo graczy ;))

Opublikowano

Japierdole k***a kupiłem Reksai i Kalista bundle za kasę z PSC i mi zajebali to no jak się k***a pytam. Nie dość, że nie mam championa + skina to jeszcze mam 0 RP i 0 IP k***a oddawać to złodzieje jebane. Co to ma być ja się k***a pytam?

jp8p35.png
Opublikowano

no nie wiem, bo rp mam legalnie, oprocz tych za pierwsze 10 refow, nawet nie wiem co za to kupilem xD

wiec dobrze wam, cebulo placz

­

Opublikowano

Ludzie czytajcie ze zrozumieniem, odbierane są ostatnie zakupy równe sumie zdobytych ip i rp ze systemu zz, a nie zakupy za rp i ip dzieki temu systemowi.

Opublikowano

Japierdole k***a kupiłem Reksai i Kalista bundle za kasę z PSC i mi zajebali to no jak się k***a pytam. Nie dość, że nie mam championa + skina to jeszcze mam 0 RP i 0 IP k***a oddawać to złodzieje jebane. Co to ma być ja się k***a pytam?

Śmiechłem cebulaczki :D

Było uczciwie zarabiać a nie ;D

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Mi nie zabrali ani jednego skina, bo wszystko kupowałem według ich zasad.

No to i tak spoko, że dalej masz konto, nie? Równie dobrze mógłbyś go już nie mieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...